Spojenie značky Canyon a cyklokrosu sa opäť prehlbuje

Canyon ohlásil nové partnerstvo s tímom Beobank–Corendon, za ktorý jazdí aj súčasná najväčšia hviezda tohto športu – Mathieu Van der Poel.

Od prvého januára platí vo svete cyklokrosu nové spojenie. Canyon uzavrel partnerstvo s belgickým tímom Beobank–Corendon, ktorý tak bude môcť využívať model Inflite SLX. Ten bol predstavený v auguste 2017 a nesie množstvo zaujímavých prvkov. Zohľadnila sa v ňom najmä rozvíjajúca sa dynamika športu, v ktorom častokrát rozhodujú doslova sekundy a aj tie najmenšie zaváhania. Práve cenné sekundy má Inflite SLX pomáhať zbierať a viac o jeho konštrukcii a základných prvkoch sa dozviete na tomto odkaze.

To všetko je jasný signál, že Canyon to s cyklokrosom myslí naozaj vážne a ďalším krokom je nové partnerstvo. Nie je totiž lepší „feedback“ ako ten od profesionálov a medzi tými najlepšími výrazne svieti meno Mathieu Van der Poel. Najmä, ak sa jedná o posúvanie limitov a práve to zaujalo riaditeľa spoločnosti Canyon – Romana Arnolda. „Mathieu je jednoducho najväčší talent v tomto športe. Pozerať sa na jeho umenie poskytuje skutočný zážitok, každé preteky predvádza svoje jazdecké schopnosti a vášeň. Pre nás je to jednoducho rýdza forma cyklistiky.“


Navyše, Van der Poel sa dokáže výrazne presadiť aj v olympijskom XC a môže byť jedným z mála, kto dokáže ohroziť aj suveréna tejto disciplíny z posledných rokov – Nina Schurtera. O tom už presvedčil v sezóne 2017. Jeho cieľom sú preto olympijské hry v Tokiu 2020 a v tomto mu chce Canyon výrazne pomôcť. Dostane preto plnú podporu počas UCI World Cup 2018. Mimo cyklokros či XC, bude tím Beobank–Corendon aktívny aj na cestných pretekoch, kde budú mať jazdci k dispozícii modely Aeroad CF SLX, Ultimate CF SLX a samozrejme časovkársky špeciál Speedmax CF SLX.


Tím čaká debut na stroji Inflite CF SLX už dnes, kedy sa zúčastnia podujatia Grand Prix Sven Nys v Belgicku. Uvidíme, ako sa im bude dariť a najmä, čo Van der Poel opäť predvedie. Podrobnosti ohľadom podpory tímu Beobank-Corendon a rovnako modelu Inflite CF SLX, nájdete na domovských stránkach značky Canyon na tomto odkaze.
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

E-novinky Canyon - evolúcia v plnom prúde PR článok

E-novinky Canyon - evolúcia v plnom prúde

Canyon na tento rok kompletne inovoval svoju ponuku horských elektrobicyklov. O ktoré modely ide? V čom sa líšia oproti predchodcom? Ako sú vybavené?
Predstavenie: RockShox Psylo, Domain a Rudy 2025 – trojlístok nových vidlíc

Predstavenie: RockShox Psylo, Domain a Rudy 2025 – trojlístok nových vidlíc

RockShox patrí dlhoročne medzi lídrov na trhu s odpružením. Po minuloročnom update vidlíc Pike, Lyrik a ZEB prišli na rad aj cenovo dostupnejšie alternatívy.
Predstavenie: Canyon Neuron 2023 - ešte väčšia porcia zábavy

Predstavenie: Canyon Neuron 2023 - ešte väčšia porcia zábavy

Canyon Neuron je dlhoročnou stálicou a bestsellerom v ponuke nemeckého výrobcu. Rok 2023 je rokom, kedy svetlo sveta uzrela nová generácia tohto modelu.
keyboard_arrow_up