AUTHOR bikemaratón Súľovské skaly

AUTHOR bikemaratón Súľovské skaly sa blíži. Pozor! 9. ročník podujatia má nový termín - 23. jún 2007 ! Vďaka presunu na neskoršie obdobie stúpla pravdepodobnosť dobrého počasia a zároveň sa vyhneme termínovej kolízii s horolezeckým zrazom a tým pádom preplneniu obce Súľov.

Pre účastníkov, ich sprievod a samozrejme aj divákov budujeme príjemné a kompaktné zázemie s bohatou ponukou občerstvenia a samozrejme pripravujeme pestrý sprievodný program. Popri predajnej výstave so špeciálnymi cenovými ponukami pre účastníkov, detských cyklosúťažiach, POPPER pivných súbojoch sa po ročnej pauze opäť predstaví známy český showman - SPACEMAN. Už teraz Vám však vieme povedať, že sa môžete tešiť aj na koncert dvojnásobnej držiteľky slovenského Zlatého slávika - Zuzany Smatanovej ! Neváhajte a hláste sa ...
Kým však do Súľova prídete, sledujte pozorne vynovenú internetovú stránku www.cyklotour.sk Ak rozmýšľate, či sa oplatí prísť a chcete vedieť, ako to doteraz v Súľove prebiehalo, pozrite si históriu, v ktorej nájdete bohaté fotogalérie a reportáže z minulých ročníkov. Ak ste fanúšikmi satelitnej navigácie, môžete si stiahnuť GPS dáta všetkých 3 trás a predstavu o reliéfe krajiny Vám určite upresnia panoramatické 3D mapy. Podrobnosti o sprievodnom programe a špeciálnych ponukách pre účastníkov nájdete pod odkazom sprievodný program.
Účastníci z ČR môžu opäť využiť účet v eBanke, na ktorý budú môcť pohodlne platiť štartovné bez vysokých poplatkov a nebude ani potrebné posielať doklad o platbe štartovného.
Aj v tomto roku sme pre Vás pripravili s cyklistikou súvisiaci praktický darček. Tento krát je však toho viac! Na každého účastníka čaká pri prezentácii náhradná duša AUTHOR a cyklistická fľaša AUTHOR 0,7 l ! Fľašu si budete môcť naplniť ešte pred štartom v stánku firmy TOP TREND Piešťany, ktorá zabezpečuje pitný režim nápojom ENERVIT. Odporúčame Vám využiť jej ponuku pre účastníkov bikemaratónu na objednávku zvýhodneného balíčka výživových doplnkov ENERVIT. Info o ponuke nájdete na www.cyklotour.sk .
A teraz pozor !! Pre všetkých, ktorí sa prihlásia a zaplatia štartovné do 15.6.2007, máme špeciálny bonus - cyklistickú šatku v designe bikemaratónu od výrobcu športového oblečenia - NYNA Lehota pod Vtáčnikom!
Pripravili sme samozrejme aj pamätné tričko 2007 s novým designom, ktoré si môžete objednať v prihláške. Cena za tričko – 160 Sk nie je zahrnutá v štartovnom a účastníci ju platia až pri prevzatí trička na prezentácii. POZOR ! Kto mal v roku 2006 zaplatené štartovné a kvôli neúčasti si neprevzal minuloročný darček – ponožky AUTHOR, môže si ich vyzdvihnúť na prezentácii podujatia v Súľove. Ich výdaj prebehne podľa zoznamu v databáze.
Za organizátorov z SCK CYKLO TOUR Súľov dúfam, že AUTHOR bikemaratónu Súľovské skaly zachováte svoju priazeň a svojou účasťou naplníte ideu tohto podujatia: ...aj to je cesta ku zdraviu! Tešíme sa na Vašu účasť!
Slavomír Strečanský
riaditeľ podujatia


