Dainese - vzdušné dresy na každý trail

Po kúpe vášho vysnívaného biku prídu postupne na rad aj doplnky. Kvalitné a funkčné oblečenie je základom komfortnej jazdy, najmä, ak je váš výjazd intenzívny - a to neplatí len pri jazde do kopca.

Tu a v podstate aj všade inde sa hodí kvalitný dres, v ktorom sa človek nespotí po prvých metroch. Dôležitou vlastnosťou takéhoto dresu by mal byť kvalitný materiál, ktorý zároveň aj čiastočne ochráni pri páde, plus celkový vzhľad. Každý chce predsa dobre vyzerať, a preto je aj dizajn dôležitá súčasť celého výberu. Dainese skĺbilo tieto vlastnosti a môžeme si na výjazd vybrať aj z rôznych dĺžok rukávu, podľa preferencií a podmienok.

Driftec Tee

Jednoducho a dobre vyzerajúci dres ocenia najme jazdci, ktorí majú radi “casual” štýl. Dizajnová kombinácia farieb osloví nielen drsnú polovičku, ale aj tú jemnú. Dres je z ľahučkého materiálu, ktorý je odolný, priedušný a nechýba mu elastická tkanina po bokoch. K dispozícii sú farebné kombinácie fialovo-červená, sivá-žltá, sivá-celeste a zeleno-žltá. Cena sa pohybuje okolo 69,90 €, ak by vás zaujímali podrobnejšie informácie vrátane veľkostnej tabuľky, nájdete ich na tomto odkaze.


Drifter

Ľahký dres vhodný hlavne na teplé letné dni vyrobený zo 100% polyesteru. Dokonalú vzdušnosť zaručia bočné panely z mikro tkaniny, vďaka ktorým vám strih dobre sadne. Jednoduchý dres v dvoch neutrálnych farbách - sivej a čiernej. Cena za tento kúsok sa pohybuje okolo 49,90 €.

Dĺžka rukávu zaleží od osobných preferencií, ale treba mať na mysli, že dlhší dres nás lepšie chráni od nepríjemných tenkých konárov, ktoré častokrát bývajú na trailoch a ktoré vedia vo vyššej rýchlosti poriadne “štípať”. Kto teda nemá rád krátke rukávy, má na výber z pohodlného 3/4 variantu alebo komplet dlhého na chladnejšie ranné jazdy.


Hucker

Je to dres do ťažkých podmienok, kedy máte chuť si to pustiť na plné bomby dole kopcom. Vyrobený je z ľahkého materiálu, takže udrží vaše telo v suchu a pohodlí vďaka hodvábne jemnej tkanine. Budete mať pocit slobody pohybu a čo viac, pri páde sa dierky nezačnú ďalej zväčšovať. Dres je v troch farebných kombináciách - červenej, sivej a celeste. Cena sa pohybuje okolo 79,90 € a viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.


Trailtec

Samotný názov napovedá, že tento dres bude na celodenné vozenie sa hore aj dole kopcom bez ohľadu na počasie. Prúdenie vzduchu zaručí jazdný komfort vďaka 3D tkanine na prednej aj zadnej strane, takže sa v ňom “neuvaríte”. Na rukávoch a ramenách sú nepriepustné mäkké prvky, ktoré zaručia trvácnosť a zároveň zlepšujú jazdný komfort. Na výber je z troch farebných kombinácií - červená, sivá a celeste farba. Tento dres môže zohnať za cenu okolo 69,90 €.


Dobrý dres je základom každej komfortnej jazdy a určite bikerov poteší pekný výber z rôznych farieb a materiálov určených pre rôzne podmienky. A čo viac, niektoré kúsky sa dajú nosiť aj počas bežného dňa... Viac informácií aj o ďalších dresoch nájdete na stránke dainese.sk/c/dresy.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Test: Craft PRO - dokonalý štrkový set

Test: Craft PRO - dokonalý štrkový set

Nebudem vám klamať, aj mne sa už niekedy zdá testovanie piateho setu gravel oblečenia za rok trochu prehnané. Veď toľko tých rozdielov medzi výrobcami predsa nemôže byť.
Test: MTB oblečenie SILVINI - pohodlie a funkčnosť na výlety

Test: MTB oblečenie SILVINI - pohodlie a funkčnosť na výlety

Oblečenie vyrobené z moderných a dobre fungujúcich materiálov určené na pohodové jazdenie na trailoch, či všeobecne v teréne. Ako obstála v teste výbava SILVINI?
Dresy do horúcich letných dní PR článok

Dresy do horúcich letných dní

Sezóna sa rozbieha, teploty stúpajú. Vhodný cyklistický dres chráni a hlavne pomáha pri ochladzovaní a odvádzaní vlhkosti. Vyberte si u nás.
keyboard_arrow_up