Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Clanky

Výber zo zaujímavých redakčných testov za rok 2017

Výber zo zaujímavých redakčných testov za rok 2017

V uplynulom roku sa k nám do redakcie dostalo na test viacero vecí, či už sa jednalo o bicykle, komponenty alebo oblečenie. No nechýbali ani niektoré špeciality...
Najlepšie videá na MTBiker.sk v roku 2013

Najlepšie videá na MTBiker.sk v roku 2013

V roku 2013 sme vám ako prví na Slovensku prinášali zaujímavé videá z domácej a svetovej MTB scény. Tu nájdete 10 najobľúbenejších videí za posledný rok. Pripomeňte si ako Peťo Sagan parkuje, ako Michal Maroši predbieha, ako zísť Kriváň či Chopok na biku a ako sa vlastne stať bikerom.
Najlepšie články na MTBiker.sk v roku 2013

Najlepšie články na MTBiker.sk v roku 2013

MTBiker.sk vám v roku 2013 priniesol vyše 900 článkov. Tu nájdete to najčítanejšie a najlepšie hodnotené. Pripomeňte si zážitky z 1000 miles a z Haute Route, rozhovory so zaujímavými ľudmi, či rady na tréning a servis bicykla.
Eskalátor No.1 PR článok

Eskalátor No.1

Prvé vydanie online magazínu Eskalátor venované ľuďom na bicykloch.
Júnové číslo Cyklistickej dopravy PR článok

Júnové číslo Cyklistickej dopravy

Prečítajte si najnovšie číslo Cyklistickej dopravy, kde sa okrem iného dočítate,kde napríklad premávajú cyklobusy v banskoBystrickom kraji, ako rieši cyklistickú dopravu švédske Orebro, postrehy z cyklokonferencie Velocity Global 2013 vo Viedni a ešte oveľa viac.
Januárové číslo Cyklistickej dopravy PR článok

Januárové číslo Cyklistickej dopravy

Prvé tohtoročné číslo obľúbeného magazínu Cyklistická doprava je online! V januárovom čísle si môžete prečítať o novinkách medzi slovenskými cyklotrasami, dozviete sa viac o využití nákladných bicyklov spoločnosťou DHL ale aj o tom ako sa bicykluje v rakúskom meste Graz.
To najčítanejšie z roku 2012

To najčítanejšie z roku 2012

V poslednom článku roka 2012 si pripomenieme to najzaujímavejšie a najčítanejšie...
Novembrové číslo Cyklistickej dopravy PR článok

Novembrové číslo Cyklistickej dopravy

Prečítajte si nové číslo cyklistickej dopravy, kde sa o.i. dozviete o tom, že cyklocestičky môžu zachrániť život alebo, že Holanďania chcú nové cyklotrasy, navyše sme pre vás pripravili cykloreport z Gdanska a ešte veľa nového.
Septembrová Cyklistická doprava PR článok

Septembrová Cyklistická doprava

Jesenné číslo cyklistickej dopravy vám prináša aktuálne správy zo sveta cyklodopravy. Informácie o plánoch budovania cykloinfraštruktúry ale aj porovnanie cyklodopravy na Slovensku a v Rakúsku
Augustové číslo Cyklistickej dopravy

Augustové číslo Cyklistickej dopravy

V ďalšom čísle Cyklistickej dopravy si môžete prečítať o domácich i zahraničných novinkách, cyklotrasách na strednej Morave alebo kartónovom bicykli.
Júnové číslo Cyklistickej dopravy PR článok

Júnové číslo Cyklistickej dopravy

Prečítajte si júnové číslo Cyklistickej dopravy, kde sa okrem iného môžete dozvedieť, kde sa rozhýbali vo výstavbe cyklotrás, načo by dopravní projektanti nemali zabúdať, prinášame vám krátky fotoreport z New Yorku a veľa iného.
Aprílové číslo Cyklistickej dopravy

Aprílové číslo Cyklistickej dopravy

Vyšlo dalšie číslo Cyklistickej dopravy, v ktorom si môžete prečítať o novinkách z domova a zo sveta, o navrhovaní cyklistickej infraštruktúre v slovenských normách, skúsenostiach z Drážďan a ešte oveľa viac.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up