Vianočné darčeky pre aktívne nežné pohlavie

Ak máte doma aktívnu polovičku, určite nič nepokazíte praktickým darčekom, ktorý poteší a doplní jej športovú výbavu. Prinášame pár tipov...

Endura WMS Windchill glove


Darček, ktorý nájde uplatnenie v tomto ročnom období najmä vďaka vetru a vodeodolnej tkanine na zadnej strane rukavíc, ktoré sú vylepšené gélovou vrstvou na tlmenie vibrácií. Komfort zvyšuje vnútorná podšívka na dlani z teplého mikrovlákna. Reflexné prvky zlepšujú viditeľnosť a elastická Lycra® na manžete uľahčuje obliekanie. Rukavice sú dostupné v dvoch farebných prevedenia vo veľkosti XS-L a cena sa pohybuje okolo cca 34 €. Viac informácií nájdete na tomto odkaze.

Sportful Luna Softshell dámska bunda


Dámska softshellová bunda ideálna do chladného počasia. Dvojica funkčných materiálov (Softshell a ThermoDrytex Plus) výborne udržiava teplo, odvádza pot a chráni pred vetrom. Anatomicky tvarovaný strih poskytuje priliehavé sedenie a spolu s elastickým lemom v páse, zvyšuje celkový komfort počas jazdenia. Reflexné prvky zlepšujú viditeľnosť na ceste. Cena bundy je cca 120 € a viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.


Lezyne Classic Shallow


Štýlový zvonček s unikátnym plochým dizajnom, vyrobený z leštenej mosadze. Poteší každú bikerku kombináciou elegancie a funkčnosti v štýle od Lezyne. Je upevnený na hliníkovú základňu a vďaka O-krúžku ho je možné nasadiť na akékoľvek riadítka bicykla. Kúpite ho za cca 14 € a viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.


Castelli Viva Donna


Zimná dámska čiapka od talianskej značky Castelli, je vhodná na rôzne športové aktivity a vďaka svojmu strihu výborne sedí aj pod prilbou. Vyrobená je z hrejivého a pružného flísového materiálu Thermoflex, ktorý je jemný na dotyk. Čiapka je dostupná v piatich farebných prevedeniach a jej cena sa pohybuje okolo 20 €. Viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.


Amplifi Cortex Polymer Woman


Akčné ženy ocenia túto vestu na ochranu chrbta. Má ľahkú a flexibilnú vložku SAS TEC. Integrovaná ochranná konštrukcia poskytne okrem ochrany aj potrebné odvetranie. Vesta má krytý YKK zips a bedrový pás pre individuálny fit. Súčasťou je aj popruh s protišmykovým uchytením a slučkami na opasok, pre zabezpečenie jeho uchytenia. Dostupný ružový variant jasne ukazuje, pre koho je ideálne určená. Cena sa pohybuje okolo 140 € a viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.


SMS Santini Coral 2.0


Dámsky dres s dlhými rukávmi v priliehavom strihu, ktorý je navrhnutý s ohľadom na športovú jazdu. Teplý a priedušný Termofleece zabezpečuje komfort aj v chladnejšom počasí. Dres má tri zadné vrecká a dve po stranách. Reflexný pásik zlepšuje viditeľnosť za zhoršených svetelných podmienok. Dostupný je v azúrovej farbe v cene cca 95 € a viac informácií nájdete na tomto odkaze.

Kellys Stripes 3M


Zimná čiapka Stripes 3M od značky Kellys je zo 100% acrylu a je v ponuke vo veselej farebnej trojkombinácii. Vnútorné podšitie je z materiálu Thinsulate, ktoré má veľmi dobré izolačné vlastnosti. Cena sa pohybuje okolo 20 € a viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.


Bianchi šálka na kávu


Kávičkárky poteší porcelánová šálka na kávu Bianchi, od nemeckej značky Villeroy & Boch. Vkusný dizajnový kúsok je dostupný v jedno a dvoj-balení v darčekovej krabičke v typickej „celeste“ farbe. Cena začína na 59 € a viac informácií nájdete na tomto odkaze.


