Likvidácia všetkého tovaru v predajni Cyklohouse

Kamenná predajňa v Bratislave po piatich rokoch zatvára svoje brány! Do konca novembra prebieha likvidácia všetkého tovaru a to je pre Teba ideálna šanca, ako ušetriť do budúcej sezóny.


Takmer 35 bicyklov od značiek KTM, MARIN, DEMA a COSSACK na Teba čaká za cenu lepšiu, akoby si čakal. Ceny bicyklov spadli až o 40%. Ak si celý rok čakal, kým klesnú ceny bicyklov a stále sa ti máli, príď do Cyklohousu a uchmatni si jeden pre seba. Všetky nájdeš na: http://www.cyklohouse.sk/.


Celú polovicu ušetríš na tretrách, oblečení a aj prilbách od značiek KTM, BONTRAGER, CRATONI, PEARL IZUMI, MARIN, SHIMANO, HAVEN, FOX a ALPINESTARS.

Chystáš svoj bicykel na zimu, alebo potrebuješ náhradné diely na údržbu? Prezuť môžeš do plášťov SCHWALBE, CONTINENTAL, MAXXIS a upgradovať na komponenty od SHIMANO, SRAM, FSA. Ak potrebuješ udržať pri živote svoj mestský bicykel, pozri sa v predajni po značkách od LONGUS a SKS.


Všetky tieto drahokamy musia preč, tak sa nenechaj predbehnúť a pridaj do kroku. Nájdeš nás v Bratislave na Ulici 29. Augusta 2262/9:

report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Cyklistika a marketing – ako spolu súvisia?

Cyklistika a marketing – ako spolu súvisia?

Čo vám prinesie cyklistika, keď ju objavíte v neskoršom veku, prečo je výborný pomocník pri kreatívnej práci a ako s tým súvisí marketing? A pridáme aj výjazd na najvyšší bod Bratislavy...
Pozvánka: Si z IT brandže a máš chuť si poriadne zašprintovať zoči voči súperom? PR článok

Pozvánka: Si z IT brandže a máš chuť si poriadne zašprintovať zoči voči súperom?

Koncom septembra je pripravené zaujímavé podujatie s originálnym konceptom, kde môžete preveriť svoje šprintérske schopnosti ale hlavne sa dobre zabaviť.
Rozhovor: Útrapy Bratislavského cyklistu

Rozhovor: Útrapy Bratislavského cyklistu

S prichádzajúcim školským rokom sa nám po prázdninách na cestách doprava pekne zahustila, a tak pre mnohých z nás, čo nechcú pol dňa presedieť v zápche je logické, že radšej siahneme po bicykli alebo verejných dopravných prostriedkoch.
keyboard_arrow_up