Unboxing: GHOST LECTOR 9.9 UC - nielen pre vyznávačov športovej XC jazdy

Moderná geometria, 29” kolesá, poriadna vidlica a dizajn, za ktorým sa bude nejeden fanúšik bicyklov obzerať. Tak by sa dal charakterizovať GHOST LECTOR 9.9 UC, na ktorý sa bližšie pozrieme...

Prvý pohľad na bike

Veľká škatuľa s označením LECTOR 9.9 nenechá takmer nikoho chladným a počas rozbaľovania sa postupne ukazoval tento, na prvý pohľad rýchly stroj.


Ako to je už GHOSTu známe, tak na bicykli nebudeme mať toľko roboty pri jeho skladaní, kedže všetko podstatné je osadené na svojom mieste a pre nás zostala len sedlovka, sedlo, riadítka a doladenie biku podľa vlastných preferencii.


Nahadzujeme

Rýchlo osadíme sedlovu a celý tento stroj dáme do stojana a rozbaľujeme ochranné kartóny, ktoré ukrývajú pekný karbónový rám. O samotnom laku a farbe by sa dalo písať dlho, kedže farebná kombinácia bicykla pristane a podtrhne jeho rýchle a agresívne línie.


Komu by chýbala teleskopická sedlovka, nájde ju na neónovom LECTORe 5.9 LC, ale vráťme sa k tejto chuťovke.


O rýchlosť sa tu postará pohon SRAM Eagle X01 a kľuky Truativ Descendant s 32T prevodníkom.


Z ďalších komponentov chytáme do rúk vidlicu RockShox SID (pekných 100 mm zdvihu) a montujeme karbónové riadítka Syntace Vector, na ktorých nás čaká vtipná nálepka s nápisom: “Do not use bicycle on public roads”...


Doladujeme lockout a brzdové páčky od SRAM Level LT.


Bike sa určite už teraz teší do terénu, kde mu to najviac pristane a kde ho Robo určite dobre prevetrá jeho rýchlym tempom. Cena tohto biku sa pohybuje okolo 4 999 € a viac informácií nájdete na tomto odkaze.


LECTOR v prevedení 5.9 už aj s neónovými farbami, teleskopkou a dostupným GX Eagle

Poďme si poskladať aj tohto krásavca...








V celom rade GHOST LECTOR nájdete zaujímave kúsky nielen vďaka osadeným komponentom, ale aj farbám. Pre viac informácií navštívte náš MTBIKER shop.
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Unboxing: Ghost Lector Base - nestarnúca legenda

Unboxing: Ghost Lector Base - nestarnúca legenda

Niektoré bicykle sú tvarom rámu tak typické, že ich rozoznáme už na prvý pohľad. Presne to je prípad biku Ghost Lector. Akú výbavu má najdostupnejšia karbónová verzia?
Unboxing: BMC Fourstroke LT ONE – nenásytný maratónec

Unboxing: BMC Fourstroke LT ONE – nenásytný maratónec

Hľadáš nekompromisný bicykel do prichádzajúcej maratónskej sezóny, s ktorým si užiješ výlet hrebeňom aj moderné cross-country trate? Máme pre teba skvelý tip.
Unboxing: Haibike Nduro 6 – mullet do ťažkého terénu

Unboxing: Haibike Nduro 6 – mullet do ťažkého terénu

Hľadáš ebike na tie najťažšie traily, enduro preteky a zdolávanie náročného terénu? Možno práve Nduro bude pre teba to pravé. Si zvedavý na výbavu? Čítaj ďalej.
keyboard_arrow_up