Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Dainese

Aký bicykel je najlepší? - 2. časť alebo keď sa príroda nehrá

Aký bicykel je najlepší? - 2. časť alebo keď sa príroda nehrá

Ráno druhého dňa nás okrem chladu privíta aj intenzívnym dažďom. Ledva do seba vtlačíme kus suchého chleba, naložíme bicykle do auta a hajde smer Visso v Národnom parku Monti Sibillini.
Aký bicykel je najlepší?  - 1. časť (schody do neba)

Aký bicykel je najlepší? - 1. časť (schody do neba)

V rifliach zaleziem do páperového spacáku, prehodím sa hrubou dekou a noc môže začať. Útek do teplých krajín som si teda predstavoval inak, ale poďme poporiadku.
Dainese posúva limity PR článok

Dainese posúva limity

Tirolský muž Marcus Max Stöckl sa vo svojich 42 rokoch postavil tvárou v tvár novej výzve – prekonať rýchlostný rekord na bicykli. Aby sme boli presní, prekonať svoj vlastný rekord, ktorého hodnota bola 164,95 km/h. Zobral svoj dvadsaťčlenný tím a vyrazili do púšte Atacama v Čile. Holá krajina, ktorá toho okrem skál a štrku moc bežnému turistovi neponúka, je ideálnym miestom na realizáciu Maxovho cieľa, pretože je tu dokonalý svah, priaznivý tlak vzduchu a dosažiteľné miesto štartu.
Test: Bunda Dainese - malá, ľahká a s využitím počas väčšiny roka

Test: Bunda Dainese - malá, ľahká a s využitím počas väčšiny roka

Jeseň uderila v plnej sile a v niektorých lokalitách už panuje pravá zima. Prechodné podmienky a hlavne chlad s vlkosťou robia z výbavy na túto časť sezóny trošku alchýmiu. V súčasnosti však už mnohí výrobcovia majú zvládnutú kolekciu aj do týchto podmienok, ponuka je široká, ceny nie práve najmenšie, tak, čo si vybrať?
Test: Chrániče Dainese Trails Skins Knee Guard - výborne odvetrané, ľahké a hlavne účinné

Test: Chrániče Dainese Trails Skins Knee Guard - výborne odvetrané, ľahké a hlavne účinné

O tom aká je samozrejmosť nosiť prilbu pri jazde na bicykli, tu už článok bol. Väčšina bajkerov, ktorí jazdia downhill, alebo traily v bikeparku, kde nie sú nútení sa dostať na kopec vlastnými silami, si dôkladne chránia aj svoje kolená poriadnými chráničmi, ktorých je na trhu neúrekom. No dnes sa pozrieme na jednu z možností, ako si môžeme uchovať v bezpečí svoje kolená aj my, ktorí sa na kopec radi dostaneme vlastnými silami, alebo obľubujeme celodenné trailové jazdenie.
Dainese chrániče vhodné nielen pre enduro a AM PR článok

Dainese chrániče vhodné nielen pre enduro a AM

Značka Dainese zásobuje bikerov a motocyklistov svojimi chráničmi už desaťročia. V posledných rokoch sa Dainese zameriaval najmä na motoristov, ale kľúčovým bol rok 2014, kedy sa vrátil do sveta cyklistiky širokou škálou nových chráničov.
Bunda - DAINESE ARIA LITE WINDBREAKER - alebo s logom diabla so svätožiarou PR článok

Bunda - DAINESE ARIA LITE WINDBREAKER - alebo s logom diabla so svätožiarou

Mladý Lino chcel provokovať. V katolíckom Taliansku umiestnil do loga - diabla so svätožiarou. Spolu potom ovládli svet. Písal sa rok 1972. Pochopiteľne, vo Vatikáne nikdy žiadnu zákazku nezískal a do dnes mnoho ľudí siahne radšej po inej značke. Stále sú tu však milióny tých, ktorí chcú provokovať, zlostiť a vystúpiť z radu. To len tak na úvod, aby sme si ozrejmili, že v logu nie je líška :-).
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up