Black Friday v predajniach VeloCity a eBiker – na všetok tovar!

Ak zháňate kvalitný bicykel, oblečenie alebo komponenty, využijte akciovú ponuku v predajniach VeloCity a eBiker už tento piatok a sobotu.

Black Friday je fenomén, ktorý netreba zrejme detailne predstavovať. Predajne VeloCity a eBiker, ktoré sídlia spoločne na Lamačskej ceste v Bratislave (vstup z ulice K železnej studienke), ponúkajú zľavu nielen na vybraný tovar, ale rovno na všetko. Konkrétne 30% z pôvodnej ceny, a to platí pre všetok tovar, ktorý je v predajni vystavený - teda vrátane bicyklov, ebikov, oblečenia, tretier, komponentov, prilieb, atď. Rovnako sa zľava týka aktuálnych kolekcií 2017/2018 na značky ako GORE, Castelli, Craft, Mavic, Shimano a všetkých modelov bicyklov kolekcie 2017 od Cannondale, FOCUS, KTM, Cervelo, Kalkhoff, Kellys, Merida. Jednoducho povedané, na všetko...

Len na ukážku ponúkame niektoré modely bicyklov, ktoré budú dostupné

Cannondale Scalpel Si Carbon 3

XC a maratónska raketa pre rýchlu športovú jazdu, kde sa nezabudlo ani na schopnosť zvládnuť náročné traily a chodníčky. Karbónový rám BallisTec, vidlica Lefty 2.0 a výbava Shimano XT. Pôvodná cena 4 999 €. Nová cena cca 3499 €.


Cannondale Slate Disc 105

Ak sa neviete rozhodnúť medzi cestou a terénom alebo jednoducho radi kombinujete oboje v jednom výjazde, odpoveďou môže byť model Slate. Hliníkový rám spolupracuje s unikátnou karbónovou vidlicou Lefty Oliver. Výbava Shimano 105 vrátane kotúčových bŕd. Pôvodná cena 3 149 €. Nová cena cca 2204 €.


FOCUS Jam 2 Factory

150 mm zdvihu dáva modelu Jam 2 Factory poriadne terénne schopnosti a vďaka silnej batérii si toho terénu užijete čo najviac. Plášte v šírke 2,8 palca poskytnú grip a prejdú takmer všade. Pôvodná cena 5 499 €. Nová cena cca 3849 €.


KTM Macina Kapoho LT 271

Tento celoodpružený elektrobicykel s 27,5+" kolesami poskytne výbornú prejazdnosť takmer každým terénom. Je osadený top komponentami a technicky prepracovaným rámom s výkonným elektropohonom BOSCH Performance CX. Pôvodná cena 5499 €, nová cena 3849 €.

Kellys Stage 50

Ľahký karbónový rám a 29-palcové kolesá z neho robia výborný bicykel na športové výjazdy a brániť sa nebude ani XC alebo maratónom. Vidlica RockShox Recon Gold, výbava Shimano SLX/XT a ľahké kolesá Mavic Crossride Light. Pôvodná cena 1 799 €. Nová cena cca 1259 €.


GT Karakoram 29 Sport

Spoľahlivý bicykel na každodenné jazdenie a výlety s hliníkovým rámom a pohodlnou geometriou. Vidlica SR Suntour XCT-HLO a komponenty Shimano sú zárukou dlhej výdrže. Pôvodná cena 559 €. Nová cena cca 391 €.


V rámci oblečenia a komponentov bude rovnako z čoho vyberať

Castelli Gabba 2 Convertible

Odopínacie rukávy robia z tejto bundy skutočne univerzálny kúsok, ktorý využijete doslova počas celého roka. Pôvodná cena 199.95 €. Nová cena cca 140 €.

Craft Storm Jersey

Vetruodolná bunda, ktorá poskytne výborne usadenie na tele a rovnako veľmi dobrú priedučnosť. Pôvodná cena 109.95 €. Nová cena cca 77 €.


Mavic Crossmax SL Thermo

Zimné tretry pre náročných s membránou Gore-Tex udržia nohy v teple a tiež suchu, ak nebodaj skočíte do vody alebo blata. Hodia sa aj do náročného zimného terénu. Pôvodná cena 220 €, nová cena 154 €.


GORE Phantom 2.0 WS Soft Shell Jacket

Bunda, ktorá vďaka materiálu Windstopper Soft Shell poskytne výbornú ochranu pred vetrom, chladom a prehánkami, pritom stále dostatočne dýcha a hodí sa aj pre intenzívnejšie aktivity v chladných podmienkach. Pôvodná cena 165.95 €, nová cena cca 116 €.

Trvanie akcie a kontakty

Akcia trvá počas otváracích hodín tento piatok 24.11. od 10:00 do 18:00 a v sobotu 25.11. od 9:00 do 14:00. Najlepšie je prísť osobne do predajne, v krajných prípadoch pre mimobratislavských klientov, vieme riešiť veci mailom/telefonicky. Ebiky na stránke ebiker.sk je možné objenať online, zľava bude počas týchto dní priradená automaticky. Nepremeškajte tak jedinečnú šancu zakúpiť kvalitné bicykle alebo výbavu na novú sezónu za výborné ceny, prípadne zohnať s predstihom pekný vianočný darček. Kontaktné informácie nájdete na stránkach predajní VeloCity a eBiker.

report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Od základu: Plášte pre MTB – základný výber a tipy

Od základu: Plášte pre MTB – základný výber a tipy

Plášte sú najdôležitejšou časťou na bicykli. Ako si vybrať plášte a na čo si dávať pozor? V tomto článku vás prevedieme základnými tipmi.
Oblečenie do dažďa aj vetra - v pohodlí aj v nepohodlí PR článok

Oblečenie do dažďa aj vetra - v pohodlí aj v nepohodlí

Jar sa veľakrát nesie nielen v znamení otepľovania, no i nepríjemných prehánok a studeného vetra. A do týchto podmienok treba správne oblečenie.
Kráľ bicyklových rámov – karbón je super, ale… (2. časť)

Kráľ bicyklových rámov – karbón je super, ale… (2. časť)

Aj za takou jednoduchou vecou, akou je bicyklový rám, je mnoho technológií a procesov, ktoré musí absolvovať ešte predtým, než naň nasadnete a vyrazíte za dobrodružstvom.
keyboard_arrow_up