Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Cross Country

I ty poď na [í tý]

I ty poď na [í tý]

Chcete trasu pre naozajstných bike fajnšmekrov? Trasu, ktorá vás prevedie krásami Slovenského raja a dostane tam, kam by ste sa inak na biku nedostali? Trasu, ktorá svojou obtiažnosťou ťažko hľadá konkurenciu? Znie to zaujímavo? Tak si skúste trať ET (Extra Terrestrial) na tohtoročnom Sintesi XCM Slovak Paradise 2009!
Dvojitý víkend v Pravenci

Dvojitý víkend v Pravenci

Na nedávnych Majstrovstvách Slovenska v XC v Seredi Roman Barényi srdečne pozýval všetkých na Hornonitriansku MTB Tour – MTB. Keďže to mám niečo vyše hodinky cesty z domu, uprednostnil som tento pretek pre maratónom v Stupave a videl som v tom dobrú prípravu na nedeľňajší slovenský pohár v XC. K výberu mal človek dve trate o dĺžke 22km a 44km - zvolil som tú dlhšiu, keď už som tu...
Majstrovstvá Slovenska MTB XC

Majstrovstvá Slovenska MTB XC

Tohto roku sa majstrovské dresy rozdávali vo Vinohradoch nad Váhom pri Seredi. Zároveň to bolo aj ďalšie kolo SP v XC. Táto trať je známa pre všetkých bikerov, už dlhé roky sa tu koná pretek známy ako Vinohradský Štek. Počasie deň pre pretekom prinieslo silnú búrku, ktorá poobede a v noci silno zmáčala trať. Očakával sa preto trochu bahenný kúpeľ, teda aspoň pre tých skôr štartujúcich.
Zvolenský Maratónisko

Zvolenský Maratónisko

Minulý víkend sa konal už šiesty ročník Zvolenského cyklomaratóniku. Tohto roku nebol zaradený do maratónskej série, nič mu to však neubralo na atraktivite a povesti. Hlavný staviteľ trate Vlado Oprenčák spolu s tímom ľudí s SCK Zvolen znovu pripravili organizačne skvelé preteky.
Brutálny zvolenský cyklomaratónik

Brutálny zvolenský cyklomaratónik

Keď som v Ozdíne pred týždňom Radovi Bírošovi oznámil, že trasa mi prišla troška nudná, hneď mi odporučil Zvolenský Horský Cyklomaratónik, kde Vlado Oprenčák pripravil trať, aká na Slovensku nie je zvykom. A Zvolen nesklamal…
Hornonitrianska MTB Tour Pravenec

Hornonitrianska MTB Tour Pravenec

Víkend 25 - 26.7 bude v okolí Pravenca patriť bikerom. V sobotu sa pôjde MTB maratón na 22 a 44 km trate a v nedeľu sa na XC okruhy vydajú pretekári v rámci 4.kola Slovenského Pohára XC.
ZVOLENSKÝ HORSKÝ CYKLOMARATÓNIK 2009

ZVOLENSKÝ HORSKÝ CYKLOMARATÓNIK 2009

Hľadáte horský pretek na ktorom si nezajazdíte v háku?
Hľadáte horský pretek kde prírodu neobdivujete z asfaltu?
Hľadáte horský pretek plný technických pasáží?
Hľadáte horský pretek s náročnými stúpaniami?
Hľadáte horský pretek s kilometrami krásnych singletrailov?
Hľadáte horský pretek s neprehliadnuteľným a jednoznačným značením?
Hľadáte naozaj skutočný horský pretek?
Smolenice 2009

Smolenice 2009

Propozície na 1.kolo Slovenského pohára MTB XC 2009, ktoré sa pôjde 10.5.2009 v okolí Smolenického Zámku.
CANNONDALE Kráľ Záhoria 2009

CANNONDALE Kráľ Záhoria 2009

V sobotu 25.04.2009 sa v Zlatníckej doline v Skalici uskutočnil prvý ročník preteku CANNONDALE Kráľ Záhoria 2009. Na 40km (dva 20km okruhy) trati si vďaka peknému počasiu pomeralo svoje sily približne 250 pretekárov, čo medzi domácimi čakal asi málokto.
O pohár gen.M.R.Štefánika 2009

O pohár gen.M.R.Štefánika 2009

Pozývame všetkých vyznávačov cross-country na 0.ročník XC pretekov „o pohár gen.M.R.Štefánika 2009“ v Košariskách pri Brezovej pod Bradlom.
Otvorenie XC sezóny

Otvorenie XC sezóny

Klub priateľov horskej cyklistiky usporiada tradičné otvorenie MTB XC sezóny na Slovensku - KÚPELE TURČIANSKE TEPLICE TURIECKAP 2009 v termíne 18.apríla 2009 v lesoparku Bôr Turčianske Teplice. Pretek sa uskutoční na tradičnej technickej trati.
XCM Slovak Paradise očami usporiadateľa

XCM Slovak Paradise očami usporiadateľa

Zastavil sa čas ...
hodiny nabrali šialené tempo, odpočítavanie

Dom, byt, nové auto, dovolenka, to všetko ide nabok, čas stojí, ideme robiť maratón ... veď vieme ako má dobrý maratón vyzerať...
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up