Zdroj: totalwomenscycling.com

Kedy ste mali naposledy šancu získať obdobný kúsok, akým je Canyon Exceed? Aj keď je táto šanca menej než stopercentná, istotou je, že si počas Bike Life! v Brne môžete prezrieť kolekciu takmer dvoch desiatok modelov, pripravených pre sezónu 2020.

Na výstave Bike Life! od 8. do 10. novembra 2019 ide jednoducho o bicykle a všetko s nimi spojené. A nielen to! Tento veľtrh je primárne orientovaný na viaceré podoby športu, okrem iného aj na gymnastiku, krasojazdu, headis či street workout. Šport je predsa len jeden a osláviť ho treba v každej forme.

Canyon je jedným z prítomných výrobcov, ktorý v pavilóne V ukáže podstatnú väčšinu svojich modelov, ktoré patria do série 2020. Či už ide o cestné, horské alebo fitness bicykle. Chýbať nebudú ani elektrobicykle.


Medzi cestnými kúskami bude žiariť predovšetkým Ultimate CF Evo Disc ako jeden z najľahších sériovo vyrábaných bicyklov. S hmotnosťou tesne pod 6 kg je snom nejedného gramára.


K tomu sa pridá časovkársky stroj s označením Speedmax CF SLX alebo dvojica verzií Endurance: AL a CF SLX Disc, pripravených prekonávať snové vzdialenosti.


Chýbať nebude dostupný model Inflite CF SLX Disc a univerzál na každý povrch, Grail CF SLX.


V oblasti horských bicyklov taktiež nebude núdza o zaujímavé modely. Samozrejmosťou je dvojica cross-country špeciálov a navyše v Race Limited verzii. Ide tak o Exceed CF SLXLux CF SLX.


K nim sa pridajú dostupnejšie verzie, akými sú Grand Canyon AL 6.0fatbike Dude CF.


Vyššie zdvihy bude samozrejme zastupovať Spectral CF 8.0Neuron AL 7.0. Z minulých rokov, teda zo série 2019, je pripravený Stitched 720Strive CF.


Dvojica fitness modelov prinesie aj jeden elektromodel. S vlastnou silou si budete musieť vystačiť pri Pathlite AL SL, avšak Roadlite:ON je už nabitý energiou.


Jedným z najväčších trhákov je aj možnosť vyhrať nový Exceed CF SL 6.0. Postup je nasledovný. Na stránke stačí vyplniť formulár a odoslať ho. 14. novembra sa šťastný výherca bude môcť radovať z predčasného vianočného darčeka.

Viac informácii získate na facebook-ovej udalosti alebo na tomto odkaze.

Tak neváhajte a príďte sa pozrieť na Brnenské výstavisko 8. - 10. novembra 2019!

[Foto na úvode: totalwomenscycling.com]

report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Video: Najlepšia cyklo výstava v Európe? Italian Bike Festival 2023

Video: Najlepšia cyklo výstava v Európe? Italian Bike Festival 2023

Na najznámejšej výstave Eurobike neboli posledné ročníky ideálne. Svetových značiek, ktoré zaujímajú bežných cyklistov, ubúdalo, stále viacej vystavovateľov pochádzalo z Ázie.
Eurobike 2023 - čo nového v cyklosvete (3. časť)

Eurobike 2023 - čo nového v cyklosvete (3. časť)

Finálna časť série o Eurobiku sa povenuje najmä dvojkolesovým tátošom – či už na vlastný alebo elektrický pohon.
Eurobike 2023 - čo nového v cyklosvete (2. časť)

Eurobike 2023 - čo nového v cyklosvete (2. časť)

Najväčšia cyklistická exhibícia na svete priniesla množstvo noviniek – medzi iným aj na poli rôznych komponentov a doplnkov.
keyboard_arrow_up