TECHNICKÉ USTANOVENIA
štart : 23.6.2007, Súľov – námestie pri kultúrnom dome
9.00 h.- 93 km / 2700 m, 9.15 h.- 49 km / 1440 m, 9.30 h.- 29 km / 740 m
Trasu si je nutné zvoliť vopred, v prihláške či pri prezentácii!
Prilba je pre účastníkov na celej trase povinná !
prihlášky : Odporúčame Vám použiť náš prihláškový on-line systém, kde je aj kontrola štartovného a Vašich údajov. On-line prihláška vyžaduje zabezpečené šifrované pripojenie SSL. SSL certifikát je vydaný pre internetový server, na ktorom hosťujú rôzne domény, no a keďže ich názov sa logicky nezhoduje s názvom servera hostiteľa, preto sa objavujú dané výzvy. Prenos Vašich údajov a ochrana Vášho počítača sú v zabezpečené. Účastník (SVK, CZE) je za prihláseného považovaný až keď má zaplatené štartovné a organizátor o tom vie! Od 16.6.2007 je možnosť prihlásiť sa on-line a platiť zvýšené štartovné aj v sobotu pred štartom. Uzávierka on-line systému je 22.6.2007 o 12.00 hod.
V sobotu už nie je možné sa prihlásiť !

štartovné:
93 km, 49 km: 400 Sk / 320 Kč – uhradené / prihlásení* do 1.6. s darčekom + šatka NYNA
450 Sk / 360 Kč – uhradené / prihlásení* 2.- 15.6. s darčekom + šatka NYNA
550 Sk – prihlásení v termíne 16.- 22.6. s darčekom, bez šatky
platí sa až pri prezentácii ( aj v sobotu 23.6.! )
29 km: 340 Sk / 270 Kč – uhradené / prihlásení* do 1.6. s darčekom + šatka NYNA
390 Sk / 310 Kč – uhradené / prihlásení* 2.- 15.6. s darčekom + šatka NYNA
500 Sk – prihlásení v termíne 16.- 22.6. s darčekom, bez šatky
platí sa až pri prezentácii ( aj v sobotu 23.6.! )

1. Účastníci zo SR môžu platbu realizovať poštovou poukážkou „H“ - na adresu organizátora, alebo vkladom, či prevodom na účet: 0301720001/5600, DEXIA banka, názov: SCK CYKLO TOUR Súľov.
2. Účastníci z Čiech majú možnosť platiť vkladom, alebo prevodom na účet: 1987103001/2400, eBanka, názov: SCK CYKLO TOUR Súľov.
*3. Účastníci z ostatných krajín platia až pri prezentácii. Výška štartovného závisí od dátumu prihlásenia sa cez on-line systém.

Ako variabilný symbol použite dátum narodenia v tvare: DDMMRRRR. Štartovné (- storno poplatok 100 Sk/Kč ) vraciame po podujatí len po ospravedlnení sa do 20.6.! Stačí aj telefonicky. Pri neúčasti štartovné nevraciame! V prípade neorganizovania bikemaratónu z dôvodu vážnych nepredvídateľných okolností (živelná pohroma, epidémia, ohrozenie bezpečnosti štátu ...) sa štartovné nevracia!

štartovné obsahuje : (šatka NYNA), darček - fľaša a duša AUTHOR, 2 energetické tabletky ENERVIT, štartovné číslo, diplom, zapožičanie elektronického čipu, pitný režim ENERVIT + RAJEC a občerstvenie na trasách, jedlo + nápoj v cieli, servis, zdravotnícke zabezpečenie

prezentácia : Súľov, kultúrny dom: piatok 22.6., 17.00 - 22.00 hod.
vopred prihlásení: sobota 23.6., 6.30 - 9.00 hod.
Pre prípad nezrovnalostí si so sebou prineste originál dokladu o zaplatení štartovného !
čip: Pri vydaní čipu už nie je potrebná záloha. Účastníci na prezentácii podpisujú záznam o prevzatí čipu s finančnou zodpovednosťou za jeho stratu, či nevrátenie po podujatí. Lístky na jedlo a nápoje obdržíte po odovzdaní čipu.
občerstvenie : trasa: 93 km - 6x, 49 km - 3x, 29 km - 2x
V cieli na Vás čaká obľúbené kurčiatko, alebo vegetariánska chuťovka a nápoje: pivo / nealko.
kategórie :
A: muži s cyklistickou licenciou „Elite A“ do 39 rokov
B: muži „Masters, Cykloturist, Elite B“ a bez licencie do 39 rokov
C: muži 40 - 49 rokov E: ženy do 39 rokov
D: muži 50 rokov a viac F: ženy 40 rokov a viac

+ špeciálne kategórie pre 29 km :
J: chlapci 15 - 18 rokov JD: dievčatá 15 - 18 rokov
M: chlapci do 14 rokov MD: dievčatá do 14 rokov
Na 29 km nemôžu štartovať držitelia cyklistickej licencie „Elite A“ !
ceny : Hodnotné vecné ceny vo všetkých kategóriách. Čím dlhšia trasa, tým atraktívnejšie ceny. Tombola bude rozdelená medzi prítomných účastníkov po vyhlásení výsledkov.

