Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Lapierre

Pozvánka: Ghost a Lapierre – Už zajtra v sobotu 16.7 testovací deň v MTBIKER centre na Považí

Pozvánka: Ghost a Lapierre – Už zajtra v sobotu 16.7 testovací deň v MTBIKER centre na Považí

Nemecký výrobca Ghost a francúzsky Lapierre patria medzi značky, ktoré naozaj majú čo ponúknuť. Ghost v poslednom čase zbiera úspechy za svoj pretekársky HT Lector a celoodpružený AM model RIOT. Lapierre zase ponúka už rokmi overenú a postupne zdokonalovanú enduro klasiku - model Spicy. To ale zďaleka nie je všetko a na výber sú samozrejme aj ďalšie modely pokrývajúce takmer všetky jazdecké chúťky. Príďte si preto ku nám zajazdiť a vyskúšať na vlastnej koži.
Test: Lapierre Spicy 327 – krikľavý hrbáč

Test: Lapierre Spicy 327 – krikľavý hrbáč

LP Spicy bol v testoch už viackrát a nikdy neskončil zle. Možno si preto poviete, že „zase Spajsy...“, no snažili sme sa na tento bike nahliadnuť z vlastných skúseností z jazdenia rôznych bikov. Z rôznych geometrií, prepákovaní, výbav, veľkostí kolies, zdvihov 140-170 mm, atď. Spolu sme si potom vymieňali pocity z jazdenia a vlastností biku, aby to neostalo len na subjektívnom názore jednotlivca.
Čo nového u Lapierra pre rok 2016? PR článok

Čo nového u Lapierra pre rok 2016?

Ľudia z francúzskej značky Lapierre, poskytujú svetu inovatívne bicykle už viac ako 60 rokov a výnimkou nie je ani rok 2016. Vďaka neustálej podpore a pomoci zo strany jedného z najväčších horských cyklistov vôbec (Nico Vouilloz), ako aj niektorých mladých ľudí z tímu Gravity Republic, Lappiere dobýva svet cyklistiky vo všetkých jej odvetviach.
Test: Lapierre DH 527 - čistokrvný zjazďák, ktorý zvládne veľa

Test: Lapierre DH 527 - čistokrvný zjazďák, ktorý zvládne veľa

Francúzska značka Lapierre sa venuje výrobe bicyklov už veru pár rokov a patrí medzi špičku v tomto obore. Výnimkou nie sú ani zjazdárske mašiny a dôkazom je, že ich DH model sa pýši minuloročným titulom majstra sveta, ktorý zabezpečil francúzsky jazdec Loic Bruni. Sériový model sa od toho majstrovského príliš nelíši, takže sa poďme bližšie pozrieť na to, čo ponúka najekonomickejší model Lapierre DH 527.
Lapierre - deň vo francúzskom Dijon

Lapierre - deň vo francúzskom Dijon

MTB, cesta, ebike, navrhovanie bikov, výroba a hlavne jazda pri slnečnom počasí, vychutnávanie si fransúzskej lokality, jej trailov a prírody. K tomu ešte aj dobré jedlo a víno... Proste deň v Dijon - rodisku značky Lapierre. Aktuálnu kolekciu 2016 nájdete aj na lapierre-bike.sk.
Lapierre - inovatívne bicykle s dôrazom na čo najlepšie jazdné vlastnosti PR článok

Lapierre - inovatívne bicykle s dôrazom na čo najlepšie jazdné vlastnosti

Lapierre má v DNA inováciu a spolu s tímom profesionálnych jazdcov vytvára bicykle, ktoré sa umiestňujú na popredných stupňoch na pódiách. Spolu s technológiami dosahujú požadovaný komfort, efektivitu prenosu sily a ďalšie jazdné vlastnosti, tak aby bicykel jazdcom čo najlepšie sedel. Viac informácií na lapierre-bike.sk.
Tím Lapierre Gravity Republic opúšťa kolotoč svetových pohárov PR článok

Tím Lapierre Gravity Republic opúšťa kolotoč svetových pohárov

Tím Lapierre Gravity Republic po ôsmich rokoch končí svoje pôsobenie na pretekoch Svetového pohára DH a pretekoch Majstrovstiev sveta v DH. Hlavnou príčinou je odchod hlavného sponzora, a to francúzskej firmy Lapierre.
DEMA bicycles - prezentácia novej kolekcie bicyklov 2015 PR článok

DEMA bicycles - prezentácia novej kolekcie bicyklov 2015

Spoločnosť Dema Senica a.s. zastupuje aj viacero zahraničných značiek, ktoré boli taktiež k videniu na prezentácií v Trnave. Od plášťov Maxiss, navigácie Garmin až po bicykle značky Lapierre. Prinášame krátke video, fotogalériu a katalóg pre dílerov, kde uvidíte vybrané biky bližšie.
Lapierre-CMS Downhill Team

Lapierre-CMS Downhill Team

Nový Lapierre – CMS DH team vstupuje do blížiacej sa sezóny vo veľkom štýle. S novými bicyklami a vybavením prichádza tiež nový tímový videoedit od MK video production z Bikecentra v Kálnici. Video vás 100% naladí pred blížiacim sa víkendom!
Lapierre Zesty 314 – zábavný Francúz

Lapierre Zesty 314 – zábavný Francúz

Francúzsku značku Lapierre určite netreba predstavovať, tento výrobca je na našom trhu dobre známy a obľúbený. Za zmienku možno stojí fakt, že v súčasnej dobe značka vyrába viac ako 90.000 bicyklov ročne v troch závodoch vo Francúzsku. Poďme sa teda bližšie pozrieť na zúbok Trail / Allmountain modelu Zesty 314.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up