Unboxing: GHOST LECTOR 2.9 LC  - čierna raketa v rozumnej cene

Láka vás športová jazda a radi by ste si skúsili aj nejaké preteky? Model LECTOR je na tento účel ako stvorený a dnes si jeden rozbalíme...

LECTOR vás zaujme najmä svojimi agresívnymi líniami v prednej časti celokarbónového rámu, ktoré doslova evokujú rýchlosť a nasadenie. To bol aj zámer, pretože tento bicykel si prešiel už všetky trate svetového pohára a za týmto účelom bol aj vytvorený. Ľahký, rýchly a tuhý, no so schopnosťou popasovať sa aj s náročnými úsekmi – veď tých je stále vo „sveťákoch“ viac a viac. Amatérsky jazdec vďaka tomu dostane do rúk bicykel schopný nielen ísť rýchlo do kopca a na rovine, ale rovnako si s ním užite oveľa viac zábavy na technických chodníčkoch a lokálnych singletrackoch. Model 2.9 LC tak môže byť výborný základ vďaka cenovke pod 2 000 €.

Do Hrádku nám prišla samozrejme veľká škatuľa s nápisom GHOST, od ktorej to všetko začína.


Na balení a ochrane si dáva značka záležať.


Bicykel putuje do stojanu a ako prvé nasadíme riaditká. „Momeňťák“ nesmie chýbať...


Na vzduchovej Rock Shox Recon Gold RL Solo Air 100mm nechýba ani diaľkové ovládanie.


Ak sa neradi hráte s imbusovým kľúčom, poteší, že sedlovka má klasický rýchloupínák.


LECTOR má bowdeny samozrejme vedené vnútrom. Na záver sa len nasadí krytka.


740 mm široké riaditká len podtrhujú terénne chúťky.


Pevné osky nájdete ako vpredu, tak aj zadnej časti a postarajú sa o zvýšenie tuhosti. Poteší, že obe sú na upínák, takže nie je potrebné náradie na povolenie alebo utiahnutie.


Pohon Shimano Deore v prevedení 2x10 síce nemá taký „cveng“ ako vyššie sady, no vydrží toho skutočne veľa, chodí presne a v danom rozsahu vám nebudú chýbať prevody na rovine a ani v kopcoch.


Na záver sa ešte pohon skontroluje a doladia sa posledné muchy.


Hotovo, GHOST LECTOR je pripravený na poriadne svižnú jazdu a design by určite ocenil aj milovník seriálu Knight Rider...


Modelový rad LECTOR obsahuje viacero kúskov a na svoje si prídu aj tí skutočne nároční. Dostupné prevedenia nájdete v našom MTBIKER shope. Predstavený GHOST LECTOR 2.9 LC má cenovku nastavenú na 1 899 € a presnú špecifikáciu si môžete pozrieť na tomto odkaze.
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Hardtaily a gravely od Marin - kalifornský sen PR článok

Hardtaily a gravely od Marin - kalifornský sen

Predstav si kopce s výhľadom na oceán. Kopce, kde sa začali písať dejiny horskej cyklistiky. Tam, v tieni tisícročných sekvojí, sa zrodila aj značka bicyklov Marin.
Unboxing: Giant XTC Advanced 29 3 - seriózny XC hardtail

Unboxing: Giant XTC Advanced 29 3 - seriózny XC hardtail

Maratónska sezóna je v plnom prúde. Ak hľadáte ľahký bicykel, s ktorým si môžete dopriať seriózny tréning, ako aj pretekárske nasadenie v kopcoch, čítajte ďalej.
E-biky Ghost - nemecké rýchle šípy PR článok

E-biky Ghost - nemecké rýchle šípy

Elektromobilita sa aj v cyklistickom svete hlási o slovo a značka Ghost ju ochotne vypočula. Pre rok 2023 si prichystali niekoľko kolekcií elektrobicyklov s rôznym využitím.
keyboard_arrow_up