Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Hardtail

Prečo som v zime vymenil enduro za hardtail?

Prečo som v zime vymenil enduro za hardtail?

Zimné obdobie je oproti letnej sezóne pre väčšinu bikerov nočná mora. Jazdenie, ktoré je spojené s hodinami údržby a čistenia bicykla, si určite už vyskúšal takmer každý.
Test: Canyon Stoic 4 – v jednoduchosti je krása

Test: Canyon Stoic 4 – v jednoduchosti je krása

Záujem, ktorý počas minulého roka vyvolalo predstavenie modelu Stoic, zodpovedal naladeniu jazdcov pre technickejšie jazdenie. V najvyššej verzii Stoic 4 sme ho dostali aj my do redakčného testu.
Možno sa to stalo aj vám - ako som vymenil veľké zdvihy za HT

Možno sa to stalo aj vám - ako som vymenil veľké zdvihy za HT

Ste veľký AM/EN jazdec, široké gumy, veľké zdvihy, lebo čím viac zdvihov, tým lepší "adidas", teleskop, plný ruksak a do kopca úplne na pohodu, lebo viac jednoducho nevládzete. No potom príde zmena v podohe hardtailu.
Hardtail okolo 1 000 € - dostupné modely pre všetkých PR článok

Hardtail okolo 1 000 € - dostupné modely pre všetkých

Skutočnosť, že v ponuke mnohých výrobcov je vždy možné nájsť kvalitné modely s výlučne predným odpružením s cenovkou držiacou sa na troch cifrách, je dobrá správa, a to nielen pre začínajúcich jazdcov, ale aj tých, ktorí vedia, čo k radosti z bicyklovania potrebujú.
MTB trendy v roku 2021 a ich prínos

MTB trendy v roku 2021 a ich prínos

Každá podobná téma v rámci trendov má viacero pohľadov. Tou prvou je, čo aktuálne fičí, tou druhou čo sa nám páči a potom, či to bežný jazdec vôbec potrebuje. V podobnom duchu sme sa na celú vec trochu pozreli spolu s Cepom.
Hardtail modely s pohonom Sram - malý výber pre vás PR článok

Hardtail modely s pohonom Sram - malý výber pre vás

Výber sady pohonu nie je jednoduchý. Každý výrobca má svoje špecifikum a bol to americký Sram, ktorý bol priekopníkom v jednoprevodníkových sadách. Práve tie nájdete na hardtailoch v tomto zozname.
Prečo mám (stále) rád hardtail

Prečo mám (stále) rád hardtail

Nové prepákovania, materiály, zdvihy, tlmiče a možnosti ich zamykania...prečo ma pri tom všetkom stále baví aj jazda na hardtaili?
XC rakety v top prevedení - zacielené na pódium PR článok

XC rakety v top prevedení - zacielené na pódium

Sny mnohých z nás ostávajú často len nesplneným cieľom. V cyklistickom svete sú symbolmi takýchto cieľov tie najprepracovanejšie bicykle s inovatívnymi prístupmi a nekompromisnou výbavou.
Unboxing: Rock Machine Blizz CRB 20-29 2021 - hravý karbón

Unboxing: Rock Machine Blizz CRB 20-29 2021 - hravý karbón

Pevný rám moderného strihu vyrobený z karbónu a kombinácia osvedčených komponentov s dostupnou cenou. A ak vám chýbajú prešmykače, tak tu spozornite.
AM a trail modely v dostupnej cene - čo prináša rok 2021 PR článok

AM a trail modely v dostupnej cene - čo prináša rok 2021

Hľadáte nového parťáka do začínajúcej sezóny? Máte radi utiahnuté traily, technické jazdenie a potrpíte si na moderných technológiách? Možno práve v tomto zozname si nájdete kandidáta.
Nechajte sa zviesť nemeckou precíznosťou – horské modely Ghost 2021 PR článok

Nechajte sa zviesť nemeckou precíznosťou – horské modely Ghost 2021

Nemecký výrobca presne vie, čo je korením horskej cyklistiky. Podľa ich osvedčeného receptu je namiešaná aj kolekcia pre rok 2021, v ktorej nebudú chýbať ako tradičné kúsky, tak aj očakávané novinky.
Lapierre 2021 - horské modely do každého terénu PR článok

Lapierre 2021 - horské modely do každého terénu

Francúzsky výrobca počas dlhých rokov získal množstvo dát, ktoré každoročne zakomponúva do inovovaných verzií obľúbených a súčasne legendárnych modelových radov.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up