Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Downhill

Ride Cup 2007

Ride Cup 2007

Po vlaňajšom skúšobnom ročníku pofičí RIDE Cup tento rok s niekoľkými inováciami, s ktorými vás chcem pred začatím sezóny oboznámiť. Za nimi nasleduje Súťažný poriadok, ktorý odporúčam pozorne prečítať hlavne pretekárom.
Cyklodržka snow 2007 - ZRUŠENÉ

Cyklodržka snow 2007 - ZRUŠENÉ

Nakolko po poslednych 5 dnoch zmizol vsetok sneh z lyziarskeho strediska Kralova nie je
prakticky mozne toto podujatie v tomto roku zoorganizovat! Tymto teda podujatie CYKLODRZKA SNOW 2007 RUSIME bez nahradneho terminu!!!
Zrušené: Snow DH & 4X Donovaly

Zrušené: Snow DH & 4X Donovaly

Pre pokračujúce nepriaznivé počasie sú preteky Snow DOWNHILL na Donovaloch bohužiaľ ZRUŠENÉ. Keďže to mali byť preteky na snehu a v priebehu budúceho týždňa majú byť teploty aj vo vysokých nadmorských výškach nad nulou, nie je možné preteky uskutočniť na požadovanom povrchu a v dostatočnej kvalite.
DH Podkonice - fotoreport

DH Podkonice - fotoreport

Príčinou krásneho počasia a ďalších okolností som sa v sobotu ocitol kúsok od BB, v malebnej dedinke Podkonice. Tradičné ukončenie DH sezóny na tradične vynikajúcej trati a s tradične vynikajúcou atmosférou si nenechalo ujsť aspoň 120 jazdcov a stovky divákov. 160 fotiek
Letecký deň - DH Podkonice

Letecký deň - DH Podkonice

Nastal čas vyvrcholenia tohtoročnej sezóny a po prvom kole RIDE Cupu 2006 na Donovaloch nasleduje Finále... V sobotu 23. septembra budú prebiehať exhibície lietania... V Podkoniciach...
Report DH Bratislava

Report DH Bratislava

Specialized DH Cup 2006 bol úspešne ukončený šiestym kolom v Bratislave. Ráno mierne postrašil dážď a búračka BA gangstaz ;) (gangstri neodhadli povrch vozovky, dali “do”, zatarasili prístupovú cestu na Železnú studienku a tým spôsobili, že pár jazdcov meškalo na “zahrievacie jazdy” a prezentáciu...), ale zvyšok dňa bol bez kvapiek a bez problémov.
Report DH Veľká Rača

Report DH Veľká Rača

Slovenský pohár v DH pokračoval slnečným piatym kolom na Veľkej Rači. Jazdilo sa na úplne novej trati s dĺžkou 1650m a prevýšením 350m. Po úvodných pár sto metroch na zvážnici s retardérom sa vhuplo do prvého lesa, kde bolo množstvo prírodných vĺn a koreňov. Asi po 300m nasledovalo rúbanisko s dvomi umelými dvojvlnami, na ktorých nejeden jazdec nechal zadné koleso (rozumej rozbité zadné koleso) a kde si svoje odkričalo kvantum divákov.
Report DH Chvatimech

Report DH Chvatimech

13.8.2006 sa v lyžiarskom stredisku Chvatimech pri Podbrezovej konalo 4. kolo Specialized DH Cupu. Trať oproti minulému roku zaznamenala pár kozmetických zmien – nový drevený skok pri Chate Bernardín (minimálna „bezpečná“ dĺžka letu 8m, dalo sa tam však posielať aj oveľa viac) a asi 50m úsek v spodnej časti (od „najdržkovejšej“ zákruty z 2005 bola pravotočivá zákruta cez dve skalnaté „vložky“).
Propozície na SP DH #5 VEĽKÁ RAČA - 20.8.2006

Propozície na SP DH #5 VEĽKÁ RAČA - 20.8.2006

Propozície a plagát k 5. kolu Slovenského pohára v zjazde, ktoré sa pôjde 20.8.2006 v severnom cípe Slovenska - v lyžiarskom stredisku Oščadnica - Veľká Rača.
DH Chvatimech 2006

DH Chvatimech 2006

Propozície a plagát na 4. kolo Slovenského pohára v zjazde, ktoré sa pôjde 13.8.2006 v lyžiarskom stredisku Chvatimech
Bike Cup Jasná 2006

Bike Cup Jasná 2006

Filip Polc Racing Team sa rozhodol usporiadať DH preteky v stredisku Jasná pod Chopkom. Ak sa chcete zúčastniť, zaškrtnite si v diári dátum 28. - 30. júla 2006. Pôjde sa 1.8 km trať so sklonom 29% a pre tých najlepších sú pripravené zaujímavé ceny.
Propozície na SP DH #3 DONOVALY

Propozície na SP DH #3 DONOVALY

Propozície na SP DH #3 DONOVALY - Majstrovstvá Slovenska, Slovenský pohár 2006 - 3. kolo, Ride Cup - 1. kolo. Celé to vypukne 16.7. Máte sa na čo tešiť!
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up