1. slovenský ebajk zraz volá ebajkerov

13. mája 2017 organizuje Občianske združenie e-DNA svoj Prvý slovenský ebajk zraz, ktorý stavia na úspechoch vlaňajšieho nultého ročníka.

Rozšíril sa charakter podujatia – z výjazdu v Malých Karpatoch sa stáva podujatie cyklo-rodinného charakteru s individuálnymi výjazdami v sprievode vodcov.

Zázemie ebajk zrazu poskytne amfiteáter v bratislavskej Rači, čo je de facto jeden zo vstupov na cyklocesty a traily do Malých Karpát.


Ebajk Guide

Na podujatie prisľúbili účasť obchodní partneri – výrobcovia prestížnych značiek elektrobicyklov, komponentov a športovej výživy. Podporiť elektrocyklistiku ako súťažný šport prídu členovia športového oddielu ebajk racing. Pre účastníkov zrazu budú pripravené aj stánky so športovým oblečením a doplnkami s výraznou akciovou cenou pre ebajk zraz a malé workshopy o elektrocyklistike a servise. Pre registrovaných návštevníkov nebude chýbať občerstvenie.

Súčasťou zrazu budú organizované výjazdy s ebajk vodcami, ktorí povodia skupinky ebajkerov po náročnejších alebo menej náročných trailoch Malých Karpát a pomôžu tak získať nové nápady na trasy. Ďalším, nie menej dôležitým faktorom, je priblížiť veľký outdoorový potenciál ebajku v horskom teréne. Ak zatiaľ nemáte elektrobicykel, bude na mieste požičovňa ebajkov.

Elektromobilita v krvi

Občianske združenie e-DNA, ktorej hlavným podporovateľom je centrum ebajk® – Svet elektrobicyklov a značka nemeckých elektrobicyklov Haibike, vníma organizáciu podujatí pre už slušnú komunitu ebajkerov na Slovensku ako svoju hlavnú úlohu. Ďalšou aktivitou je napríklad budovanie siete nabíjacích staníc ebajk connect powered by Haibike a podpora športového tímu ebajk racing, ktorý vlani zaznamenal vynikajúce športové výsledky v riadnych cyklistických i ebajkových súťažiach.

Najväčším prínosom ebajk zrazu vidia organizátori v budovaní vzťahov v ebajk komunite, podpora nového rozmeru zábavného športu a trávenia voľného času v prírode.

flash_on
Viac o elektrobicykloch, ich výbere a používaní nájdeš v sekcii Elektrobicykle v skratke.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Video: Ebike pre väčšinu Slovákov - univerzálny a praktický Haibike Trekking 4

Video: Ebike pre väčšinu Slovákov - univerzálny a praktický Haibike Trekking 4

Ako by vyzeral praktický ebike, keby sa vyberal podľa toho, kde a ako ho bude našinec využívať?
Šesť bratislavských trailov aj pre začiatočníkov

Šesť bratislavských trailov aj pre začiatočníkov

Bratislavský lesopark, to nie je len Slalomka, TBK3, Baník či Rohatka. Na svoje si tu prídu aj začiatočníci.
Tip na výlet: Kráľovná Bielych Karpát - Veľká Javorina

Tip na výlet: Kráľovná Bielych Karpát - Veľká Javorina

Stála som už na mnohých kopcoch, no žiadny z nich vo mne nevyvoláva také pocity, ako keď stojím na chrbte Veľkej Javoriny a pozerám sa do šíreho sveta.
keyboard_arrow_up