Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Cross Country

Jaroslav Kulhavý-The great one!

Jaroslav Kulhavý-The great one!

Zostrih tých najlepších momentov z posledných troch sezón Jaroslava Kulhavého.
Simmons and Vanderham Ride

Simmons and Vanderham Ride

Ľahké XC v podaní Wade Simmonsa a Thomasa Vanderhama
MTB XC KOŠICE- Bankov PR článok

MTB XC KOŠICE- Bankov

Srdečne pozývame všetkých fanúšikov MTB na finálové 5.kolo Košickej MTB XC série, ktoré sa uskutoční dňa 14.10.2012 v Košiciach v rekreačnej oblasti Bankov. Súčasťou finálového preteku budú aj detské preteky.
DAVORIN XCM Slovak Paradise- report

DAVORIN XCM Slovak Paradise- report

Tento víkend sa konalo v Hrabušiciach dvanáste kolo cyklomaratónskej MTB série s názvom Davorin XCM Slovak Paradise - Hrabušice. Naša výprava (tomas11, nomad a ja) sme išli už v piatok, keďže z Bratislavy to nie je zrovna najbližšie a navyše nomada sme brali v Hronskom Beňadiku. Cesta prebehla vcelku rýchlo, dokonca sme si spravili „výlet“ keď sme nešli klasicky cez Donovaly, ale cez východnejší horský priechod cesty 72 – cez Čertovicu (Podbrezová – Liptovský Hrádok). Naskytli sa nádherné panorámy, skoro ako v Alpách .
Mužské cross country ovládli Švajčiari

Mužské cross country ovládli Švajčiari

Triumfom švajčiarskych reprezentantov sa skončili preteky mužov kategórie elite v cross country na majstrovstvách sveta v horskej cyklistike v rakúskom Saalfeldene. Dúhový dres svetového šampióna si vybojoval Nino Schurter, ktorý vyhral suverénne pred Lukasom Flückigerom o 2:17 min. Tretí skončil Mathias Flückiger.
V pretekoch nádejí tituly pre Cinka a Neffovú

V pretekoch nádejí tituly pre Cinka a Neffovú

Výsledky piatkových pretekov v cross country na majstrovstvách sveta v horskej cyklistike v rakúskom Saalfeldene:

Skate, Street & Bike Jam

Skate, Street & Bike Jam

ROZBAĽ TO, BRATISLAVA!

Jam na koniec leta nesmie chýbať, a preto ti prinášame akciu, ktorá nesie klasické prvky každého dobrého jamu. Nezáleží na veku ani na pohlaví, tak zober dosku, bike, nahoď swaq a loptu, prosím ťa, nechaj doma, už aj tak bude dosť teplo.
Žilinská 700ka

Žilinská 700ka

Ahoj športovci a priatelia športu!

Pozývame Vás na preteky Žilinská 700ka ktoré sa uskutočnia na Straníku pri Žiline na Slovensku.
Žilinská 700ka je pretek organizovaný k 700 – mu výročiu založenia mesta Žilina. Ide o prvé podujatietakéhoto druhu v oblasti Žiliny a jedného s prvých na území Slovenska. Je to športovo náročný tímový pretek v zložení cyklista – paraglidista – bežec, celková dĺžka trate je 13 640 m s prevýšením 940 m. Pretekári štartujú na Straníku pri Žiline a trať vedie katastrami obce Teplička nad Váhom a Zástranie.
DAVORIN XCM Slovak Paradise PR článok

DAVORIN XCM Slovak Paradise

Horský cyklomaratón určený pre aktívnych športovcov so špeciálnou trasou pre začínajúcich cyklistov a mládež v sprievode rodičov, trasa vedie atraktívnou oblasťou SLOVENSKÝ RAJ – SEVER
povrch trate štrk, kamene, spevnené cesty, lesné chodníky, vodorovné rebríky a stupačky, asfalt, poľné cesty a tráva.
MTB CROSS COUNTRY Skalica-Zlatnícka dolina PR článok

MTB CROSS COUNTRY Skalica-Zlatnícka dolina

Prvý ročník XC pretekov ktorých trať je situovaná na úpätí Bielych Karpát do rekreačnej oblasti Zlatnícka dolina na okruh o dĺžke 3710 m. Trať je naozaj zaujímavá nielen pre pretekárov ale aj divákov. Štart a cieľ preteku je situovaný do areálu rekreačného zariadenia Skaličan, kde je pripravené kompletné zázemie.
Zlato v cross country pre Čecha Kulhavého

Zlato v cross country pre Čecha Kulhavého

Čech Jaroslav Kulhavý získal zlatú medailu v nedeľňajších pretekoch cross country horských cyklistov na Hrách XXX. olympiády v Londýne. Úradujúci majster sveta triumfoval v čase 1:29:07 h.
Števková nemá v Londýne prehnané ambície

Števková nemá v Londýne prehnané ambície

Horská cyklistka Janka Števková sa rovnako ako pred štyrmi rokmi v Pekingu dozvedela o svojej nominácii na olympijské hry až počas ich trvania. Medzinárodná cyklistická únia (UCI) prerozdelila pred týždňom nevyužité miestenky pre horskú cyklistiku a jednu pridelila aj Slovensku.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up