Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Bratislava

Peter Sagan sa chce dostať z útlmu po Tour de France

Peter Sagan sa chce dostať z útlmu po Tour de France

Cyklista Peter Sagan bol najväčšou hviezdou premiérového ročníka Bratislavskej hradnej časovky o Pohár predsedu Národnej rady SR, ktorá sa konala pri príležitosti 20. výročia prijatia slovenskej ústavy.
Sagan si zmeria sily s fanúšikmi či profesionálmi

Sagan si zmeria sily s fanúšikmi či profesionálmi

Slovenskí fanúšikovia cyklistiky budú mať možnosť vidieť 1. septembra Petra Sagana nielen v akcii, ale môžu si s ním aj zmerať sily. Dvadsaťdvaročný jazdec tímu Liquigas-Cannondale bude posledným štartujúcim a najväčšou hviezdou Bratislavskej hradnej časovky o pohár predsedu Národnej rady SR. Organizátori umožnia štartovať 120 jazdcom.
Športservis prináša najväčší testovací deň bicyklov v Bratislave PR článok

Športservis prináša najväčší testovací deň bicyklov v Bratislave

Bajkeri aj žiletkári pozor! Opäť prinášame úspešné podujatie, kde si môžete otestovať bicykle
svetových značiek Giant, Cannondale, Pells a Scott.
Projekt TransDanube podporí ďalší rozvoj cestovného ruchu v Bratislavskom kraji PR článok

Projekt TransDanube podporí ďalší rozvoj cestovného ruchu v Bratislavskom kraji

Projekt TransDanube podporí ďalší rozvoj cestovného ruchu v Bratislavskom kraji. Podstata projektu vychádza z prioritných oblastí Dunajskej stratégie, ako je trvaloudržateľný rozvoj európskych regiónov pozdĺž toku rieky Dunaj. Vstup BSK do projektu TransDanube odsúhlasili krajskí poslanci na piatkovom rokovaní. Projekt je v rámci Programu Juhovýchodná Európa, Priorita 3 „Zlepšenie dostupnosti“.
Triatlon pre všetkých sa sťahuje z Čunova na Štrkovec

Triatlon pre všetkých sa sťahuje z Čunova na Štrkovec

Celodňová celoslovenská akcia pre špičkových, rekreačných a začínajúcich triatlonistov pod názvom "Triatlon pre všetkých" sa po dvoch úvodných ročníkoch sťahuje z Čunova na Štrkovecké jazero v bratislavskej mestskej časti Ružinov. Prostredie známej bratislavskej oddychovej zóny a blízkeho hotela Junior bude v sobotu 27. augusta od 9. 00 h do 20.00 h miestom, kde sa stretnú vyznávači tohto športu zo Slovenska, Česka a Ukrajiny.
Oficiálne otvorili ďalší úsek cyklotrasy medzi Bernolákovom a Ivankou pri Dunaji PR článok

Oficiálne otvorili ďalší úsek cyklotrasy medzi Bernolákovom a Ivankou pri Dunaji

Cyklisti môžu pre aktívnejšie trávenie voľného času využívať ďalší úsek cyklistickej trasy medzi
obcami Bernolákovo a Ivanka pri Dunaji. Dnes ho pre verejnosť oficiálne sprístupnili podpredseda
Bratislavskej župy Martin Berta, starosta Bernolákova Ľubomír Poór a starostka Ivanky pri Dunaji
Magdaléna Holcingerová.
Župná dvadsiatka v Bratislave

Župná dvadsiatka v Bratislave

Dovoľujem si Vás i Vašich priateľov pozvať v nedeľu 1. mája 2011 o 14,00 na štart cyklojazdy "Župná dvadsiatka" z Tyršovho nábrežia v Petržalke. Cyklojazda je súčasťou tradičného kultúrno-spoločenského a športového víkendu "Bratislavský majáles 2011". Štartovné je ZDARMA.
Račianska časovka 2011, 1. ročník

Račianska časovka 2011, 1. ročník

2. kolo Župného pohára "Na bicykli deťom" pod patronátom starostu MČ Bratislava - Rača sa pôjde už túto nedeľu z amfiteátru v Knižkovej doline v Bratislavskej Rači. Trať meria 6 km a nastúpate na nej 340 metrov.
RC&P MTB Uphill alebo najlepšia odpoveď na otázku, čo ste robili v zime

RC&P MTB Uphill alebo najlepšia odpoveď na otázku, čo ste robili v zime

Rok sa s rokom stretol a tak už tradične odštartovala nová bajkerská sezóna prvým jarným podujatím, na ktorom si mohli priaznivci fučania do kopca zmerať sily a zistiť, ako sú na tom pred štartom na niektorom z maratónov (napr. na Svätojurskom, ktorý sa koná už o týždeň). Počasie vyšlo a tak tým otužilejším nič nebránilo štartovať v drese s krátkym rukávom a v kraťasoch – veď cestou hore sa človek zohreje až-až. :)
RC&P MTB Uphill 9.4.2011

RC&P MTB Uphill 9.4.2011

Tradičné stretnutie priaznivcov fučania do kopca pri Bratislave a zároveň neoficiálne otvorenie bikovej sezóny na Bratislavskom Kamzíku - už 9. ročník. Čaká na vás 2,6 km kopček s prevýšením 160 metrov.
MTB prechod Bratislava - Košice

MTB prechod Bratislava - Košice

Už minulý rok ma lákala myšlienka prejsť z Bratislavy do Košíc na biku cez hory a lesy, ale raz nebolo dobré počasie a keď bolo počasie, tak zase nebolo voľno v práci. Pri mojich cyklopotulkách po Slovensku som spoznala veľa krásnych lesných ciest a cestičiek, chcela som to raz pospájať do kompaktného celku a zistiť, či sa to dá prejsť...
Kelly's Greenbike Tour 2008

Kelly's Greenbike Tour 2008

Pozvánka na prvý ročník KELLY'S GREENBIKE TOUR Bratislava 2008 pod záštitou primátora Bratislavy Andreja Ďurkovského. Pripravené sú dve trate v Malých Karpatoch a celé to odštartuje 23.8.2008 zo Železnej Studienky v Bratislave
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up