GORE Power Lady GTX Active


Dámska cyklistická bunda do všetkých druhov nepriaznivého počasia. Vďaka materiálu GORE-TEX® Active je priedušná, ľahká, odolná voči vetru a samozrejme trvalo nepremokavá. Bunda je vybavená zadnými vreckami a dostatočným množstvom reflexných prvkov na prednej aj zadnej strane. Má nastaviteľné manžety a čiastočne pružný lem. Cena sa pohybuje okolo 200 € a viac informácií nájdete na tomto odkaze.


Shimano XC5 Woman


Komfortná tretra pre výkonnostné MTB poteší svojim elegantným, a pritom športovým dizajnom. Okrem toho obsahuje technológie pre čo najlepší výkon a o prenos sily sa postará podrážka vystužená ľahkým a tvrdým karbónovým plátom. Okrem toho vďaka prevedeniu z gumy Michelin sa môžete spoľahnúť na výborný záber. Vrch tretry tvorí priedušná umelá koža, upínanie majú na starosti šnúrky. Tie nájdete pribalené aj v čiernej farbe ak vám ružová nesedí. Cena sa pohybuje okolo 139 € a viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.

Damsky dres Briko Lavica


Ako sa hovorí, dresov nikdy nie je dosť a hlavne tých letných. Model Lavica od firmy Briko je dokonalou kombináciou ľahkých a funkčných materiálov pre vysokú priedušnosť a komfort. Dres má štýlový strih na telo a hodí sa najmä na dlhé letné výjazdy. Na zadnej strane má štyri vrecká, z toho jedno má skrytý zips. Anatomický tvar dresu dotvára plochý elastický okraj rukávov. Jeho cena sa pohybuje okolo 70 € a viac informácií nájdete na tomto odkaze.


HQBC QX1 okuliare


Výborná ergonómia a kvalitné prevedenie je devízou okuliarov HQBC QX1. Sú vyrobené z materiálu TR90 a sklá tvoria polykarbonátové šošovky od známeho výrobcu optiky – Carl Zeiss. To je zárukou neskresleného pohľadu vo všetkých smeroch. Vďaka konštrukcii navyše nebude váš výhľad ničím rušený. Nosový mostík má šírku 16 mm a nastaviteľné opierky nosa z materiálu Megol, ktoré sa dajú prispôsobiť väčšine tvárí. Okuliare sú dodávané v tvrdom púzdre. Cena sa pohybuje okolo 99 € a viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.


CRAFT Active Intensity Zip


Dámske, vysoko funkčné tričko s optimálnou mierou zateplenia, ktorý ocenia všetky aktívne športovkyne od jesene do jari. Komfort zabezpečuje príjemná a pružná pletenina s rozdielnou štruktúrou a bezšvovými prechodmi. Tričko má stojačik so zipsom, ktorý je ukončený ochranou brady proti oderu. Rukávy aj spodný diel sú ukončené do manžety. Cena sa pohybuje okolo 47 € a viac informácii sa dozviete na tomto odkaze.


Pre kompletnú ponuku a detailné informácie prosím navštívte domovské stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Dámske bicykle do 2 500 € - na cestu aj do terénu PR článok

Dámske bicykle do 2 500 € - na cestu aj do terénu

Pohyb na dvoch kolesách je skvelá a zdravá aktivita spojená s dobrodružstvom. Prinášame výber dámskych bicyklov z našej ponuky pre rôzne kategórie.
Vianočné darčeky pre cyklistov a cyklistky: pozrite si naše tipy

Vianočné darčeky pre cyklistov a cyklistky: pozrite si naše tipy

Ani sme sa nenazdali a Vianoce nám opäť klopú na dvere. A každý sa určite teší nielen na chvíľky oddychu, stretnutie s blízkymi a vianočné dobroty, no aj na darčeky.
Darčeky pre cestného a Cross-Country (XC) jazdca - s novou výbavou do novej sezóny PR článok

Darčeky pre cestného a Cross-Country (XC) jazdca - s novou výbavou do novej sezóny

Vianoce nám klopú na dvere a ak u teba stále nepadlo rozhodnutie, čo kúpiť svojej cyklistickej polovičke, príbuznému či parťákovi pod stromček, vec je jednoduchá – hocičo súvisiace s jeho vášňou.
keyboard_arrow_up