Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Info

Cyklotrasy v novom šate - sekcia Trasy opäť ožíva

Cyklotrasy v novom šate - sekcia Trasy opäť ožíva

Radi by sme vám predstavili už dlhšie avizovanú novinku Cyklotrasy. Celá sekcia prešla zmenami a je doplnená o niekoľko noviniek. Sekciu MTBiker cyklotrás budeme samozrejme postupne zdokonalovať a to aj na základe vašich pripomienok.
ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2014 štartuje už tento týždeň PR článok

ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2014 štartuje už tento týždeň

ŠKODA AUTO Slovensko podporí z pozície generálneho partnera sériu najvýznamnejších pretekov horských bicyklov na Slovensku. ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2014 ponúkne päť pretekov v rôznych vekových a výkonnostných kategóriách. Zúčastniť sa môžu všetci fanúšikovia horskej cyklistiky, tak registrovaní cyklisti, ako aj cyklistickí nadšenci alebo deti.
Diaľnica plná cyklistov PR článok

Diaľnica plná cyklistov

Trojdňový program nabitý všetkým čo sa dvoch kolies týka, dve mestá symbolicky spojené v jedno a netradičné vyvrcholenie v podobe spoločnej cyklojazdy po uzavretej diaľnici D1, aj o tom bude ŠKODA BIKE & TOUR 2014.
Program podujatia je rozdelený do troch hlavných pilierov. Námestie pred OC Aupark v Košiciach sa v termíne 5. - 7. jún 2014 zmení na jedinečné EXPO prezentujúce renomované cyklistické značky, podujatia, „bike friendly“ rekreačné zariadenia, cyklistické dovolenky, servisné služby a iné.
Športservis testovací deň už túto nedeľu PR článok

Športservis testovací deň už túto nedeľu

Rozmýšľate nad kúpou bicykla, ale neviete, ktorý je pre Vás ten pravý? Príďte si ich vyskúšať na vlastnej koži! Už túto nedeľu 11. mája na lúke Snežienka pri Železnej studničke. Športservis pre vás pripravil 4. testovací deň, na ktorom si budete môcť vyskúšať viac ako 50 bicyklov svetových značiek Giant, Scott, Cannondale, CTM či Kellys. Horské, cestné aj elektrobicykle, to všetko nájdete na jednom mieste – v nedeľu 11. mája od 10:00 do 15:00 na lúke Snežienka pri Železnej studničke pod spodnou stanicou lanovky na Kolibu.
Kde sa bikuje na Slovensku

Kde sa bikuje na Slovensku

Preskúmajte cesty a cestičky, po ktorých sa bikuje na Slovensku ale aj v zahraničí. Podľa stupňa zafarbenia je znázornená intenzita využívania jednotlivých úsekov. Je to jednoduchá ale hlavne zaujímavá online mapa, ktorá stojí za pozornosť.
Aprílové číslo Cyklistickej dopravy

Aprílové číslo Cyklistickej dopravy

S jarou prišlo ruka v ruke aj nové číslo Cyklistickej dopravy, kde si môžete prečítať zaujímavé novinky zo slovenských ako aj zahraničných miest, ako aj sa zapojiť do kampane Na bicykli do práce. Príjemné čítanie.
Bike park Kálnica

Bike park Kálnica

„Kam na bike cez víkend?“ ...ak aj ty riešiš začiatkom týždňa podobnú otázku, tak nasledujúce riadky ti možno pomôžu pri rozhodovaní.
Pozvánka: Prestigio City Triathlon PR článok

Pozvánka: Prestigio City Triathlon

Už o necelý mesiac sa v termíne 17.- 18. máj v Bratislave uskutoční medzinárodný Prestigio City Triathlon Bratislava 2014. Organizátori do programu zaradili aj preteky vekových kategórií (tzv. age group), preteky tímových štafiet, či firemných štafiet. A nezabudli ani na najmenších – súťaže pripravili už pre deti od dvoch rokov. Súčasťou Prestigio City Triatlon Bratislava 2014 bude taktiež bohatý sprievodný program, ako aj najväčšia športová výstava na Slovensku Expo.
Športová fotografia - Sekačka

Športová fotografia - Sekačka

Vo fotení pojem sekačka označuje fotku, v ktorej je zachytený priebeh určitej udalosti (skok na biku, lyžiach, snowboarde a pod.). Sekačka je v podstate fázovaná fotka, sekaná fotka. Sekačka sa používa predovšetkým na zobrazenie zložitého triku, kde je vidieť presne každý pohyb športovca. Dnes Vám ukážem, ako fotím sekačku ja a ako výsledné fotky spracúvam. Poďme teda k samotnému procesu fotografovania.
Informačná brožúra pre Slovenský pohár v cross-country a MTB maratóny

Informačná brožúra pre Slovenský pohár v cross-country a MTB maratóny

Prečítajte si o víťazch - Slovenského pohára MTB 2003-2013, príhovor viceprezidenta SZC Jána Žiloveca a prezrite si akcie pre Slovenský pohár MTB XCO (cross-country) a MTB XCM (MTB maratón) 2014.
Marcové číslo Cyklistickej dopravy PR článok

Marcové číslo Cyklistickej dopravy

Prinášame veľa zaujímavých noviniek, najmä zo Slovenska ako aj sveta.
Športová fotografia - Panning

Športová fotografia - Panning

Fotenie panningu. Na dosiahnutie výborných výsledkov nie je treba ani profi fotoaparát, stačí trocha cviku a základné strobist vybavenie. Pri tomto fotení som konkrétne použil fotoaparát Canon 450D so seťákom + rádiové opalovanie bleskov cactus V4 a dva externé blesky.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up