Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Chorvatsko

Jeseň na bicykli - Baška Voda, október 2015 PR článok

Jeseň na bicykli - Baška Voda, október 2015

Leto ešte ani poriadne nezačalo, ale sú medzi nami aj takí, ktorí už teraz myslia na to, ako si spríjemnia záver cyklistickej sezóny napríklad aj pobytom v Chorvátsku spolu s bicyklom začiatkom októbra.
Jarné cyklistické kempy PR článok

Jarné cyklistické kempy

Radi bicyklujete a chceli by ste čo najskôr jazdiť, len zima je moc dlhá? Pridajte sa k nám do teplejších zemepisných šírok a najazdite prvé kilometre ešte predtým, než začne letná sezóna. Pre rok 2015 máme v ponuke viaceré možnosti.
Aké je to nechať vysokú školu a vydať sa na bajku zistiť, kam sa dá až ísť?

Aké je to nechať vysokú školu a vydať sa na bajku zistiť, kam sa dá až ísť?

Autor a zároveň aj jazdec do popisu videa doslova napísal: "Sekl jsem s vysokou školou. Neměl jsme však téměř žádné peníze a rodiče mi řekli, že mě nebudou peněžně podporovat, když nestuduju. S osmi stovkama na účtu a dalšíma osmi v peněžence jsem si našel nějaké brigády v Brně a začal vydělávat na vysněnou cestu na kole." Slušne spravené video je o tom, aká bola cesta, kam až prišiel a čo všetko sa mu na ceste prihodilo.
Slovenská reprezentácia v MTB XCO v Chorvátsku

Slovenská reprezentácia v MTB XCO v Chorvátsku

V sobotu 02.08.2014 sa slovenská reprezentácia v MTB XCO zúčastnila pretekov Svetového pohára kategórie C2 v chorvátskom meste Sv.Martin na Muri. Za krásneho slnečného počasia na náročnej trati sa slovenským pretekárom darilo. V hlavnej kategórií Elite vyhral Martin Haring a body do UCI si pripísal aj Jozef Bebčák za 10. miesto.
V chorvátskej Premanture nedal Michal Lami súperom šancu

V chorvátskej Premanture nedal Michal Lami súperom šancu

V sobotu 5.4. na pretekoch kategórie UCI C1 v Premanture zvíťazil slovenský reprezentant Michal Lami a pripísal si prvých tohtoročných 60 bodov do rankingu UCI.
Medjugorie (Bosna) na bicykli? Prečo nie?

Medjugorie (Bosna) na bicykli? Prečo nie?

Prvotná myšlienka ísť na bicykli k Jadranu prišla niekedy v januári, keď sme s kamarátom (Feke) čítali článok od chalana, ktorý išiel do Chorvátska na bicykli sám. Vtedy sme si povedali, že poďme aj my. Feke raz zasrandoval: V lete idem na biku do Chorvátska. Feri, ideš so mnou? Ja som samozrejme odpovedal, že áno. Slovo dalo slovo a zo srandy sme reálne začali uvažovať, ako uskutočniť túto cestu.
Na dvoch kolesách do Chorvátska

Na dvoch kolesách do Chorvátska

Rád by som Vám rozpovedal o mojej životnej ceste. O tom, ako som sa ako 19 ročný vybral sám do chorvátska na bicykli bez batožiny. Mám odtiaľ veľa zážitkov, o ktoré sa chcem s Vami podeliť. Fotky, ktoré tu uverejňujem, nie sú z tejto cesty. Slúžia len ako ilustračné fotografie, mám ich z francúzska, kde sme už boli väčšia partia. Originálne fotografie som stratil pri reklamácii notebooku, čo je večná škoda.
Naši mladí DH jazdci sa sústredili v Chorvátsku

Naši mladí DH jazdci sa sústredili v Chorvátsku

Naši mladí, nádejní zjazdári sa zúčastnili na sústredení, ktoré sa konalo v Chorvátsku. Zostava sústredka bola nasledovná: Dodo Javorník, Miro Bezek, Peter Nováčik, Kelso Vaško, Marek Peško, Vašo Kosmák, Elvis Vengloš a ja.
Chorvátsko 2004

Chorvátsko 2004

Nápad ísť do Chorvátska na bicykloch v nás driemal už dlhšiu dobu. Aj ja, a aj ostatní kamaráti sa od malička venujeme cestovaniu, turistike, cyklistike a najmä horským bicyklom, takže sme si mysleli že skúseností máme dosť. Takže najväčší problém bol dohodnúť sa na termíne výletu. Najviac sa nám pozdával začiatok leta. Dohodli sme sa, že vyštartujeme v posledný Júnový týždeň – nie sú ešte také horúčavy, a cesty sú vtedy pomerne prázdne...
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up