Nestrať sezónu a pritom ebajkuj za výhodnejšie ceny

Už ste ho mali požičaný a páči sa vám tento druh športovej zábavy? Spoznali ste, že to má potenciál a len sa potrebujete naštartovať, aby ste aj vy taký doma mali?

Možno vám pomôžu lepšie ceny. Teraz je totiž presne ten správny čas – Výhodný august.

Najlepšia cena v roku

Existujú dlhoroční cyklisti, znalí, čo sa deje na trhu počas roka a čakajú práve na august. Lebo v auguste ešte stíhate celkom veľa zo sezóny, ale už chytáte výhody znížených cien. Čím skôr, tým viac ešte stíhate svoje leto. Zvýhodnené ceny sa týkajú značiek v bratislavskom a košickom centre ebajk® – Svete elektrobicyklov: Haibike, Ghost, Winora, Sinus, Apache. Ide o modely roku 2017, na sklade máme dokonca posledných pár kusov z roku 2016, ktoré majú zvýhodnenia ešte väčšie.


Nestraťte sezónu

Kým v júli sa každý ponáhľa za morom, druhú polovicu leta si môžete užiť na cyklochodníkoch v rôznych kopcoch Slovenska. Preto ebajk® prichádza s ponukou zvýhodneného nákupu vo váš prospech. Na jeseň je síce kúpa bicykla rovnako skvelá, ale už je spojená so stratou sezóny, ktorá je aj tak krátka. To potvrdí každý ebajker.

K tomu aj bonusy

Nákupom v ebajku.sk každý zákazník okrem svojho bicykla získava ďaleko viac. Okrem toho, že vieme odborne poradiť v oblasti výberu vhodných modelov, doplnkov na váš nový stroj, pomôžeme aj s módnym výberom cyklooblečenia - funkčných tričiek, dresov, cyklonohavíc, topánok či prilieb. A keď už kupujete kvalitný ebajk, musí byť k tomu kvalitný a odborný servis, ktorý má rozhodne vplyv na celkovú cenu nákladov počas životnosti bicykla. S predajcom si totiž volíte aj služby. U nás ich máte garantované a s certifikátmi priamo od výrobcov.


Výhodný august je príležitosť, ktorá je tu pre vás. Nestraťte teda sezónu a príďte sa pozrieť na našu ponuku do bratislavského ebajku na Račianskej 77 alebo košického v BC Cassovar na Žriedlovej 9. Viac informácií sa dozviete na stránke ebajk.sk.

flash_on
Viac o elektrobicykloch, ich výbere a používaní nájdeš v sekcii Elektrobicykle v skratke.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Na čo prihliadať pri kúpe e-biku - nový vs. starý

Na čo prihliadať pri kúpe e-biku - nový vs. starý

Kúpa e-biku je v praxi komplikovanejšia, ako kúpa klasického bicykla. Čo všetko treba zvážiť? Oplatí sa kupovať e-bike z bazára?
Kellys ebiky 2024 – na chuť si príde každý

Kellys ebiky 2024 – na chuť si príde každý

Dalo by sa povedať. že slovenská značka priniesla malú revolúciu v segmente elektrobicyklov. Čo si pre nás pripravil Kellys pre rok 2024?
Marin 2024 - celoodpružené stroje vytvorené pre zábavu PR článok

Marin 2024 - celoodpružené stroje vytvorené pre zábavu

Ak hľadáš celoodpružený bicykel alebo elektrobicykel, určite nevynechaj ponuku značky Marin. Prekvapia nás v roku 2024 niečím novým alebo zaujímavým? Poď to zistiť.
keyboard_arrow_up