Podujatie podporujú:
Generálny reklamný partner: UNIVERSE SLOVAKIA s.r.o. Trenčín - dovozca bicyklov AUTHOR
Mediálni partneri: Rádio EXPRES, TV PATRIOT, TV POVAŽIE, týždenníky ŽILINSKÝ VEČERNÍK a Žilinské noviny, www.bikemagazin.sk, www.mtbiker.sk, www.cykloserver.cz, www.bike4u.cz a www.rower.com
Hlavní reklamní partneri: BAUMIT SLOVENSKO, TOP TREND Piešťany – športtestery POLAR a športová výživa ENERVIT, pivovar POPPER Bytča, športové oblečenie NEWLINE, VO s potravinami LIBEX Žilina, WßW - DOM ŠPORTU Žilina, LEADER GASKET Bytča, VO s textilom MEGATEX Žilina, STG ELCON Žilina – doplnky oblečenia BUFF, reklamná agentúra ARAVIS, KOFOLA, pramenitá voda RAJEC, CLEANEX Žilina – čistiace služby a zariadenia KÄRCHER, IDC HOLDING – pečivárenské výrobky SEDITA, ZKL KINEX Bytča, NYNA Lehota p.Vtáčnikom, CA CYKLO TOUR
Reklamní partneri: SLOVPAP Žilina, NEDOROST Žilina, ALVE SLOVAKIA Púchov, TURIST ŠPORT Kapušany, VIDEOCOM Kežmarok, LBT Bytča, RANČ Súľov, PD VLÁRA Nemšová, RED BULL Slovensko, SOARE SEKT SLOVAKIA Trebatice, BUREAU VERITAS CERTIFICATION, DOLFI ŠPORT Iliavka, lyžiarske stredisko VRÁTNA, TOI TOI & DIXI Žilina, športové oblečenie RANN, PUNK´S PORT -oblečenie RESPIRO, Pekáreň MIRA Bytča, SHOCART Vizovice, CYKLOSERVIS BELO Považská Bystrica, AVC Čadca, VELOSPRINT Žilina, ALU-METAL Krásno nad Kysucou
Obecné úrady: Súľov, Vrchteplá, Bodiná, Lietavská Svinná – Babkov, Lietava, Malá Čierna, Veľká Čierna, Malé Lednice, Jasenové, Zbyňov a Podhorie
Pohostinstvá: Vrchteplá - na námestí, Veľká Čierna - pri kostole, Malá Čierna, Babkov a SMIS Súľov
Ďakujeme aj Základnej škole v Súľove za poskytnutie ubytovacích a stravovacích kapacít.

ORGANIZÁTOR :
SCK CYKLO TOUR Súľov, Internátna 18, Unimoblok H, 010 08 Žilina, tel.: +421/903/550411

www.cyklotour.sk
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: Apríl – preteky už klopú na dvere

Pozvánka: Apríl – preteky už klopú na dvere

Zimná príprava je za nami a nastal čas pretaviť hodiny tréningu v pretekoch.
Pozvánka: Škoda Svätojurský MTB Maratón 2024 - jarná nakopávačka

Pozvánka: Škoda Svätojurský MTB Maratón 2024 - jarná nakopávačka

Jarná klasika vo Svätom Jure bude otváracím podujatím v rámci série Škoda Bike Open Tour. Čo nás čaká počas 15. ročníka?
Pozvánka: Škoda HORAL MTB Maratón – dominanta je späť

Pozvánka: Škoda HORAL MTB Maratón – dominanta je späť

Radi by ste zažili Kráľovu hoľu počas maratónu Horal ako bývalo zvykom? Po dlhom čase je tento legendárny kopec a symbol trate Krejzi späť.
keyboard_arrow_up