Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Europsky Pohar

Jurkovič tretí na pretekoch EP vo Vimperku

Jurkovič tretí na pretekoch EP vo Vimperku

Slovenský reprezentant Tomáš Jurkovič obsadil tretiu priečku na podujatí Európskeho pohára v zimnom triatlone v českom Vimperku. Prvé miesto si vybojoval Rus Pavel Andrejev, druhý skončil jeho krajan Jevgenij Kirillov.
Medailová žatva slovenských cyklistov na EP v Prahe

Medailová žatva slovenských cyklistov na EP v Prahe

Slovenskí zdravotne postihnutí cyklisti potvrdili svoju kvalitu aj na pretekoch Európskeho pohára v Prahe, odkiaľ si priviezli deväť medailí.

Dvakrát na najvyšší stupienok vystúpili zrakovo postihnutý Vladislav Janovjak s navádzačom Róbertom Mitošinkom, ktorí triumfovali v časovke aj v cestných pretekoch s hromadným štartom, ktoré sa išli ako mestské kritérium v okolí štadióna na Strahove. Bronzoví medailisti z paralympiády v Londýne v pretekoch s hromadným štartom nastúpili už v treťom okruhu do samostatného úniku, ktorý dotiahli až do konca. V cieli mali náskok pred súpermi viac ako jeden a pol minúty.

Triatlon: Kuriačková skončila tretia v Španielsku

Triatlon: Kuriačková skončila tretia v Španielsku

Slovenská reprezentantka v triatlone Ivana Kuriačková obsadila 3. miesto v pretekoch Európskeho pohára junioriek v španielskom Aquilase. Slovákom sa v tomto španielskom mestečku darí, v sobotu v ňom získal Richard Varga na majstrovstvách Európy mužov do 23 rokov striebornú medailu. Informáciu priniesla oficiálna webová stránka Slovenského zväzu triatlonu.
Ivana Kuriačková v Penze medzi juniorkami ôsma

Ivana Kuriačková v Penze medzi juniorkami ôsma

Slovenská juniorka Ivana Kuriačková obsadila na pretekoch Európskeho pohára v triatlone v ruskom stredisku Penza ôsme miesto. Vo všetkých kategóriách dominovali domáci ruskí pretekári, ktorí s výnimkou bronzového stupienka v kategórii žien - elite obsadili všetky medailové pozície.

Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up