Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Cross Country

Michal Lami víťazom pretekov kategórie UCI C2 v Chorvátsku

Michal Lami víťazom pretekov kategórie UCI C2 v Chorvátsku

Slovenský reprezentant Michal Lami sa stal v nedeľu víťazom pretekov XCO Halicanum Trophy kategórie UCI C2 v chorvátskom Sv. Martin na Muri a pripísal si ďalších 30 bodov do rebríčka UCI.
Davorin XCM Slovak Paradise 2013 PR článok

Davorin XCM Slovak Paradise 2013

Horský cyklomaratón určený pre aktívnych športovcov so špeciálnou trasou pre začínajúcich cyklistov a mládež v sprievode rodičov. Trasa vedie atraktívnou oblasťou SLOVENSKÝ RAJ – SEVER. Povrch trate štrk, kamene, spevnené cesty, lesné chodníky, vodorovné drevené a kovové rebríky a stúpačky, asfalt, poľné cesty a tráva, Profil trate s náročnými stúpaniami a zjazdmi.
Majstrovstvá Slovenska MTB XCE, XCO 2013

Majstrovstvá Slovenska MTB XCE, XCO 2013

Cez víkend sa konali na Jahodnej pri Košiciach majstrovstvá Slovenska v disciplínach šprint a cross coutry. Na podujatí sa zúčastnili najlepší slovenskí pretekári a pretekári z Ukrajiny a Českej rep. Za ideálneho počasia na technicky náročnej trati sa pretekalo o tituly majstra Slovenska.
Majstrami SR v cross country M. Lami a Maláriková

Majstrami SR v cross country M. Lami a Maláriková

Majstrami Slovenska v cross country horských cyklistov sa v Košiciach stali Michal Lami a Michaela Maláriková. Medzi mužmi Michal Lami v nedeľu predstihol Martina Haringa a svojho brata Františka Lamiho, Maláriková medzi ženami zdolala sesterské duo Zuzanu a Andreu Juhásové.
Pozvánka na Majstrovstvá Slovenska MTB XCE, XCO PR článok

Pozvánka na Majstrovstvá Slovenska MTB XCE, XCO

BMX klub košický šarkaň a Misia 24 pozývajú 20.-21.7.2013 pretekárov a divákov do Športovorekreačného strediska Jahodná pri Košiciach na Majstrovstvá Slovenska v horskej cyklistike v disciplínach eliminátor a crosscountry.
Michal Lami v TOP 10 na Majstrovstvách Európy MTB XCO

Michal Lami v TOP 10 na Majstrovstvách Európy MTB XCO

Vynikajúci výsledok dosiahol slovenský reprezentant Michal Lami, keď sa na Majstrovstvách Európy v švajčiarskom hlavnom meste Berne umiestnil v najprestížnejšej kategórii Muži Elite na 10. mieste. Na pretekoch, kde s výnimkou Jaroslava Kulhavého,(cestné majstrovstvá Slovenska a Česka v Dubnici), štartovala kompletná európska špička, dokázal predstihnúť množstvo pretekárov zvučných mien a dosiahol doteraz svoj najväčší športový úspech.
Svetový pohár MTB XCO vo Val di Sole

Svetový pohár MTB XCO vo Val di Sole

Slovenskí pretekári týždeň pred Majstrovstvami Európy potvrdili rastúcu formu a na pretekoch Svetového pohára v talianskom Val di Sole dosiahli cenné výsledky.
Pod skalou

Pod skalou

Ďalšie príjemné a pekne spracované video zo slovenskej produkcie, ktoré by nemalo ujsť vašej pozornosti
SLOVÁCI ÚSPEŠNÍ NA PRETEKOCH V RAKÚSKU

SLOVÁCI ÚSPEŠNÍ NA PRETEKOCH V RAKÚSKU

V nedeľu 9.6. sa na pretekoch kategórie UCI C1 vo Winhaag bei Perg v Rakúsku všetci traja zúčastnení slovenskí pretekári umiestnili v bodovanej prvej pätnástke.
2. KOLO SP MTB XCO V NOVOM MESTE NA MORAVE

2. KOLO SP MTB XCO V NOVOM MESTE NA MORAVE

Okrem tých, ktorí sledujú dianie vo vrcholovej svetovej cyklistike pozornejšie, sa ostatní o účinkovaní slovenských pretekárov na 2. kole SP MTB XCO dozvedeli len informáciu zhrnutú do jednej vety v úvode ku fotogalérii zo Svetového pohára v Novom Meste na Morave: „Slovák Michal Lami skončil na výbornom 34. mieste", len pár miest za Jardom Kulhavým.
Nove Mesto na Morave 2013

Nove Mesto na Morave 2013

Dvojminútová rekapitulácia druhého kola Svetového pohára
Fotogaléria zo Svetového pohára v Novom Meste na Morave

Fotogaléria zo Svetového pohára v Novom Meste na Morave

Fotogaléria z druhého kola Svetového pohára v Novom Meste na Morave. Náročná trať preverila schopnosti a techniku celej svetovej špičky v kategórii XC. Nedeľné finále v kategórii muži Elite ovládol Švajčiar Nino Schurter pred Julienom Absalonom. Pódiovú trojicu uzatvára Lukas Flückiger. Domáceho pretekára a zároveň jedného z najväčších favoritov preteku, Jaroslava Kulhavého vyradil z boja o víťazstvo pád na jednej z umelo vytvorených sekcii. Slovák Michal Lami skončil na 34. mieste, ostatní reprezentanti museli pre stratu jedného kola na najlepších odstúpiť.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up