Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Horal

Fotogaléria: HORAL TOUR 2015

Fotogaléria: HORAL TOUR 2015

Vo Svite sa koncom minulého týždňa bicyklovalo vo veľkom: HORAL TOUR, ŠKODA Horal MTB maratón a ešte aj Detská tour Petra Sagana. Fotogaléria Petra Kostku zachytáva zázemie akcie aj nasadenie jazdcov na trati.
ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015 už túto sobotu v Nízkych Tatrách PR článok

ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015 už túto sobotu v Nízkych Tatrách

Prestížna séria najvýznamnejších pretekov horských bicyklov na Slovensku, ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015, sa predstaví už najbližšiu sobotu v nádhernej prírode Nízkych Tatier v okolí Kráľovej Hole. ŠKODA Horal MTB Maratón je piatym podujatím tohtoročnej série a ponúkne na výber päť rôzne dlhých a náročných tratí. Každý účastník získa štartovný balíček s cyklo ponožkami ŠKODA a možnosť vyhrať v tombole skvelý originálny horský bicykel ŠKODA. Prvé preteky štartujú v sobotu 15. augusta už o 7:00 hod.
Pozvánka: ŠKODA Horal MTB maratón 2015

Pozvánka: ŠKODA Horal MTB maratón 2015

Pozývame vás na maratón, ktorý vedie nádhernou prírodou v Nízkych Tatrách a v okolí Kráľovej Hole. Maratón sa bude konať dňa 15.8.2015 a je zaradený aj do prestížnej série ŠKODA BIKE OPEN TOUR.
Reportáž: ŠKODA Horal MTB Maratón a Horal Tour 2014

Reportáž: ŠKODA Horal MTB Maratón a Horal Tour 2014

Už pätnáste narodeniny oslávil v tomto roku ŠKODA Horal MTB maratón, jediný vysokohorský maratón v strednej Európe. Výbornú povesť tohto maratónu podčiarkuje zaradenie tohto podujatia do medzinárodnej série Intersport Marathon serie 2014, do SLOVAK XCM TOUR a do novovznikajúcej domácej ŠKODA BIKE OPEN TOUR. Počas horalovského víkendu sa uskutočnila aj ďalšia časť Detskej Tour Petra Sagana. Vysoké ambície tohto maratónu potvrdzuje aj fakt, že skúsený organizačný tím okolo Ivana Zimu podal v tomto roku prostredníctvom Slovenského zväzu cyklistiky oficiálnu žiadosť o organizovanie majstrovstiev Európy v XCM v roku 2017. Organizátorom v tomto držím palce, pretože za svoju výbornú prácu by si takúto poctu zaslúžili.
717 fotografií zo ŠKODA Horal MTB Maratónu - nájdeš sa tam?

717 fotografií zo ŠKODA Horal MTB Maratónu - nájdeš sa tam?

V sobotu 9. augusta sa vo Svite závodilo na tratiach Horal Krejzi, Krejzi, Senzi, Ízi a Dejzi. Kto sa zúčastnil určite si prišiel na svoje, pretože počasie vyšlo na výbornú a trať ponúkala krásne výhľady na naše krásne Tatry.
ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2014 sa predstaví v Nízkych Tatrách už tento víkend PR článok

ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2014 sa predstaví v Nízkych Tatrách už tento víkend

Séria najvýznamnejších pretekov horských bicyklov na Slovensku ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2014 pokračuje štvrtým podujatím už tento víkend. ŠKODA Horal MTB Maratón ponúkne na výber päť rôzne dlhých a náročných tratí. Výnimočným zážitkom bude výstup na 1946 metrov vysokú Kráľovú Hoľu. Každý účastník dostane štartovný balíček s cyklo fľašou ŠKODA a možnosť vyhrať v tombole skvelý bicykel ŠKODA. Cyklomaratón sa uskutoční v sobotu 9. augusta, prvé preteky štartujú o 7:00 hod.
Výhercovia súťaže o štartovné na ŠKODA Horal MTB Maratón, celú tour, dres, vestu a cyklistické nohavice

Výhercovia súťaže o štartovné na ŠKODA Horal MTB Maratón, celú tour, dres, vestu a cyklistické nohavice

Ako zvyčajne stačilo odpovedať na jednoduchú otázku a boli ste v hre o štartovné a ďalšie zaujímavé ceny.
Pozvánka: ŠKODA Horal MTB Maratón

Pozvánka: ŠKODA Horal MTB Maratón

Pozývame vás na maratón, ktorý vedie nádhernou prírodou v Nízkych Tatrách a v okolí Kráľovej Hole. Maratón sa bude konať dňa 9.8.2014 a je po novom zaradený aj do prestížnej novovzniknutej série ŠKODA BIKE OPEN TOUR.
Horal Tour 2013

Horal Tour 2013

MTB „etapáky“ v zahraničí naberajú neustále na popularite. Slovensko žiaľ dlho zaostávalo až sa túto skutočnosť rozhodol pred piatimi rokmi zmeniť Ivan Zima so svojím projektom Horal Tour. Tradičné stúpanie na Kráľovu Hoľu sa vďaka tomu po rokoch vrátilo a doteraz vždy tvorilo dejisko prvej etapy. Po novom ale malo byť všetko trochu inak...
Fotogaléria Horal 2013

Fotogaléria Horal 2013

Fotogaléria z vysokohorského cyklomaratónu v oblasti Kráľovohoľských Nízkych Tatier, ktorý bol zároveň druhou etapou preteku Horal Tour. Na štart dlhej trate sa v sobotu ráno za jemného dažďa postavilo viac ako 80 pretekárov. Po 130km, prejazde Kráľovej hole a rýchlych zmenách počasia sa do cieľa dostal ako prvý Ján Hruška s časom 6:42:00.4. Kompletné výsledky nájdete tu
Výhercom štartovného sa stáva...

Výhercom štartovného sa stáva...

Súťaž o štartovné na maratóne Horal a jedinom etapovom MTB preteku na Slovensku, Horal Tour pozná svojich víťazov.
Súťaž o štartovné na maratóne Horal a Horal Tour PR článok

Súťaž o štartovné na maratóne Horal a Horal Tour

MTBiker vám prináša súťaž o štartovné na blížiacom sa vysokohorskom cyklomaratóne Horal v oblasti Kráľovohoľských Nízkych Tatier. Môžete si tiež zasúťažiť o štartovné na jedinečnom a jedinom etapovom (trojdňový) MTB maratón na Slovensku, Horal Tour. Stačí správne odpovedať na súťažnú otázku a zo správnych odpovedí možno vyberieme práve Vás! Viac info o Horale a Horal Tour nájdete na www.horal.sk alebo v propozíciách
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up