Pozvánka: Apríl ako odrazový mostík do sezóny

Pre mnohých je práve apríl tým pravým začiatkom sezóny, o čom svedčí aj široký výber rôznych akcií. Z čoho môžete vyberať na úvod?

1. kolo - Slovenský pohár XCO - TURIECKAP - Memoriál Petra Vričana – 15. apríl

Organizátori z Turčianskych Teplíc si pripravili 1. kolo Slovenského pohára XCO pod názvom TURIECKAP - Memoriál Petra Vričana. Podujatie sa odohrá v peknom prostredí lesoparku Bôr a ponúkne zaujímavú trať. Všetky kategórie sú rozdelené podľa regulí UCI a tomu je prispôsobená dĺžka pretekov. Všetky podrobnosti nájdete na tomto odkaze.

Jarný Šprint – 21. apríl

Ako najlepšie začať sezónu než v štýle krátko a intenzívne? Presne to sľubuje tradičná časovka s miestom konania v Bystričke pri Martine a pre mnohých sa práve táto akcia stala symbolom začiatku sezóny. Viac informácií nájdete na tomto odkaze.


SLOVAKIA RING BIKE ATTACK 2018 – 19. apríl

Dráha SLOVAKIA RING láka na prvé kolo cestných pretekov s hromadným štartom na 10 okruhov (cca 60 km) a poteší aj tých, ktorí si chcú dať do tela aj počas pracovného týždňa. Koná sa a totiž vo štvrtok so štartom o 18:00, no vďaka osvetleniu okruhu sa tmy báť netreba. Viac sa dozviete na tomto odkaze.

Detská Tour Petra Sagana – 22. apríl

Popuárnu sériu pretekov pre najmenších čaká už druhé kolo, tentoraz v Nitre. Rovnako ako po minulé roky, môžete sa tešiť na výbornú a poriadne živú atmosféru. Súčasne nechýba množstvo kategórií, takže vaša ratolesť si nájde tú správnu konkurenciu. Viac sa dozviete na tomto odkaze.


ŠKODA Svätojurský MTB maratón – 28. apríl

Úvodné kolo ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2018 sa odohrá tradične vo Svätom Jure, kde nesmie chýbať poriadne rýchla trať a samozrejme úvodné stúpanie pomedzi vinice, ktoré si mnohí spájajú so začiatkom klasickej „maratónskej sezóny“ u nás. Počasie tu takmer vždy praje a ani v prípade dažďa sa nemusíte báť žiadnych galejí. Na výber budete mať z trojice tratí v dĺžke 21, 42 a 70 km. Vybrať si môže skutočne každý podľa aktuálnej formy. Viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.


Laborecká MTB cez Iľovnický hrebeň – 29. apríl

Koncom mesiaca nás čaká akcia na východe v obci Lackovce pri Humennom. Na výber sú 3 trasy v dĺžke 6, 25 a 55 km - najdlhšia vás prevedie cez Sninské Singletracky. Rovnako nechýba detská trať v dĺžke 600 m. Viac sa dozviete na tomto odkaze.

Testovacie dni v MTBIKER centre

Rovnako sa naplno rozbiehajú aj testovacie dni u nás v MTBIKER centre a apríl je v nich naozaj intenzívny. Najbližšia sobota (14.4) je v znamení španielskej značky Orbea. V sobotu 21.4 si príďte vyskúšať, ako jazdia modely od Rock Machine.
Záver mesiaca bude v znamená „chuťovkovej“ talianskej značky Pinarello (28.4.), kde už čoskoro doplníme propozície aj podrobnejšie informácie o dostupných modeloch.


Stačí si len vybrať niektorú akciu a pekne „odpáliť“ sezónu, alebo prísť na pohodové testovanie k nám do Hrádku, kde môžete vyskúšať pre zmenu niečo nové. Kompletný prehľad nájdete aj v našom kalendári.
report_problem Našiel si v texte chybu?
Imroman 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: Mesiac august - ďalšia dávka maratónov

Pozvánka: Mesiac august - ďalšia dávka maratónov

Letné mesiace nám dávajú o sebe vedieť vysokými teplotami a s nimi pokračujú aj maratóny v rôznych kútoch Slovenska.
Pozvánka: Apríl – preteky už klopú na dvere

Pozvánka: Apríl – preteky už klopú na dvere

Zimná príprava je za nami a nastal čas pretaviť hodiny tréningu v pretekoch.
Pozvánka: BAYNACH MTB Marathon - preteky medzi strapcami hrozna

Pozvánka: BAYNACH MTB Marathon - preteky medzi strapcami hrozna

Maratón pomenovaný po vinárstve BAYNACH ponúka nezvyčajné prostredie viníc na zmeranie si síl, ktoré nám zostali po letnej časti sezóny.
keyboard_arrow_up