Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Bratislava

Rozhovor s Cyklokoalíciou o jej aktivitách a podpore cyklisitky na Slovensku

Rozhovor s Cyklokoalíciou o jej aktivitách a podpore cyklisitky na Slovensku

Prinášame Vám ďalší zaujímavý rozhovor. Tentokrát s občianskym združením, ktoré podporuje rozvoj mestskej cyklistiky v Bratislave. Na otázky odpovedal predseda O.Z. Michal Malý.
Kraj vyznačil vyše 300 kilometrov cyklotrás

Kraj vyznačil vyše 300 kilometrov cyklotrás

Cyklistické značenie v oblasti Malých Karpát Bratislavský kraj obnovil v rámci projektu Perimost, ktorý je spolufinancovaný z prostriedkov programu cezhraničnej spolupráce Slovenská republika – Rakúsko 2007 – 2013. Preznačených bolo 259 km cyklotrás. Nových je 26 km cyklotrás v Malých Karpatoch a 36 km na masíve Devínskej Kobyly.
Športservis Petržalská časovka PR článok

Športservis Petržalská časovka

Druhý ročník Petržalskej časovky opäť prináša možnosť zapretekať si na cyklistickom trenažéri. V predajni Športservis v Petržalke na vás čakajú rôzne kategórie a trate, zasúťažia si jednotlivci aj tímy. Všetci zúčastnení pretekári budú zaradení do tomboly o zaujímavé ceny z našich predajní.
Nové cyklostojany a odpočívadlá zatraktívnia Moravskú cyklotrasu

Nové cyklostojany a odpočívadlá zatraktívnia Moravskú cyklotrasu

Nové cyklostojany sú umiestnené v blízkosti Cyklomosta slobody a na križovatkách cykloturistických trás v kraji, napríklad v obci Vysoká pri Morave, Záhorská Bystrica alebo v Devínskej Novej Vsi. Odpočívadlo, vybudované priamo pri cyklomoste, je miestom na oddych pre zahraničných a domácich návštevníkov Bratislavského kraja.
V sobotu bude pri Cyklomoste slobody piknik, pribudnú nové cyklostojany

V sobotu bude pri Cyklomoste slobody piknik, pribudnú nové cyklostojany

Cez víkend bude v Bratislavskom kraji živo. Okrem Dňa európskej spolupráce v Devínskej Novej Vsi budú športové a kultúrne podujatia na Divokej vode v Čunove, v Hamuliakove, Malackách, Pezinku, Dúbravke aj v Studienke.
Trial na Starom moste

Trial na Starom moste

Video zachytávajúce prvý pokus o zdolanie Starého mostu v Bratislave na trialovom bicykli
Makado 2013 PR článok

Makado 2013

Pozvánka a zároveň vábnička na MAKADO 2013 - 9.ročník bodovacej súťaže dvojíc v orientačnej cyklistike
Bratislava city downhill 2013

Bratislava city downhill 2013

Bratislava v sobotu 22. júna po jedenástich rokoch hostila najlepších horských cyklistov z celého sveta na podujatí Bratislava City Downhill v zjazde z hradu na Rybné námestie. Organizátori pretekov pripravili zaujímavú 600m trať s prevýšením 80m, na ktorej na súťažiacich čakalo desať umelo vytvorených skokov a tri sekcie schodov. Trať a okolí hradu obklopovalo množstvo divákov a turistov. Najrýchlejším jazdcom sa stal Marcela Gutierrez. MTBiker vám prináša fotogalériu z tejto výnimočnej akcie
V Bratislave mestský zjazd, nechýbajú svetové esá

V Bratislave mestský zjazd, nechýbajú svetové esá

Bratislava bude už v sobotu 22. júna hostiť najlepších horských cyklistov z celého sveta na podujatí Bratislava City Downhill v zjazde z hradu na Rybné námestie. Organizátori pretekov pripravili zaujímavú 600 m trať s prevýšením 80 m, na ktorej na súťažiacich čaká desať umelo vytvorených skokov a tri sekcie schodov.
Cyklisti na pomoc chorým deťom vyzbierali vyše 7-tisíc eur

Cyklisti na pomoc chorým deťom vyzbierali vyše 7-tisíc eur

Vďaka charitatívnemu projektu Na bicykli deťom môžu malí onkologickí pacienti a ich rodičia absolvovať regeneračné pobyty. Prvých 25 detí sa vrátilo z Tatranskej Lomnice, ďalší pobyt je naplánovaný na október.
Prvý ročník pretekov po Devínskej kobyle pritiahol takmer 400 cyklistov PR článok

Prvý ročník pretekov po Devínskej kobyle pritiahol takmer 400 cyklistov

Kaktus bike Bratislavský MTB maratón sú vytrvalostné preteky horských bicyklov po Malých Karpatoch v oblasti Devínskej Kobyly. Pre cyklistov boli pripravené tri trate – 70-ka s prevýšením 2320 metrov, 40-ka s prevýšením 1370 metrov a 20-ka s prevýšením 480 metrov.
Kaktus bike Bratislavský MTB maratón

Kaktus bike Bratislavský MTB maratón

Ísť či neísť? Túto otázku som si v uplynulom mesiaci položil niekoľko krát. Za účasť hovorila túžba spoznať overené trasy na Kobyle za jeden deň, proti boli nohy, ktoré od januára odjazdili len 130 km. Kde sú tie (študentské) časy, keď som danú porciu kilometrov zhltol hneď v prvý januárový týždeň. Nakoniec rozhodla vyššia moc, keď som sa týždeň pred pretekmi dozvedel, že som vyhral štartovné.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up