Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Cyklistika

Hornohradská MTB pohodička

Hornohradská MTB pohodička

Uplynulú sobotu sa v Hornohradskom mikroregióne obci Ozdín takmer zdvojnásobil počet obyvateľov, keď hostila 5. ročník Hornoradského Merida MTB cyklomaratónu. Aj keď sa od kolies príliš neprášilo a búrka bola nablízku, maratón sprevádzalo krásne letné počasie, čo dotvorilo pozitívne zážitky z maratónu
Bike Tour Brezno

Bike Tour Brezno

Oneskorený report. Po dvojtýždňovej prestávke znovu pokračovala Maratónska séria. Celé dianie sa presunulo do Brezna, kde organizátori pripravili veľkú novinku: trať maratónu ako sme ju všetci poznali z predchádzajúcich rokov sa preniesla z oblasti Nízkych Tatier do oblasti Slovenského Rudohoria. Už na úvod poviem, že to bol dobrý ťah.
Meňšov celkovým víťazom storočnicového Gira

Meňšov celkovým víťazom storočnicového Gira

Rus Denis Meňšov sa stal celkovým víťazom storočnicových cyklistických pretekov Giro d´Italia. Tridsaťročný jazdec tímu Rabobank dosiahol tretie prvenstvo na pretekoch Grand Tour v kariére, predtým dvakrát vyhral Vueltu a Espaňa (2005, 2007). Meňšov napodobnil úspech krajana Pavla Tonkova, ktorý na Giro d´Italia triumfoval v roku 1996. Ruský cyklista je teraz najväčším favoritom júlovej Tour de France.
Hornohradský Merida MTB  cyklomaratón  2009

Hornohradský Merida MTB cyklomaratón 2009

Sobota, 4. júl 2009 bude dňom cyklistického sviatku v regióne Hornohradu. Je to deň konania Hornohradského MERIDA MTB cyklomaratónu, jedného z pretekov cyklomaratónskej série...
Podsuchá - Smrekovica - Hrabovo

Podsuchá - Smrekovica - Hrabovo

Cyklistický prejazd z Podsuchej cez Smrekovicu do Hrabova pre amatérov a pretekárov
Biela Stopa - Bike and Roll

Biela Stopa - Bike and Roll

Ak ste vždy chceli absolvovať Bielu Stopu, ale nikdy si netrúfli na bežkách, teraz máte šancu na biku. 23.5.2009 sa v Kremnici - Skalke odštartuje Bike and Roll - preteky po trase Bielej Stopy na biku alebo, ak si trúfate, offroad kolieskových korčuliach či kolobežkách.
O pohár gen.M.R.Štefánika 2009

O pohár gen.M.R.Štefánika 2009

Pozývame všetkých vyznávačov cross-country na 0.ročník XC pretekov „o pohár gen.M.R.Štefánika 2009“ v Košariskách pri Brezovej pod Bradlom.
Lapland SnowBike expedition

Lapland SnowBike expedition

Snow-bike outdoor po Laponsku je pořádán pro skupiny 5 – 8 lidí. Trasy jsou voleny po cestách sněžných skútrů nebo silničkách s noclehy na pravých dřevěných srubech. Tyto výlety jsou dobrodružné úniky z přetechnizovaného světa a od svazujícího komfortu do náruče čisté přírody...
L’Eroica aj tento rok

L’Eroica aj tento rok

... Poskytuje prostredie cyklistiky čias dávno minulých - prach alebo bahno, bez technickej pomoci, bez organizovaného občerstvenia, krásnu a náročnú trasu - to je duch Eroici, príležitosti ukázať schopnosť prispôsobiť sa a trpieť. Poskytuje autentické prostredie, aké bolo v časoch cyklistických gigantov, ktorých obraz môžeme nájsť v literárnych a filmových legendách.
CYKLOHARMATANEC 15.2.2009 - NEDEĽA   - 6. ročník

CYKLOHARMATANEC 15.2.2009 - NEDEĽA - 6. ročník

Na horských bicykloch po lyžiarskom svahu - Poľana nad Detvou na zjazdovke pri horskom hoteli Poľana. Šiesty ročník ojedinelého druhu akcie so zaručenou zábavou (ak počasie dovolí).
IFMA 2008

IFMA 2008

Opäť menšia fotogaléria z výstavy IFMA 2008 v Kolíne. Nájdete tu výber noviniek z bikovej sekcie a aj pekný pohľad na sekciu cruiserov.
PARENZANA EXPRES, fučím ako parná lokomotíva.

PARENZANA EXPRES, fučím ako parná lokomotíva.

Hneď po zaradení Horala do Inter Mountain Series 2008 som sa rozhodol celú absolvovať a naplánoval som si termíny. Nastali však dve "drobné" zmeny, najprv posunuli na pre mňa nevhodný termín Krakow, potom vylúčili Parenzanu... hm, tak som si vytvoril svoju vlastnú sériu: Šela (CZ), Duna (H), Salzka (A), Horal (SK), Parenzana (CRO).
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up