Testovačky a výpredaj starších modelov Rock Machine

Ak hľadáte spoľahlivý bicykel v nižšej cene ako býva štandard, odpoveďou môžu byť testovacie bicykle alebo tie zo staršieho modelového radu. Bicyklov je obmedzené množstvo, takže netreba váhať až do jari...

V súčasnej ponuke od Rock Machine nájdete obidve možnosti - prvou u nich sú testované bicykle, prípadne tie, ktoré boli použité na prevádzacích akciách. Vždy sa ale jedná o plne funkčné modely a poškodenia majú len „kozmetický“ charakter.

Blizzard 70/LTD – 29


Zdvih 120 mm nad obomi kolesami a ich 29-palcové prevedenie tvorí univerzálnu kombináciu pre športové, ale ja „pohodové“ výjazdy. Pritom sa nemusíte obávať ani ťažšieho terénu, s ktorým si tento model vie bez problémov poradiť. Je ideálny pre milovníkov kľudnejšieho a vyváženejšieho all-mountain jazdenia. Pruženie je v rukách RockShox, teda vidlice Reba a tlmiča Monarch a prevody má v rukách SRAM a 11-rýchlostná sada GX s jednoprevodníkom. Pôvodná cena 1 999 €, cena testovacieho modelu cca 1 362 € a viac informácií nájdete na tomto odkaze.

Blizzard 90 – 27,5


Ak vás to ťahá do náročného terénu, radi skúmate nové traily a nevyhýbate sa ani jazde v náročných podmienkach, môže byť vhodný spoločník model Explosion 70, postavený na kolesách 27,5 plus. Vďaka tomu, zdvihu 140 mm nad obomi kolesami a virtuálnemu systému zavesenia zadnej stavby, sa v náročnom teréne nestratí. Vidlica RockShox Pike RC, tlmič RockShox Deluxe RT3 DebonAir a pohom SRAM s jednoprevodníkom toto tvrdenie len potvrdzujú. Pôvodná cena 2 999 €, cena testovacieho modelu cca 2 044 €.

Raceride 700


Cestný bicykel postavený na karbónovom ráme ponúka kombináciu jazdného komfortu a výkonu. Dostatočná tuhosť, nízka hmotnosť, schopnosť pohlcovať drobné vibrácie a vyvážená geometria vám umožní v sedle stráviť dlhý čas bez nepríjemnej bolesti chrbta. Základným kameňom výbavy je najmä pohon Shimano 105 v prevedení 2x11 a kolesá Fulcrum Racing sport. Pôvodná cena 1 499 €, cena testovacieho modelu 1 136 €.

Manhattan 40 – 29


Model, ktorý sa svojím zameraním a dostupnosťou radí medzi ideálne bicykle na výlety a každodenné športovanie, kde vôbec nejde o rýchlosť a výkon. Pôvodná cena 389 €, cena testovacieho modelu cca 246 €. Viac informácií nájdete na tomto odkaze.

Torrent E50


V ponuke nájdete aj elektrobicykel ako napríklad model Torrent E50 postavený na 29-palcových kolesách. Ideálne sa hodí do ľahkého terénu a na poľné cesty, kde vďaka pohonu Shimano StePS umožní zvládnuť aj menej výkonným jazdcom dlhé kilometre v sedle. Vzduchová vidlica Suntour Raidon Air XCR-LR a komponenty Shimano sa postarajú o pohodlie a spoľahlivosť. Pôvodná cena 2 299 €, cena testovacieho modelu cca 1 568 €.

Okrem predstavených bicyklov môžete nájsť na výber aj ďalšie z kategórie krosových, športových alebo tiež fatbike. Všetky dostupné modely nájdete na tomto odkaze.

Modelový rad 2015 a 2016

Okrem testovacích bicyklov nájdete vo výbornej cene aj staršie modely z roku 2015 a 2016.

Explosion 70 – 29


Karbónový bicykel Rock Machine Explosion uspokojí aj ambície športových jazdcov a pretekárov. Ak sa radi občas postavíte na štart v cross country alebo rýchlom maratóne, potom nájdete v tomto modeli dobrého spoločníka. Vidlica RockShox Reba RL, výbava Shimano XT 2x11 alebo kolesá Fulcrum Red Power 29 tvoria spoľahlivý mix aj pre náročnejšie použitie. Cena sa pohybuje okolo 2 032 €.

Blackout 40


Modely Blackout sú športovo zamerané bicykle, ktoré sú navrhnuté tak, aby vám čo najlepšie poslúžili pri každodennom dochádzaní do práce, za voľnočasovými aktivitami alebo aj za nákupmi – jednoducho ich využijete na prácu, zábavu a ako dopravný prostriedok. Pri modeli Blackout 40 nájdete 8-rýchlostnú sadu Claris a hydraulické kotúčové brzdy. Cena sa pohybuje okolo 521 €. Viac informácií nájdete na tomto odkaze.

Surge 24


V ponuke nájdete aj množstvo detských modelov, ako napr. Surge 24 postavený na 24-palcových kolesách. Základ tvorí hliníkový rám, odpružená vidlica a prevodový systém Shimano. Začínajúci cyklisti na ňom môžu bez problémov vyraziť do terénu. Cena sa pohybuje okolo 307 €.


Kompletnú ponuku modelového radu 2015 a 2016 od Rock Machine nájdete na tomto odkaze.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Test: Castelli Fly – vesta, ktorá sa hneď zaradila k mojim naj

Test: Castelli Fly – vesta, ktorá sa hneď zaradila k mojim naj

Máte radi ľahké a spratné veci? Vyrážate na švih skoro ráno, prípadne podvečer alebo zdolávate veľké prevýšenie v kopcoch? Tak zbystrite pozornosť...
Pozvánka: MTBIKER Sliezsky kráľ 2024 — tretia edícia tatranského „nárezu“

Pozvánka: MTBIKER Sliezsky kráľ 2024 — tretia edícia tatranského „nárezu“

Sliezsky kráľ je medzi našimi pretekmi jedinečným podujatím. Nielen prekrásnou prírodou a náročnosťou trate, ale aj silnou zostavou, ktorá sa tu každoročne zíde...
Video: Svalovica po bicyklovaní - čo na ňu pomáha?

Video: Svalovica po bicyklovaní - čo na ňu pomáha?

Čo to je svalovica a ako sa jej vyhnúť alebo ju zmierniť? Čo hovorí odborný svet na masážny valec, pištoľ alebo lymfodrenážne nohavice?
keyboard_arrow_up