Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Cyklisticka Doprava

V papierovej prilbe do londýnskych ulíc

V papierovej prilbe do londýnskych ulíc

Prilba vyrobená recykláciou starých novín s nízkymi výrobnými nákladmi. To všetko určené pre použitie v spojení s londýnskymi požičovňami bicyklov.
Júlové číslo Cyklistickej dopravy PR článok

Júlové číslo Cyklistickej dopravy

Dúfam, že si užívate leto a bicykel, tak ako sa patrí. Nadšenie z Velocity 2013 v nás ešte trvá, tak vám s radosťou prinášame nové témy z oblasti cyklodopravy. Konečne Technickým podmienkam pre cyklistické komunikácie svitá a na nové časy a dúfame, že sa už nebudú robiť žiadne obštrukcie a konečne uzrú svetlo sveta. V prípade národnej stratégie a financovania sa cyklodopravy z v budúcom programovacom období sa to cyklosvetlo trošku stráca, ale veríme, že ho nájdeme. Určite sa nezabudnite zaregistrovať na konferenciu Cyklistická doprava 2013,ktorá bude v Žiline.
Bicyklom po Slovensku - trailer

Bicyklom po Slovensku - trailer

MTBiker vám ako hlavný mediálny partner bude pravidelne prinášať relácie zo série Bicyklom po Slovensku. V jednotlivých epizódach vás tvorcovia zavedú na zaujímavé miesta Slovenska, dozviete sa niečo o servise bicyklov ale tiež o zaujímavých ľuďoch a všetkých ostatných veciach spojených s cyklistikou.
Júnové číslo Cyklistickej dopravy PR článok

Júnové číslo Cyklistickej dopravy

Prečítajte si najnovšie číslo Cyklistickej dopravy, kde sa okrem iného dočítate,kde napríklad premávajú cyklobusy v banskoBystrickom kraji, ako rieši cyklistickú dopravu švédske Orebro, postrehy z cyklokonferencie Velocity Global 2013 vo Viedni a ešte oveľa viac.
Otvorenie cyklistickej lávky cez rieku Hornád PR článok

Otvorenie cyklistickej lávky cez rieku Hornád

Vo štvrtok 4. júla 2013 sa uskutoční otvorenie Cyklotrasy Košice-Sárospatak, ktoré na území slovenskej republiky prechádza cez obce Skároš-Ždaňa-Čaňa-Gyňov a Trstené pri Hornáde. Slávnostné prestrihnutie pásky bolo zrealizované na novovybudovanej cyklistickej lávke cez rieku Hornád v obci Trstené pri Hornáde. Okrem prestrihnutia pásky a odovzdania cyklotrasy do užívania sa v športovospoločenskom areáli v blízkosti cyklistickej lávky uskutočnil aj bohatý kultúrny program.
Májové číslo Cyklistickej dopravy 2013 je na svete PR článok

Májové číslo Cyklistickej dopravy 2013 je na svete

Prečo nebicyklujete do práce? Aj to je jeden z článkov v novom čísle Cyklistická doprava. ďalej sa dozviete o novej technológii,ktorú vyvinulo Volvo za účelom neohrozenia chodcov.
Na biku do práce

Na biku do práce

...a ako ste začali nový pracovný týždeň vy?
Apríové číslo Cyklistickej dopravy je na svete PR článok

Apríové číslo Cyklistickej dopravy je na svete

Pozvánky na cyklokacie, aký je trend cykloturistiky v Nemecku, čo sa pripravuje v jednotlivých mestách na Slovensku a ešte oveľa viac vás čaká v novom čísle Cyklistickej dopravy.
Letnú sezónu na Divokej vode otvorí v sobotu PIKNIK&BIKE PR článok

Letnú sezónu na Divokej vode otvorí v sobotu PIKNIK&BIKE

V Čunove sa budú túto sobotu od 11:00 do 17:00 rozdávať piknikové košíky naplnené nielen dobrotami, ale aj pohodovou atmosférou a športovým duchom. Každý, kto príde na akciu na bicykli cez Petržalskú hrádzu a prejde checkpointom, bude môcť raftovať zadarmo.
Na výlety pohodlne a bezstarostne s Dopravou Bratislava PR článok

Na výlety pohodlne a bezstarostne s Dopravou Bratislava

Doprava Bratislava je na trhu mikrobusovej prepravy osôb v rámci Slovenska od roku 1994. O rok neskôr boli pridané destinácie celej EÚ. Poskytované služby sú vykonávané klimatizovanými autami.
Veľká jarná cyklojazda PR článok

Veľká jarná cyklojazda

Začiatkom jari je tu opäť príležitosť na pohodové bicyklovanie po žilinských cestách. Veľká jarná cyklojazda štartuje v pondelok 22. apríla o 17:00 na Hlinkovom námestí.
Marcové číslo Cyklistickej dopravy PR článok

Marcové číslo Cyklistickej dopravy

S príchodom jari a prvými slnečnými dňami, prichádza aj nové číslo obľúbeného magazínu Cyklistická doprava. V aktuálnom čísle nájdete informácie o budúcnosti cyklotrasy medzi Zvolenom a Banskou Bystricou, rozhovor s vedúcim odboru dopravného plánovania a cestnej výstavby v meste Lipsko, Torbenom Heinemannom ale aj cenné rady a informácie ako sa správať pri strete cyklistu so psom.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up