Predajňa Realsport – ak hľadáte cyklistické Taliansko v Bratislave

Je známe, že Taliani majú k cyklistike naozaj blízko. Ani sa nie je čomu čudovať, že práve u nich vzniklo množstvo značiek pevne spojených s cyklistikou.

A práve ich širokú paletu nájdete v predajni Realsport. Tá sídli v OC Danubia Petržalka na Panónskej ceste 16. Pôvodne sa Realsport zameriaval na lyžovanie, ktoré tvorí časť ponuky aj v súčasnosti, no postupne pribudol skutočne široký výber v oblasti cyklistiky a najmä z Apeninského poloostrova. Ktoré značky si môžete pozrieť naživo?

Wilier Triestina

Výroba bicyklov značky Wilier má korene až do roku 1906 a orientoval sa na športovú scénu – samozrejme, najmä na Giro D"Italia, ktoré je talianskym klenotom. Samozrejme, okrem výhradne športovým modelov nechýbajú ani tie určené rekreačným cyklistom. No a širokú paletu nájdete aj v segmente MTB a nezabudlo sa ani na e-biky. Vyberie si teda skutočne každý...



Briko

V samotnom Miláne bola založená značka Briko, ktorá od lyžovania postupne prešla aj do cyklistiky, kde sa zameriava na okuliare a prilby. Marco Pantani a Mario Cipollini sú 2 mená, ktoré hovoria za všetko.


Crono

Výrobca tretier Crono sa aj po 40 rokoch pôsobenia stále môže pýšiť nápisom Made in Italy. Tretry vynikajú svojou odolnosťou a nechýba bohaté ponuka MTB a cestných modelov a nezabudlo sa ani na zimné verzie od každého. Zaujímavosťou tejto značky je, že ešte v nedávnej dobe šili tretry pre ďalšiu stálicu na scéne - SIDI.





Ursus

Kvalitné kolesá tvoria základ v podstate každého športového bicykla a sú to práve oni, ktoré majú na charakter jazdy najväčší vplyv. Či už sa rozhodnete pre MTB alebo niečo karbónové s vyšším profilom, môžete sa spoľahnúť v prvom rade na kvalitu. Kolesá Ursus používajú okrem iného aj tímy ako CCC Sprandi Polkowice alebo Wilier Triestina.

Prologo

V podstate špecialistom na „kontaktné body“ je značka Prologo. Hlavný segment tvoria sedlá, kde si môžete vybrať zo skutočne širokého okruhu a na ktoré sa svojho času spoliehali aj Peter Sagan alebo Alberto Contador. Tie dopĺňajú rukavice, gripy a omotávky, takže si môžete tieto dôležité prvky komfortu zladiť do jednotnej podoby.





Ak vás tento taliansky „mix“ zaujal, prípadne potrebujete pomôcť s vhodným výberom, poradí vám odborný personál v predajni Realsport. Otvorené je denne od 09:00 do 21:00, samozrejmosťou je bezplatné parkovisko.


No a kedže sa pomaly ale isto blíži opäť zima, môžete to spojiť aj s výberom vhodnej výbavy, kde sú ponuke značky ako Marker, Volk alebo Dalbello. To už je zase na inú tému a iné obdobie... Všetky podrobnosti o kompletnej ponuke nájdete aj na stránkach realsport.sk.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Video: Aby výber a nakupovanie gélov a tyčiniek mali hlavu aj pätu

Video: Aby výber a nakupovanie gélov a tyčiniek mali hlavu aj pätu

Ako pristúpiť k nákupu športovej výživy? Kupovať postupne, alebo si spraviť zásobu? Vybrať si len jeden obľúbený produkt? Na veci z potravín úplne zabudnúť?
Pitný režim - hydratuj, regeneruj, doplň energiu PR článok

Pitný režim - hydratuj, regeneruj, doplň energiu

Príjem tekutín a dopĺňanie energie je nesmierne dôležitou súčasťou športu, ale aj bežného života. Či už si bežec, cyklista, alebo turista, vyber si z našej ponuky.
Test: Castelli Fly – vesta, ktorá sa hneď zaradila k mojim naj

Test: Castelli Fly – vesta, ktorá sa hneď zaradila k mojim naj

Máte radi ľahké a spratné veci? Vyrážate na švih skoro ráno, prípadne podvečer alebo zdolávate veľké prevýšenie v kopcoch? Tak zbystrite pozornosť...
keyboard_arrow_up