Pozvánka: v Košiciach sa stále testujú ebajky

S prázdninami je spojené aj Letné testovanie ebajkov zdarma a s výhodami, ktoré prebiehajú v ebajk centre na Žriedlovej ulici v budove BC Cassovar.

Je spojené s mnohými benefitmi pri následnom požičaní či kúpení elektrobicykla.

Využite teda príležitosť vyskúšať si zdarma ebajk, aby ste vedeli, o čom to je. Že to nie je pre lenivých a starých, ale že je to nástroj na dlhšie jazdy vyššie do kopcov, na väčší adrenalín a oveľa väčšie možnosti bicyklovania. Testovacia akcia trvá do konca júla (od 9:00 do 17:00 hod. každý pracovný deň), kedy si môžete ebajk požičať. Ideálne na zoznámenie sa s elektrocyklistikou bez podmienky kúpy.



Letné testovanie s výhodami

Na druhej strane, ak si nejaký ebajk požičiate na deň, dva, víkend v rámci požičovne ebajkov, aby ste zažili športovú zábavu kdekoľvek v horách a na horských terénoch a následne si ebajk kúpite, požičovné sa vám odráta od ceny ebajku. Ku kúpe ešte dostanete darček, cyklooblečenie americkej značky Club Ride Apparel v hodnote 100 €.


Vyzdvihnite si teda svoj testovací ebajk na predajni a sami vyskúšajte, či je elektrobicykel tvoj nástroj na športovú zábavu.
flash_on
Viac o elektrobicykloch, ich výbere a používaní nájdeš v sekcii Elektrobicykle v skratke.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Vrchy, hrady a iné zákutia regiónu Šariš – 3. časť

Vrchy, hrady a iné zákutia regiónu Šariš – 3. časť

Po dlhšej dobe tu máme tretiu časť môjho seriálu, v ktorej sa zameriam na menej navštevované pohorie Bachureň.
Tri roky so Slovakia Divide a jeho víťazi

Tri roky so Slovakia Divide a jeho víťazi

Podarilo sa nám úspešne zorganizovať už tri ročníky nášho cyklistického podujatia. Myšlienka splnila účel: nájsť „neokukanú“ trasu zo západu na východ Slovenska, po čo najväčšej divočine bez civilizácie.
Na čo prihliadať pri kúpe e-biku - nový vs. starý

Na čo prihliadať pri kúpe e-biku - nový vs. starý

Kúpa e-biku je v praxi komplikovanejšia, ako kúpa klasického bicykla. Čo všetko treba zvážiť? Oplatí sa kupovať e-bike z bazára?
keyboard_arrow_up