Pozvánka: Masiv MTB race 2018 - miesto už len pre 200 tímov

Ak hľadáte poriadnu výzvu do novej sezóny, ste na správnom mieste! Unikátne etapové preteky dvojíc na horských bicykloch Masiv MTB race, ktoré sa konajú 12. až 15. septembra 2018, spustili registráciu.

Účastníci sa môžu tešiť na 4 etapy na 4 miestach v Čechách, 250 najazdených kilometrov, okolo 7 tisíc výškových metrov a hlavne na cestovanie vlakom. Najvýhodnejšie štartovné je dostupné do konca februára alebo pre prvých 50 prihlásených dvojíc na oficiálnej stránke pretekov Masiv.


Náročný, ale rovnako krásny

Dvojice, ktoré zažili prvý ročník v roku 2017, boli očarené. V roku 2018 by tomu nemalo byť inak a preteky ponúknu množstvo zážitkov ako na horskom bicykli, tak aj medzi jednotlivými etapami. Rovnako ako minulý rok, aj tento pozostáva zo 4 etáp. Blíži sa finálny výber konkrétnych lokalít a už teraz je jasné, že trasy budú sčasti nové.


„Masiv 2018 prinesie to najlepšie z premiérového ročníka a zároveň bude obohatený o množstvo noviniek. Zostávame na území Českého masívu, ale vylepšíme trate, aby si ich pretekári ešte viac užili. Rovnako sa bude medzi jednotlivými etapami jazdiť vlakom v ktorom časť účastníkov nájde kompletné zázemie,“ vysvetľuje Jan Dvořák, šéf organizačného tímu.


Práve tak ako vlani, dvojice si môžu zakúpiť rôzne pretekárske balíčky. Základom je štartovné, ktoré je do konca februára alebo pre prvých 50 tímov za zvýhodnenú cenu 4 900 Kč (193 € na osobu). K nemu si je možné dokúpiť transfery vlakom a prepravu bicyklov, nocľahy priamo vo vlaku alebo, naopak, prenocovanie v hoteli.


Tento rok je novinkou možnosť zakúpiť si nocľah aj z utorka na stredu pred štartom. „Každý, kto bol minulý rok na Masíve potvrdí, že bikovanie spojené s cestovaním a spaním vo vlaku je neskutočný zážitok,“ hovorí Ján Dvořák. „Faktom zostáva, že nikde inde na svete takýto koncept pretekov nenájdete, je absolútne unikátny. Miesta vo vlaku sú ale obmedzené, takže odporúčame na nič nečakať. V konečnom dôsledku, registrácia môže byť skvelou motiváciou pre tréning.“

Videopozvánka:


Pre konkrétny variant štartovného sa pretekári nemusia rozhodnúť hneď, balíčky s transfermi a nocľahmi si môžu zakúpiť aj neskôr, a to v prípade, že nebude vyčerpaná voľná kapacita. Celkovo sa na štart druhého ročníka Masívu postaví maximálne 200 dvojíc. Budete medzi nimi?
report_problem Našiel si v texte chybu?

Masiv MTB race - etapový závod dvojic

calendar_today 12.09.2018 - 15.09.2018
label Etapové preteky
place Český masiv (Česká republika)

redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: Malevil Cup - možnosť zmerať si sily s profesionálmi

Pozvánka: Malevil Cup - možnosť zmerať si sily s profesionálmi

Maratónska klasika Malevil Cup sa blíži. Preteky pre bikerky a bikerov všetkých výkonnostných úrovní, ktoré sa pôjdu v Lužických horách 17. júna, ponúknu opäť štyri trasy.
Pozvánka: Škoda MTB Maratón Rajecké Teplice – majstrák neďaleko Žiliny

Pozvánka: Škoda MTB Maratón Rajecké Teplice – majstrák neďaleko Žiliny

Stálica v pretekovom kalendári v krásnom prostredí Rajeckej Doliny a Lúčanskej Malej Fatry napíše ďalší ročník a my tam nesmieme chýbať.
Pozvánka: Apríl – preteky už klopú na dvere

Pozvánka: Apríl – preteky už klopú na dvere

Zimná príprava je za nami a nastal čas pretaviť hodiny tréningu v pretekoch.
keyboard_arrow_up