EBIKER - nabitý energiou

Ak potrebujete poradiť s výberom elektrobicykla, radi by ste ho vyskúšali, prípadne hľadáte vhodné príslušenstvo, navštívte špecializovanú predajňu a servis EBIKER v Bratislave.

Ebiky sa stávajú bežnou súčasťou „bikového sveta“ a pri vhodnom použití dokážu priniesť mnohé výhody pre rôzne skupiny ľudí – najmä viac času v teréne pre tých, ktorí nemajú z nejakého dôvodu už takú výkonnosť. S ich rozšírením súvisia aj mnohé špecifiká, či už možnosť prvotného testovania, poradenstva a samozrejme servisu, ktorý je o niečo náročnejší. Tieto menšie úskalia elektrobicyklov sa snaží riešiť EBIKER so svojou kamennou predajňou.

Focus JAM



EBIKER - špecializovaná predajňa so zameraním výhradne na elektrobicykle

V tomto prípade sa jedná aj o trochu viac ako klasickú predajňu. Snahou je vytvoriť komplexné centrum pre všetkých fanúšikov a majiteľov ebikov, ktorí ich už neberú len ako okrajovú záležistosť. Hlavným cieľom je komplexne pokryť rastúci trend elektrobicyklov a ponúknuť zákazníkovi kvalitné značky, najlepšie dostupné produkty a príslušenstvo. To všetko podporuje v prvom rade osobný prístup a hlavne fakt, že samotní zamestnanci sú fanúšikmi tohto trendu a sami na elektrobicykloch aktívne jazdia.



Požičovňa a testovanie

Práve ebiky patria do kategórie produktov, kde samotná jazda povie viac ako všetky teórie. Z toho dôvodu je možné si v EBIKER zapožičať rôzne testovacie modely od viacerých značiek. Tie následne môžete prevetrať aj v teréne, presnejšie v lesoparku pri Železnej Studienke, ktorý je hneď vedľa predajne, takže sa nemusíte presúvať autom. Netreba sa dopredu ani nahlasovať, stačí prísť, no samozrejme prednosť majú všetci tí, ktorí dali vedieť vopred formou emailu, online systému alebo telefonicky. Ešte lepšou možnosťou ako skutočne preveriť, či je daný model pre vás, je zapožičanie na celý víkend – teda prevzatie v piatok a vrátanie v pondelok, vďaka čomu ho môžete poriadne prevetrať v teréne. Ak sa vám nebodaj natoľko zapáči, že sa rozhodnete pre kúpu do 6 mesiacov, bude cena zapožičania daného modelu odpočítaná.

V požičovni máme aj Cannondale Moterra AM3



Predaj a servis

Samozrejme, ak vás niektorý model osloví, je možné si ho zakúpiť buď priamo v predajni alebo z pohodlia domova online. Dostupné sú modely od značiek Focus, KTM, Cannondale, Kalhoff a GoCycle, ktoré reprezentujú ako klasické elektrobicykle napríklad na dochádzanie, tak aj širokú ponuku pre náročný terén a jazdenie v horách pre náročných. Medzi najatraktívnejšie a najžiadanejšie modely patria Focus JAM2 Plus, Cannondale Moterra a KTM Macina Kapoho. V ponuke sú pohony BOSCH, Shimano STEPS E8000, Impulse a GoCycle. Pri každom ebiku nájdete okrem prehľadne spracovanej špecifikácie aj originálne popisy a charakteristiky priamo od našich zamestnancov. Kúpou všetko len začína a práve z toho dôvodu tvorí základný kameň aj kvalitný servis otvorený 7 dní v týždni (v hlavnej sezóne).

Shimano STEPS E8000


Kontakt a otváracie hodiny

Predajňu EBIKER nájdete na Lamačskej ceste 8 v Bratislave, konkrétne na kruhovom objazde (konečná trolejbusov) pri bývalej Vojenskej nemocnici smerom na Železnú Studienku. Zdieľa spoločný vchod a parkovanie so známou cyklopredajňou, servisom a požičovňou - VeloCity. V hlavnej sezóne od 1.4. do 31.9. je otvorené 7 dní v týždni, takže je možné vybaviť napríklad servis aj vtedy keď je väčšina ostatných predajní zatvorená.

Detailné informácie o predajni ale aj o novinkách zo sveta elektrobicyklov nájdete na ebiker.sk.

flash_on
Viac o elektrobicykloch, ich výbere a používaní nájdeš v sekcii Elektrobicykle v skratke.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Rozhovor: Ján Frátrik – keď bicykle viac opravuješ, ako na nich jazdíš

Rozhovor: Ján Frátrik – keď bicykle viac opravuješ, ako na nich jazdíš

Rozbehol svoj vlastný servis a predajňu. Nakoniec sa ale rozhodol ísť inou cestou a skončil v našom tíme, konkrétne v žilinskej predajni.
Na čo prihliadať pri kúpe e-biku - nový vs. starý

Na čo prihliadať pri kúpe e-biku - nový vs. starý

Kúpa e-biku je v praxi komplikovanejšia, ako kúpa klasického bicykla. Čo všetko treba zvážiť? Oplatí sa kupovať e-bike z bazára?
Kellys ebiky 2024 – na chuť si príde každý

Kellys ebiky 2024 – na chuť si príde každý

Dalo by sa povedať. že slovenská značka priniesla malú revolúciu v segmente elektrobicyklov. Čo si pre nás pripravil Kellys pre rok 2024?
keyboard_arrow_up