Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Bratislava

Pozvánka: Ružinovská hodová cykločasovka - finále Bratislava Region Cup

Pozvánka: Ružinovská hodová cykločasovka - finále Bratislava Region Cup

V sobotu 27. septembra sa uskutoční Ružinovská hodová cykločasovka, ktorá je zároveň aj finálovým závodom novej série Bratislava Region Cup. Prídite si zajazdiť a užiť posledné teplejšie dni, ak to ešte vrtkavé septembrové počasie dovolí.
Recenzia: Kniha Najkrajšie cyklotrasy - Bratislava a okolie

Recenzia: Kniha Najkrajšie cyklotrasy - Bratislava a okolie

Po knihe Najkrajšie cyklovrcholy skompletizovanou bajkerom a fóristom Karolom Mizlom tu máme v poradí už tretiu knihu z vydavateľstva Dajama zasvätenú cyklotrasám. Tentokrát to nebude o vrchárskych prémiách odmenených neopakovateľnými výhľadmi, ale o rovinatejšom okolí Bratislavy.
Pozvánka: Kellys Green Bike Tour

Pozvánka: Kellys Green Bike Tour

Prídite si zajazdiť do Malých Karpát, kde už 16. augusta 2014 štartuje na Železnej Studienke MTB maratón Kellys Green Bike Tour. MTBiker.sk ako mediálny partner akcie prináša aj zaujímavú súťaž o free štartovné, fľaše Green Bike a hlavne poukážku v hodnote €50 na nákup v Green Bike.
Namakané oficiálne video z Bratislava City Downhill 2014

Namakané oficiálne video z Bratislava City Downhill 2014

"Domáce víťazstvo pred skvelými fanúšikmi je nádherný pocit. Je to ďalší splnený sen," povedal v cieli Filip Polc. Vychutnajte si atmosféru tejto vydarenej akcie, kedy Bratislava a hlavne Bratislavský hrad dostal trošku iný nádych.
Bratislava City Downhill 2014

Bratislava City Downhill 2014

Ďalší ročník mestských zjazdov City Downhill World Tour 2014 mal aj tentokrát veľmi dobrú atmosféru. Počasie prialo nielen nám fanúšikom, ale aj súťažiacim. Trať, ktorú som prešiel spolu s otcom bola tento rok upravená a to v cieľovom dojazde. Najviac ma z celej trate uchvátil big drop z mestských hradieb.
Video z finálovej jazdy Filipa Polca, ktorou vyhral preteky Bratislava City Downhill 2014

Video z finálovej jazdy Filipa Polca, ktorou vyhral preteky Bratislava City Downhill 2014

Na začiatku videa je predstavenie trate z roku 2013 slovom, ale aj pohľadom z kamery umiestnenej na jazdcovej helme. Všetko krásne dopĺňa mapa, na ktorej je presne vyznačená trať. Ak si posuniete video na čas 17:32:00, dostanete sa na štart Filipovej finálovej jazdy zo soboty 21.6 2014.
Filip Polc vyhral mestský zjazd v Bratislave

Filip Polc vyhral mestský zjazd v Bratislave

Slovenský reprezentant v horskej cyklistike Filip Polc triumfoval v sobotňajších pretekoch Bratislava City Downhill 2014 v zjazde z hradného kopca na Rudnayovo námestie pri Dóme svätého Martina a v predstihu sa stal celkovým víťazom premiérového ročníka štvordielneho seriálu City Downhill World Tour 2014. Porite si video, kde Filip predstavuje trať a prečítajte si prvé slová, ktoré povedal po finálovej jazde.
Cyklokuriéri Švihaj Šuhaj doručujú už nielen v Bratislave, ale aj v Košiciach PR článok

Cyklokuriéri Švihaj Šuhaj doručujú už nielen v Bratislave, ale aj v Košiciach

Kuriérske služby môžu byť nielen rýchle, ale aj šetrné k životnému prostrediu. Dokonca sa môžu stať prenesením životného štýlu do vlastnej práce. Takí sú šuhaji, ktorí doručujú expresné zásielky v hustej dopravnej premávke, v každom počasí a každom ročnom období. Po šiestich rokoch v Bratislave sa pôsobenie šuhajov presúva aj do východoslovenskej metropoly.
Aké bolo 3. kolo Detskej tour Petra Sagana v Karlovej Vsi?

Aké bolo 3. kolo Detskej tour Petra Sagana v Karlovej Vsi?

Štvrtou zastávkou Detskej tour Petra Sagana bola v sobotu 24. mája Bratislava. Predpoveď počasia nebola najpriaznivejšia, ale tak ako v Dolnej Marikovej opäť bolo bez dažďa. Už od rána v Karlovej Vsi, v Líščom údolí bolo jasné, že hlavne najmenších cyklistov bude opäť najviac. Odrážadiel, trojkoliek a malých bicyklíkov, tých bolo v „Karlovke“ naozaj neúrekom. Opäť „padla“ dvojstovka účastníkov a výbornú športovú kulisu dotváralo množstvo rodičov na podujatí.
Reportáž: Kaktus Bike Bratislavský MTB maratón

Reportáž: Kaktus Bike Bratislavský MTB maratón

Tento víkend sa uskotočnil ďalší spomedzi pretekov zaradených do seriálu Slovak XCM tour, Kaktus bike Bratislavský MTB maratón. Na štart sa postavilo niekoľko stoviek jazdcov a jazdkýň. Dohromady prešli viac ako 17 384 kilometrov a nastúpali viac než 584 výškových kilometrov. Úctihodné, čo poviete? Kto by chcel, môže spraviť skúšku správnosti môjho výpočtu podľa výsledkovej listiny pretekov.
Aký bol Prestigio City Triathlon Bratislava?

Aký bol Prestigio City Triathlon Bratislava?

Cez víkend sa konal na bratislavskej Kuchajde Prestigio City Triathlon Bratislava 2014 ETU European Cup. Vzdialenosti pozostávali zo 750 m plávania, 20 km cyklistiky a 5 km behu. Na štart sa postavilo 623 pretekárov z celého sveta. Medzi najväčších česko-slovenských favoritov patril Richard Varga, Jan Čelustka a Ivana Kuriačková.
Športservis testovací deň už túto nedeľu PR článok

Športservis testovací deň už túto nedeľu

Rozmýšľate nad kúpou bicykla, ale neviete, ktorý je pre Vás ten pravý? Príďte si ich vyskúšať na vlastnej koži! Už túto nedeľu 11. mája na lúke Snežienka pri Železnej studničke. Športservis pre vás pripravil 4. testovací deň, na ktorom si budete môcť vyskúšať viac ako 50 bicyklov svetových značiek Giant, Scott, Cannondale, CTM či Kellys. Horské, cestné aj elektrobicykle, to všetko nájdete na jednom mieste – v nedeľu 11. mája od 10:00 do 15:00 na lúke Snežienka pri Železnej studničke pod spodnou stanicou lanovky na Kolibu.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up