Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Drahova Cyklistika

Pavlendová skončila 16. v omniu

Pavlendová skončila 16. v omniu

Slovenská reprezentantka v dráhovej cyklistike Alžbeta Pavlendová obsadila 16. miesto v omniu na záverečnom treťom podujatí Svetového pohára 2012/13 v mexickom Aguascalientes. V nadmorskej výške 1770 m dosiahla v šiestich disciplínach omnia Pavlendová najlepší výsledok vo vylučovacích pretekoch, v ktorých bola štvrtá. V ďalších disciplínach sa už do popredia nedostala a v celkovom hodnotení sa musela uspokojiť so 16. priečkou. Umiestnením v Aguascalientes si zabezpečila účasť na majstrovstvách sveta v bieloruskom Minsku.
Tandem crash

Tandem crash

...tiež máte občas pocit že vám vybavenie doslova mizne pred očami ?
Šprintérske tituly pre Sireaua a Šulikovú

Šprintérske tituly pre Sireaua a Šulikovú

Slovenka Alžbeta Pavlendová figuruje po úvodných troch disciplínach omnia na majstrovstvách Európy v dráhovej cyklistike na 15. mieste. V sobotu sa udeľovali medaily v šprintoch. V mužskej kategórii si zlato vybojoval Kévin Sireau z Francúzska, medzi ženami sa presadila Ľubov Šuliková z Ukrajina
Pavlendová trinásta v bodovacích pretekoch

Pavlendová trinásta v bodovacích pretekoch

Slovenská reprezentantka Alžbeta Pavlendová obsadila 13. miesto v bodovacích pretekoch na 25 km na majstrovstvách Európy v dráhovej cyklistike v holandskom Apeldoorne. V desiatich bodovaných šprintoch získala 21-ročná Pavlendová 2 body. Z titulu sa tešila Ruska Jevgenija Romaňutová. Počas piatkového úvodného dňa bola najúspešnejšou krajinou Veľká Británia, ktorej dráhari získali tri tituly. Britky sa presadili v tímovom šprinte i stíhacích pretekoch družstiev, v tejto disciplíne ich napodobnili aj ich krajania.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up