Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Cyklistika

Marco Aurelio Fontana parkuje

Marco Aurelio Fontana parkuje

Tak sa zdá, že Peter Sagan nie je jediný kto vie štýlovo zaparkovať svoj bike...
Víťazná jazda Martina Söderströma

Víťazná jazda Martina Söderströma

Video z víťaznej jazdy Martina Söderströma na freeride festivale v Colorade
Fotogaléria Tatry Tour 2013

Fotogaléria Tatry Tour 2013

Fotogaléria zo sviatku cestnej cyklistiky na Slovensku - Tatry Tour 2013. Náročná, 195km dlhá trať vedúca okolo Vysokých Tatier spolu s počasím dôkladne preverila sily a odhodlanie všetkých štartujúcich. Na štart v Starom Smokovci sa v sobotu ráno postavilo viac ako 240 štartujúcich. Do cieľa dlhej trate prišiel po sólovom úniku najrýchlejšie Maďarský pretekár Gábor Fejes s časom 05:12:22.86. Kompletné výsledky nájdete tu
Intense Carbine 29

Intense Carbine 29

Intense Cycles Carbine 29 v oficiálnom videu. Musíme uznať že tento 29“ trailbike vyzerá naozaj skvostne
H - triathlon Senica 2013 PR článok

H - triathlon Senica 2013

Pozývame všetkých športových nadšencov na 4 ročník medzinárodného preteku v terénnom triatlone H-TRIATHLON SENICA 2013. Pretek sa uskutoční v sobotu 20. Júla 2013 v priestoroch rekreačnej oblasti Kunov - Senica.
Ultramaratón Craft 1000 Miles Adventure 2013 - štartujeme

Ultramaratón Craft 1000 Miles Adventure 2013 - štartujeme

Pestrá sebránka. Stretla sa krása so skúsenosťou, odvaha s rozumom. Od krehkých osemnástok cez cyklistu bez ruky, rôznych namakancov po cyklotrampa s rokom narodenia 1945. Niekto pešo, niekto na kolobežke, niekto na biku. Niektorí 500, väčšina však 1000 míľ. Teda chceli by. Práve vyrazili.
Sagan parkuje

Sagan parkuje

Peter Sagan dáva zabrať nielen bicyklom, ale aj autám. Keď dávate bicykel na strechu niekoľkokrát za deň tak si treba nájsť spôsob ako si to uľahčiť. Toto je Peťov spôsob.
Dni Horskej Cyklistiky 2013

Dni Horskej Cyklistiky 2013

Videopozvánka na Dni Horskej Cyklistiky 2013, ktoré začínajú už čoskoro v Bike Resorte Valašsko neďaleko slovenských hraníc
Downtown Vranov 2013

Downtown Vranov 2013

Propozície k prvému ročníku downhill pretekov, ktorých trať vedie ulicami Vranova nad Topľou
KLONDIKE Bike Maraton 2013 PR článok

KLONDIKE Bike Maraton 2013

Sme vášniví nadšenci cyklistiky a naše bajky nás priviedli do oblasti Považského Inovca. A práve tu vznikol nápad priviesť sem cyklistov , MTB bikerov , cykloturistov , výkonnostných cyklistov a všetkých nadšencov tohto krásneho športu , aby si zmerali sily na 0 - tom ročníku MTB – maratónu v oblasti Považský Inovec. Táto oblasť je lákavá aj pre všetkých ľudí obdivujúcich krásy našej prírody. Pohorie Považský Inovec patrí do Fatransko - tatranskej oblasti západných Karpát, zabieha do Podunajskej nížiny. Na severe ho ohraničuje Jastrabské sedlo, na juhu sa dotýka mesta Hlohovec. Na východe ho obopína Nitrianska a na západe Považská kotlina. Najvyšším vrchom je Inovec ( 1042 m.n.m. , 15 km od obce Podhradie ), ďaľšie kopce – Bezovec (743 m.n.m.), Krahulčie vrchy – Marhát (748 m.n.m. ). Desiatky kilometrov značených trás otvoria prekrásne výhľady ako napr : Palúch pod Inovcom (1004), rozhľadňa na Panskej Javorine (943 ), Vtáčí Vŕštek (910), rozhľadňa na Marháte (748 ), Bezovec (743 ), Tematín (564 ), Topoľčiansky hrad (525), Skalka nad Hubinov (377), Visiace skaly pod Gajdou.
Trek Domane 5.2 - ideálny spoločník na slovenské cesty?

Trek Domane 5.2 - ideálny spoločník na slovenské cesty?

Redakčný test Treku Domane 5.2. Tajná zbraň vyrobená za účelom porážať súperov na jarných klasikách je dostupná širokej verejnosti. Ako sa správa tento bike a či je naozaj ideálnym spoločníkom na naše cesty, ktoré často pripomínajú legendárne úseky na Paris – Roubaix si môžete prečítať v tomto článku
Pozor na zver

Pozor na zver

Tak sa zdá že jelene, králiky a iná lesná zver plánuje ofenzívu proti cyklistom. Dôkazom môže byť zvyšujúci sa počet videí, ktoré zachytávajú tieto veľmi nepríjemné situácie. Stret s obyvateľmi divočiny si dnes vyskúšal aj Robert Mennen na prebiehajúcom Cape Epicu. Buďte preto opatrní a pozorní.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up