Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Kolumbia

Video: Keď to na endure poriadne kĺže

Video: Keď to na endure poriadne kĺže

Pozrite si zábery z jednej etapy druhého kola EWS v Kolumbii, kedy pretekárov trápili náročné trate a najmä neutíchajúce dažde.
Quintanov triumf na Vuelte, záver pre Dána Corta Nielsena

Quintanov triumf na Vuelte, záver pre Dána Corta Nielsena

Kolumbijčan Nairo Quintana sa premiérovo stal víťazom cyklistickej Vuelty. Pretekár tímu Movistar prišiel v červenom drese do cieľa nedeľňajšej záverečnej 21. etapy, ktorá viedla z Las Rozas do Madridu a merala 104,8 km. Šampión Gira d'Italia 2014 Quintana ešte v sobotňajšej 20. etape odrazil nápor svojho najväčšieho prenasledovateľa Christophera Frooma (Sky), napokon ho zdolal o 1:23 min.
Dresy Kolumbijčaniek vo farbách tela pobúrili aj šéfa UCI

Dresy Kolumbijčaniek vo farbách tela pobúrili aj šéfa UCI

Prezident Medzinárodnej cyklistickej únie (UCI) Brian Cookson označil dresy ženského cyklistického tímu z Kolumbie v telových farbách za neakceptovateľné. Cyklistky z Kolumbie nastúpili ako členky tímu IDRD Bogota Humana San Mateo Solgar na nedávne preteky Okolo Toskánska, na ktorých sa pripravovali na nadchádzajúce majstrovstvá sveta v Ponferrade, v dresoch, ktoré mali telové farby od pásu po stehná. "Podľa všetkých štandardov slušnosti je to neakceptovateľné oblečenie," reagoval prezident UCI Cookson na sociálnej sieti Twitter.
Pavlendová skončila trinásta v scratchi

Pavlendová skončila trinásta v scratchi

Slovenská reprezentantka Alžbeta Pavlendová obsadila 13. miesto v scratchi na majstrovstvách sveta v dráhovej cyklistike v kolumbijskom Cali. V hladkej jazde žien na dráhe triumfovala v hromadnom šprinte po odjazdení 40 kôl (10 km) po trinástich minútach pretekov s priemernou rýchlosťou 46,164 km/h Belgičanka Kelly Druytsová.
Filip Polc s Guinnessovým rekordom v Kolumbii PR článok

Filip Polc s Guinnessovým rekordom v Kolumbii

Filipovi sa v Južnej Amerike darí a v kokaínovom kráľovstve Kolumbii si vyjazdil ďalšie prvé miesto, tentokrát okorenené aj Guinnessovým rekordom za výhru najdlhšej urban race na svete (2.2 km s 500 metrovým prevýšením a 1039 schodmi). Tu nájdete foto a video z jeho jazdy.
Filip Polc víťazne na Santos Urban DH v Kolumbii PR článok

Filip Polc víťazne na Santos Urban DH v Kolumbii

Tak ako po minule roky aj teraz sa v zimnom obdobi Filip sustredi na snuru mestskych pretekov v Juznej Amerike. Po dobrom zaciatku v Kolumbijskom Manizales, sa mu podarilo zvitazit v juibilejnom 10 vyrocnom preteku v Brazilskom Santose.
Filip Polc druhý v Kolumbii

Filip Polc druhý v Kolumbii

Filip Polc si užíva zimnú dovolenku v Južnej Amerike, kde sa zúčastňuje viacerých urban downhill pretekov, na ktorých býva tradične jedným z favoritov. Tentokrát bol Filip druhý v Manizales v Kolumbii a poslal nám krátky report (v angličtine). Plus video
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up