Pozvánka: FOR BIKES 2018 – novinky, trendy a bohatý sprievodný program

Pozvánka: FOR BIKES 2018 – novinky, trendy a bohatý sprievodný program

Najväčší cyklistický veľtrh na území Českej republiky tvorí každoročný úvod sezóny a nebude tomu inak ani tento rok. Navyše, máte šancu vyhrať vstupné pre seba a doprovod.

V dátumoch 6. – 8. apríla si na svoje prídu všetci fanúšikovia cyklistiky a najmä tí, ktorých zaujímajú novinky – či už zo sveta bicyklov, elektrobicyklov, techniky, doplnkov, výživy, atď. Nebudú chýbať ani blízke oblasti ako mapy, navigácie, kamery alebo služby spojené s cyklistikou. Sem patria cyklotrasy, bikeparky, cyklozájazdy a mnohé ďalšie. Expozícia je zameraná v podstate na všetky výkonnostné skupiny. Miestom konania tohto unikátneho cykloveľtrhu bude opäť hlavné mesto Českej republiky, konkrétne PVA EXPO Praha.


Okrem naozaj početného množstva vystavovateľov v rôznych halách sa môžete tešiť aj na bohatý sprievodný program. Sem patrí široká paleta prednášok, workshopov a rôznych aktivít ako sú testovacie dráhy a pod. Nebude chýbať ani trialová show alebo autogramiáda bikera Ondřeje Cinku. Rovnako sa môžu zapojiť aj najmenší, pre ktorých je pripravené množstvo aktivít. Ambasádorom podujatia FOR BIKES je bývalý mnohonásobný paraolympijský víťaz a majster sveta - Jiří Ježek.


V rámci programu nebudú chýbať ani preteky pre tých, ktorí majú chuť na trochu zdravého súťaženia. HERVIS RACE FOR BIKES sa bude konať už po 4-krát, štart je naplánovaný v sobotu 7.4. na pravé poludnie. Bude sa bojovať na trati dlhej 45 km a tá povedie letňanským lesoparkom a po úplne nových trailoch v okolí. Registráciu nájdete na tomto odkaze.


Súťaž o 10 x 2 vstupenky

MTBIKER ako mediálny partner prináša súťaž o 10 x 2 vstupenky na veľtrh FOR BIKES. Stačí odpovedať na jednoduchú otázku a môžeš vyhrať a samozrejme vziať niekoho so sebou. Správnu odpoveď veľmi ľahko nájdeš aj na hlavnej stránke podujatia na tomto odkaze.

Základné informácie pre návštevníkov

Termín: 6. - 8. 4. 2018

Miesto: PVA EXPO Praha, Beranových 667, 199 00 Praha 9 - Letňany

Otváracia doba:
  • 6. apríla (piatok) 10:00 – 18:00 hod.
  • 7. apríla (sobota) 10:00 – 18:00 hod.
  • 8. apríla (nedeľa) 10:00 – 16:00 hod.

Vstupné: Základné vstupné na mieste (200 Kč), deti do 12 rokov a ZŤP (zdarma), parkovné (150 Kč)


Ak v daný dátum ešte nemáte pevne stanovený program, FOR BIKES môže byť veľmi dobrá voľba, ako si pozrieť nové trendy v cyklistike a zároveň sa aj dobre zabaviť.
report_problem Našiel si v texte chybu?
Imroman 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: L'Etape Czech Republic 2023 - bitka o štartovné

Pozvánka: L'Etape Czech Republic 2023 - bitka o štartovné

Najlepšie podujatia sa často dopredu vypredajú, v prípade L'Etape Czech Republic ma to neprekvapuje. Šanca na štart tento rok ešte je, prípadne si zaistite ten budúci.
Pozvánka: Malevil Cup - možnosť zmerať si sily s profesionálmi

Pozvánka: Malevil Cup - možnosť zmerať si sily s profesionálmi

Maratónska klasika Malevil Cup sa blíži. Preteky pre bikerky a bikerov všetkých výkonnostných úrovní, ktoré sa pôjdu v Lužických horách 17. júna, ponúknu opäť štyri trasy.
Pozvánka: Spoločné majstrovstvá SR a ČR v Tlmačoch - poslednýkrát s Petrom

Pozvánka: Spoločné majstrovstvá SR a ČR v Tlmačoch - poslednýkrát s Petrom

Tohtoročné národné majstrovstvá sa uskutočnia na Slovensku v Tlmačoch a chýbať nebude ani Peter Sagan.
keyboard_arrow_up