Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Ghost

Unboxing: Ghost Kato 2 na kolesách 29" (2017) - určený pre hobby jazdcov

Unboxing: Ghost Kato 2 na kolesách 29" (2017) - určený pre hobby jazdcov

Tentokrát sme sa zamerali na cenovo dostupnejší model ako tomu bolo v predchádzajúcich dieloch, konkrétne sa jedná o bicykel nemeckej značky Ghost na 29-palcových kolesách.
Ghost LECTOR Kid 6 LC – detská raketa s pretekaním v krvi PR článok

Ghost LECTOR Kid 6 LC – detská raketa s pretekaním v krvi

Pri predstave, že v roku 2016 na cyklistickej výstave svetového formátu ako je Eurobike dostane cenu za inováciu a pridanú hodnotu dvadsaťšesť-palcový hardtail, by si asi viacerí z vás nechápavo ťukali na čelo.
Ghost Asket - dobrý trailbike môže byť aj z kategórie HT PR článok

Ghost Asket - dobrý trailbike môže byť aj z kategórie HT

Dobrý trailbike nemusí byť nutne celoodpružená mašina, čoho dôkazom je Asket od Ghostu. Geometria a použité komponenty umožňujú bez problémov zvládnuť aj náročné zjazdy, no vďaka pevnej stavbe si stále zachováva bike jednoduchosť a nízku hmotnosť. Ideálny na rýchly prieskum lokálnych singletrackov a s trochou techniky môžete na nich doslova lietať... Viac informácií o modelovom rade Asket nájdete TU.
Ghost 2017 – bicykle s dušou PR článok

Ghost 2017 – bicykle s dušou

Korene viac ako dvadsaťročnej histórie Ghostu siahajú až do roku 1993. Za ten čas si bicykle Ghost, typické svojou nemeckou precíznosťou, vybudovali slušné meno na cyklistickom trhu. Okrem kvality, dizajnu, precízneho spracovania a výborného pomeru ceny a výkonu sa Ghost snaží držať neustály krok s trendmi v cyklistickom priemysle a výnimkou nie je ani nová kolekcia bicyklov pre rok 2017. Poďme si teda bližšie predstaviť MTB novinky, ktoré na vás čakajú v jubilejnej 25. sezóne Ghost.
Nový Ghost SLAMR 29er PR článok

Nový Ghost SLAMR 29er

K dlhoočakávaným novinkám nemeckého Ghostu patrí nesporne model SLAMR 29, ktorý sa pre rok 2017 dočkal kompletného prepracovania. Kto sleduje novinky z dielne „duchov“, určite vie, že koncept 29-palcovej modelovej rady SLAMR absentoval v ponuke výrobcu, a tak logickým krokom bola úplne nová modelová rada s modernou trailovou geometriou postavená na obľúbenej dizajnovej platforme prevzatej z dvadsaťsedmičiek.
Unboxing: Ghost Lector 3, model 2017 - horúca novinka

Unboxing: Ghost Lector 3, model 2017 - horúca novinka

Medzi horúce novinky nastávajúcej sezóny bezpochybne patrí model Lector od známej a obľúbenej značky Ghost. Niektoré modely pre rok 2017 si už môžete prísť pozrieť k nám do MTBIKER centra. Exkluzívne vám prinášame fotreport z vybaľovania a skladania obľúbeného modelu Ghost Lector 3.
PathRiot - väčší brat Ghost Riota pre to najťažšie enduro PR článok

PathRiot - väčší brat Ghost Riota pre to najťažšie enduro

Ak sa povie Ghost Riot, určite mnohým napadne ideálny predstaviteľ slovného spojenia trail bike. Za ten čas, čo je na trhu, stihol pozbierať aj množstvo rôznych ocenení. Prečo tento koncept teda neposunúť o level vyššie? Samozrejme, niektoré časti rámu dostali potrebné modifikácie, ale to hlavné, teda patentovaný systém Riot link, zostal zachovaný. Viac informácií o modelovom rade PathRiot nájdete TU.
Fotogaléria: Návšteva v centrále nemeckého výrobcu bikov Ghost

Fotogaléria: Návšteva v centrále nemeckého výrobcu bikov Ghost

Minulý týždeň sme sa boli pozrieť na novú kolekciu Ghost 2017, ale fotografie zatiaľ nemôžu byť publikované, respektíve, nové modely sme nemohli fotografovať. Absolvovali sme však prehliadku továrne a centrály spoločnosti v nemeckom meste Waldsassen, kde sme fotografovať mohli, a tak môžeme priniesť fotoreport zo zákulisia výroby, resp. skladania bikov.
Pozvánka: Ghost a Lapierre – Už zajtra v sobotu 16.7 testovací deň v MTBIKER centre na Považí

Pozvánka: Ghost a Lapierre – Už zajtra v sobotu 16.7 testovací deň v MTBIKER centre na Považí

Nemecký výrobca Ghost a francúzsky Lapierre patria medzi značky, ktoré naozaj majú čo ponúknuť. Ghost v poslednom čase zbiera úspechy za svoj pretekársky HT Lector a celoodpružený AM model RIOT. Lapierre zase ponúka už rokmi overenú a postupne zdokonalovanú enduro klasiku - model Spicy. To ale zďaleka nie je všetko a na výber sú samozrejme aj ďalšie modely pokrývajúce takmer všetky jazdecké chúťky. Príďte si preto ku nám zajazdiť a vyskúšať na vlastnej koži.
Test: Ghost Lanao FS - nemecká dáma od bikeriek

Test: Ghost Lanao FS - nemecká dáma od bikeriek

Ghost sa netají tým, že vyvíja dámske modely bikov priamo bikerkami v jeho továrenskom Ghost tíme, aby vyhovoval požiadavkám dámskej bikujúcej verejnosti. Ako hovoria na svojej stránke, pri tomto biku na ničom nešetrili a osadili ho tými najlepšími komponentami. Pozreli sme sa teda, či je tomu naozaj tak a v závere testu aj na to, nakoľko sú dámske verzie bikov opodstatnené a či by nežnejšiemu pohlaviu nestačili „normálne“ verzie.
Test: Ghost Lector 3 – vstupná brána medzi kvalitné XC biky

Test: Ghost Lector 3 – vstupná brána medzi kvalitné XC biky

Karbón preniká stále nižšie a nižšie a dnes nie je problém si zaobstarať slušnú „mašinu“ za pomerne rozumný peniaz, ktorá by pred pár rokmi stála viac ako nové auto. Dôkazom je aj Lector 3 od nemeckého Ghostu, ktorý som mal možnosť otestovať a prevetrať na obľúbených stúpaniach a trailoch.
Test: Ghost Riot LC 6 – XC mašina s vyšším zdvihom alebo ...?

Test: Ghost Riot LC 6 – XC mašina s vyšším zdvihom alebo ...?

Bicykel od nemeckého výrobcu Ghost som mal v rukách 2-3 roky dozadu a celkom som sa potešil správe, že je na ceste Riot LC 6. Na nete som checkol výbavu tejto mašinky a nedočkavo čakal na kuriéra, nech môžeme spolu vyraziť do terénu. Najviac som sa z celého bicykla tešil na zadný tlmič od firmy Cane Creek, ktorý som predtým ešte nejazdil.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up