Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Bratislava

Župná dvadsiatka už zajtra v Bratislave PR článok

Župná dvadsiatka už zajtra v Bratislave

Všetkých milovníkov cyklistiky a bikerov - my vieme, že ich je naozaj veľa - opäť po roku pozývame do priateľského pelotónu Župnej dvadsiatky.
HANS REY A FILIP POLC JAZDILI V BRATISLAVE

HANS REY A FILIP POLC JAZDILI V BRATISLAVE

Legendárny Hans "No way" Rey a slovenská zjazdová legenda Filip Polc si boli spoločne zajazdiť v Bratislave. Najskôr Filip zobral Hansa do úzkych uličiek plných schodov pod Bratislavským hradom, kde otestovali Filipovu plánovanú trať mestského zjazdu. Neskôr už šlapali po lesných cestách smerom na Biely Kríž v Malých Karpatoch aby sa následne spustili po krásnom rýchlom traile smerom dole. Hans aj Filip si tento deň poriadne užili!
BSK:Na cyklotrasy je z EÚ vyčlenených 2,5 mil.€, žiadosť treba predložiť do 19. júla PR článok

BSK:Na cyklotrasy je z EÚ vyčlenených 2,5 mil.€, žiadosť treba predložiť do 19. júla

Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR v rámci Operačného programu Bratislavský kraj vyhlásilo poslednú výzvu na budovanie cyklotrás, turistických trás a náučných chodníkov. Vyčlenených je na to takmer 2,5 milióna €. Žiadosť o nenávratný finančný príspevok musia záujemcovia doručiť na Úrad Bratislavského kraja najneskôr do 19. júla 2013.
Športservis testovací deň už túto nedeľu PR článok

Športservis testovací deň už túto nedeľu

Bajkeri pozor!

Športservis opäť prináša testovací deň bicyklov. Chcete si vyskúšať bicykle svetových značiek Giant, Cannondale a Scott ? Potom príďte v nedeľu 5.mája na lúku Snežienka pri Železnej studničke.
Letnú sezónu na Divokej vode otvorí v sobotu PIKNIK&BIKE PR článok

Letnú sezónu na Divokej vode otvorí v sobotu PIKNIK&BIKE

V Čunove sa budú túto sobotu od 11:00 do 17:00 rozdávať piknikové košíky naplnené nielen dobrotami, ale aj pohodovou atmosférou a športovým duchom. Každý, kto príde na akciu na bicykli cez Petržalskú hrádzu a prejde checkpointom, bude môcť raftovať zadarmo.
Nový obchod CYKLOHOUSE v srdci hlavného mesta PR článok

Nový obchod CYKLOHOUSE v srdci hlavného mesta

U nás si vyberie naozaj každý. V novootvorenej predajni v centre Bratislavy na rozlohe 250 m2 nájdete viac ako 300 bikov rôznych kategórií a značiek ako sú KTM, GT, CTM, MONGOOSE a SCHWINN. Sme exkluzívnym predajcom renomovanej americkej značky MARIN na západnom a fracúzskeho výrobcu LOOK na celom Slovensku. V našej predajni ďalej nájdete široký sortiment oblečenia a doplnkov od firiem PEARL IZUMI, FOX, SHIMANO, BONTRAGER, HQBC, CONTINENTAL, ABUS a iných.
Cyklisti sa môžu tešiť na nové cyklotrasy, pripravené sú aj rôzne podujatia

Cyklisti sa môžu tešiť na nové cyklotrasy, pripravené sú aj rôzne podujatia

So začiatkom jari štartuje aj cyklistické sezóna. V Bratislavskom kraji budú označené desiatky kilometrov cyklotrás, tiež sa vybudujú nové cyklotrasy a pre cyklistov sú až do konca augusta pripravené viaceré podujatia.
V Bratislavskom kraji pribudne 37 km nových cyklotrás PR článok

V Bratislavskom kraji pribudne 37 km nových cyklotrás

Bratislavský kraj v spolupráci s občianskym združením SLOMBA (Slovenská asociácia horských cyklistov na Slovensku) vybuduje takmer 37 kilometrov nových cyklotrás. Nové cyklochodníky buduje župa v rámci koncepcie rozvoja cyklotrás v BSK, napoja sa aj na cyklomost Devínska Nová Ves – Schlosshof.
Triatlonista Varga víťazom Bratislavského nočného behu

Triatlonista Varga víťazom Bratislavského nočného behu

Víťazom 4. ročníka Bratislavského nočného behu - River Park Night Run sa stal slovenský triatlonový reprezentant Richard Varga, ktorý deväťkilometrovú trať zvládol za 27:33 min. Dvadsaťtriročný londýnsky olympionik predstihol takmer celú slovenskú bežeckú elitu, vrátane dvojnásobného víťaza tohto podujatia (2009, 2010) Juraja Vitka. Kysučan behajúci vo farbách portalu behame.sk finišoval s odstupom 34 sekúnd na druhom mieste, tretí bol jeho klubový kolega Jozef Urban (28:43).

Varga ukázal dobrú formu aj v Bratislave

Varga ukázal dobrú formu aj v Bratislave

Olympionik Richard Varga predviedol veľmi dobrú formu aj slovenským fanúšikom a vyhral šprintérske preteky s objemami 0,2 km plávanie, 10 km cyklistika a 2 km beh na podujatí Triatlon pre všetkých v Bratislave. V nedeľňajších pretekoch si vicemajster Európy do 23 rokov bez výraznejších problémov postrážil víťazstvo pred Čechom Přemyslom Švarcom. V olympijskom triatlone s objemami 1,5 km plávanie, 40 km cyklistika a 10 km beh sa presadil Šimon Žáčik z Nitry.

Skate, Street & Bike Jam

Skate, Street & Bike Jam

ROZBAĽ TO, BRATISLAVA!

Jam na koniec leta nesmie chýbať, a preto ti prinášame akciu, ktorá nesie klasické prvky každého dobrého jamu. Nezáleží na veku ani na pohlaví, tak zober dosku, bike, nahoď swaq a loptu, prosím ťa, nechaj doma, už aj tak bude dosť teplo.
Peter Sagan sa chce dostať z útlmu po Tour de France

Peter Sagan sa chce dostať z útlmu po Tour de France

Cyklista Peter Sagan bol najväčšou hviezdou premiérového ročníka Bratislavskej hradnej časovky o Pohár predsedu Národnej rady SR, ktorá sa konala pri príležitosti 20. výročia prijatia slovenskej ústavy.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up