Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Majstrovstva Slovenska

MSR a SP XC 2012 Valča PR článok

MSR a SP XC 2012 Valča

Majstrovstvá Slovenska a Slovenský pohár MTB XC 2012 – Snowland Valčianska dolina sa konajú čoskoro, 21. – 22. júla 2012. Tu sú kompletné propozície.
Orlický a Kuriačková majstrami Slovenska v šprint triatlone

Orlický a Kuriačková majstrami Slovenska v šprint triatlone

Majstrami Slovenska v šprint triatlone sa v sobotu vo Dvoroch nad Žitavou sa stali Andrej Orlický a Ivana Kuriačková. V kategórii žien od začiatku bojovala spolu štvorica pretekárok – Ivana Kuriačková, Mira Bednarovičová a dvojica maďarských pretekárok Zsofia Szakály a Szandra Szalay.
Peter Sagan obhájil titul majstra Slovenska

Peter Sagan obhájil titul majstra Slovenska

Peter Sagan obhájil titul majstra Slovenska v pretekoch s hromadným štartom a v sobotu 30. júna sa v Liége postaví na štart Tour de France v drese národného šampióna. V spoločných slovenských a českých pretekoch na 190 km na okruhu v okolí Lednických Rovní prišiel Sagan do cieľa na 4. mieste.
Pavlendová a Daško majstrami Slovenska na ceste

Pavlendová a Daško majstrami Slovenska na ceste

Alžbeta Pavlendová z Dukly Bratislava sa stala majsterkou Slovenska v cestnej cyklistike pre rok 2012. Na spoločnom slovenskom a českom šampióne obsadila na trati z Púchova do Lednických Rovní (99 km) v absolútnom poradí 4. priečku a ako najlepšia Slovenka získala titul. Striebro v slovenskom šampionáte si vybojovala Monika Kadlecová a bronz Lívia Hanesová. Fotografie v článku.
Peter Velits získal v elite premiérový titul

Peter Velits získal v elite premiérový titul

Cyklista tímu Omega Pharma-QuickStep Peter Velits potvrdil v domácom prostredí v Púchove pozíciu jedného z favoritov a stal sa na spoločných majstrovstvách SR a ČR víťazom štvrtkovej časovky elitnej kategórie mužov. Velits si v elite vybojoval prvýkrát dres majstra Slovenska, na svojom konte má štyri zlaté medaily z M-SR v kategóriách juniorov a do 23 rokov. Máme 100 fotiek.
Slovenské tituly v časovke pre Daška a Pavlendovú

Slovenské tituly v časovke pre Daška a Pavlendovú

Alžbeta Pavlendová z Dukly Bratislava medzi ženami a Mário Daško zo Slávie ŠK Kelly´s Trenčín medzi juniormi sa stali v stredu v Púchove majstrami SR v cyklistickej časovke. Na spoločnom šampionáte Slovenska a Čiech skončil v jazde proti chronometru Daško na 2. mieste, keď za víťazným Michalom Schlegelom z Favoritu Brno zaostal na 30,8 km dlhej trati o 23 sekúnd. 84 redakčných fotiek.
Spoločný šampionát prehliadkou slovenskej a českej elity

Spoločný šampionát prehliadkou slovenskej a českej elity

Jediným slovenským cyklistickým podujatím, na ktorom fanúšikovia uvidia v jednom pelotóne Petra a Juraja Saganovcov či Petra a Martina Velitsovcov, budú víkendové majstrovstvá Slovenska a Česka v Púchove a v jeho okolí. Preteky sa konajú len týždeň pred začiatkom Tour de France, na ktorej sa predstavia Peter Sagan z tímu Liquigas-Cannondale a Peter Velits z tímu Omega Pharma-QuickStep. Budeme pri tom!
Fatran: Nech vrchy odstúpia, kopce sa otrasú...

Fatran: Nech vrchy odstúpia, kopce sa otrasú...

... moja milosť neodstúpi od teba, Fatra moja milovaná. Takto znelo moje motivačné heslo ďalšieho ročníka Fatranského MTB maratónu, ktorý sa uskutočnil 2.6.2012, tento rok premiérovo v Rajeckých Tepliciach a na novej trati. Čo sa týka počasia, tak Fatran bol vždy otázny. Možnože nie najprívetivejšie počasie prispelo k tomu, že nakoniec odštartovalo menej ľudí ako minulý rok, ale aj tak je číslo 845 veľmi pekné.
Fatranský dvojboj - reportáž z Fatrana

Fatranský dvojboj - reportáž z Fatrana

Tento ročník Fatranského maratónu bol v znamení zmeny trasy. Štart sa presunul zo Stráňav pri Žiline do Rajeckých Teplíc. Do toho sľubovali domáci parádny singel Anakonda, i keď len na dlhej. Ale tak maratónska trať je len jedna, že áno. :) Na tejto trase boli vypísané aj MSR v maratóne...
Fatranský MTB maratón 2012 - fotoreport

Fatranský MTB maratón 2012 - fotoreport

Prinášame vám vyše 100 fotiek od mathosha zo sobotných Majstrovstiev Slovenska v maratóne, známy lepšie ako Fatranský Maratón. Pripravujeme reportáž, ktorá bude hotová čoskoro, zatiaľ si vychutnajte atmosféru akcie v našom fotoreporte.
Majstrovstvá Slovenska v BMX 2012 PR článok

Majstrovstvá Slovenska v BMX 2012

Posledný aprílový víkend sa v Liptovskom Mikuláši uskutočnili Majstrovstvá Slovenska v BMX, presnejšie pretekárskej forme BMX – bikrose. Lokálny klub objednal letné počasie, dráha bola perfektne pripravená a pravidelne zavlažovaná a tak sa za prítomnosti a povzbudzovania prítomných divákov a aj doprovodu jazdcov, mohlo začať súťažiť.
Majstrami SR v šprint duatlone Mosný a Fašungová

Majstrami SR v šprint duatlone Mosný a Fašungová

Majstrami Slovenska v šprint duatlone (5 km beh - 20 km cyklistika - 2,5 km beh) sa stali Peter Mosný (ŠKP APZ Triax Bratislava) a Petra Fašungová (Sportdiag team Senec).
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up