Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Hertl

GT XC Cross Country Skalica 2013

GT XC Cross Country Skalica 2013

Ahoj nadšenci horskej cyklistiky, prídite si zajazdiť na najkrajšiu XC trať na Záhorí. V sobotu 28.9.2013 pre Vás organizujeme pretek GT XC CROSS COUNTRY SKALICA 2013. Malebné prostredie v rekreačnej oblasti Zlatnícka dolina, neopakovateľná atmosféra a výnimočná trať ...to všetko na Vás v sobotu čaká. Viac info na www.h-triathlon.sk

Tešíme sa na Vás

H-TRIATHLON TEAM
Finálový pretek HERTLSPORT EXTREM TOUR 2013 PR článok

Finálový pretek HERTLSPORT EXTREM TOUR 2013

Pretek na horských bicykloch XC CROSS COUNTRY zaznamenal svoju premiéru v roku 2012. Trať preteku je situovaná na úpätí Bielych Karpát do rekreačnej oblasti Zlatnícka dolina na okruh o dĺžke 4000 m. Trať je naozaj zaujímavá nielen pre pretekárov ale aj divákov. Štart a cieľ preteku je situovaný do areálu rekreačného zariadenia Skaličan v Zlatníckej doline, kde je pripravené kompletné zázemie (občerstvenie po preteku, WC, sprchy, omývanie bicyklov, bufet, EXPO aréna...).
 12. ročník H - triathlonu Skalica 2013 PR článok

12. ročník H - triathlonu Skalica 2013

Pozývame všetkých športových nadšencov na 12 ročník medzinárodného preteku v terénnom triatlone H - triathlonu Skalica 2013
Triatlonový Festival Senica 2011

Triatlonový Festival Senica 2011

Pozývame Vás na finálové preteky seriálu HERTLSPORT EXTREM TOUR 2011 terénny triatlon jednotlivcov a štafiet Ja-Ty-On H-TRIATHLON SENICA a terénny triatlon družstiev 3 T.E.A.M H-TRIATHLON SENICA. Preteky sa uskutočnia v sobotu 27.augusta v rekreačnej oblasti Senica-Kunov.
Skalické MTB kritérium

Skalické MTB kritérium

Pozývame všetkých nadšencov cyklistiky na prvý ročník mestského kritéria na horských bicykloch. Pretek sa uskutoční v sobotu 24.10.2009 v historickom centre mesta Skalica.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up