Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Bike Park

Bike park Kálnica

Bike park Kálnica

„Kam na bike cez víkend?“ ...ak aj ty riešiš začiatkom týždňa podobnú otázku, tak nasledujúce riadky ti možno pomôžu pri rozhodovaní.
Bikepark v Kálnici vstupuje do nových projektov po boku výrobno-obchodnej spoločnosti DEMA Senica PR článok

Bikepark v Kálnici vstupuje do nových projektov po boku výrobno-obchodnej spoločnosti DEMA Senica

Spoločnosť DEMA Senica a.s., výrobno-obchodná spoločnosť so zameraním na výrobu a predaj bicyklov, vstúpila do partnerstva s bikeparkom v Kálnici. Cieľom je vybudovať centrum, ktoré bude slúžiť nielen milovníkom adrenalínu a zjazdovej cyklistiky, tzv. downhill, ale zároveň osloví všetky vekové kategórie tých, ktorí majú k cyklistike blízko. Bikepark ponesie nový názov DEMA bikepark Kálnica.
Reportáž: Kálnica Enduro Warm Up

Reportáž: Kálnica Enduro Warm Up

V uplynulý víkend sa uskutočnil v Dema bike parku v Kálnici pretek Lapierre Enduro Warm Up, ktorého som sa zúčastnil a z pohľadu jazdca sa pokúsim priblížiť zážitky ako zo sobotňajšieho tréningu, tak zo samotného preteku.
Nový Bikepark v Poľsku na obzore

Nový Bikepark v Poľsku na obzore

Na druhej strane Tatier sa chystá čosi veľké. Najväčší projekt v histórii poľských bikeparkov by mal uzrieť svetlo sveta už v budúcej sezóne.
Wupa bikepark

Wupa bikepark

Nejde to ? Nedá sa ? Všetko ide keď sa chce ! O tom že tomu tak naozaj je by Vás mohol presvedčiť dnešný krátky rozhovor s jedným z tvorcov a zakladateľov Wupa bikeparku ktorý je jasným príkladom poctivej práce a snahy.
Pumptrack v novom bike parku kúsok od hraníc PR článok

Pumptrack v novom bike parku kúsok od hraníc

V Bike parku Kyčerka ve Velkých Karlovicích si příjdou na své cyklisti nejrůznějších stylů a úrovní. Nejen že je zde postaven Pumptrack a rozestaven bike park se třemi traily, ale připravují se další a další zbrusu nové věci, které jen málokde najdete takhle pohromadě.
V Prahe vyrastá unikátny bikepark

V Prahe vyrastá unikátny bikepark

Vážení přátelé,
Praha 13 se stává hlavním městem cyklistických disciplin, které Českou republiku proslavily po celém světě a nejvýraznější osobnosti moderních forem cyklistiky jsou u toho.

Magistrát hlavního města Prahy v úzké spolupráci s Úřadem městské části Praha 13 vyslyšely výzvy občanského sdružení Polis Racing a vytvořily vynikající podmínky pro vznik sportovního areálu, jež nemá obdoby na území republiky, ani Evropy. Někdejší nevzhlednou a donedávna nevyužitou haldu v brzké době nahradí areál obsahující foucrossovou a bikrosovou trať, dirtovou zónu a následně také sekci pro vyznavače lávek a dropů.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up