Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Maraton

Stupava Trophy 2013

Stupava Trophy 2013

Už dva razy tento rok som prechádzal Bratislavou na preteky do Rakúska. Do tretice ale nejdem smerom na Viedeň a mierim do neďalekej Stupavy, kde sa koná podujatie s názvom Stupava MTB Trophy. Mojim pôvodným cieľom je kombinácia bikového maratónu a behu avšak nakoniec to skončilo predsa len trochu inak...
Kráľovský maratón 2013 PR článok

Kráľovský maratón 2013

„Je to ozajstný maratón v horách, je to Impreza, výzva a nie turistická prechádzka po šotolinách. Zbierajte sily, pretože Kráľ vo svojom šiestom vydaní Vám ostane ešte nadlho v pamäti ako nová úroveň bicyklovania.“
Davorin XCM Slovak Paradise 2013 PR článok

Davorin XCM Slovak Paradise 2013

Horský cyklomaratón určený pre aktívnych športovcov so špeciálnou trasou pre začínajúcich cyklistov a mládež v sprievode rodičov. Trasa vedie atraktívnou oblasťou SLOVENSKÝ RAJ – SEVER. Povrch trate štrk, kamene, spevnené cesty, lesné chodníky, vodorovné drevené a kovové rebríky a stúpačky, asfalt, poľné cesty a tráva, Profil trate s náročnými stúpaniami a zjazdmi.
Korbielow 2013 PR článok

Korbielow 2013

Propozície k 6. kolu poľskej MTB maratónskej série, ktoré odštartuje už 10. augusta v Korbielowe
Púchovský MTB maratón 2013 PR článok

Púchovský MTB maratón 2013

Bikeri z Púchova vás pozývajú na tretí ročník Púchovského MTB maratónu ktorý je súčasťou VALAŠSKOPOVAŽSKEJ MTB SÉRIE
Salzkammergut Trophy 2013

Salzkammergut Trophy 2013

210 a 7000. Každému je asi jasné, čo znamenajú. Aj keď trochu nerád začínam iba číslami, tak sú to práve oni, čo každoročne lákajú odvážlivcov na pokorenie jednej z najextrémnejších tratí. Ďalším a podľa mňa rovnako dôležitým faktorom je skutočne výnimočná atmosféra celého podujatia. A keď sa po minuloročnom upršanom vydaní pridá aj krásne počasie tak jednoducho na 16. ročníku nie je o čom. Soľná komora opäť lákala na súboj. Či už so súpermi, vlastným časom alebo jednoducho iba s túžbou stihnúť prejsť trať v limite, ktorý je skutočne neúprosný...
Voľnosť, adrenalín, návrat k prírode a k priateľstvu -  MTB ENDURO KRÁĽ 2013 PR článok

Voľnosť, adrenalín, návrat k prírode a k priateľstvu - MTB ENDURO KRÁĽ 2013

Drsné hory, náročné výjazdy, rýchlostné skúšky, preteky s časom vs. vytrvalosť, technika, stratégia a rozvaha pretekárov - to všetko je MTB ENDURO!
Súťaž o dve štartovné na blížiacom sa Stupava Trophy 2013 PR článok

Súťaž o dve štartovné na blížiacom sa Stupava Trophy 2013

Súťaž o dve štartovné na blížiacom sa 11. ročníku športovo - kultúrneho podujatia STUPAVA TROPHY 2013. Stačí správne odpovedať na súťažnú otázku a zo správnych odpovedí vyžrebujeme možno práve Teba! Viac informácii o Stupava Trophy 2013 nájdete na webe alebo v propozíciach
Slovenský pohár v XCM – zhrnutie prvej časti sezóny

Slovenský pohár v XCM – zhrnutie prvej časti sezóny

Po dlhých rokoch úpadku sa tento rok konečne podarilo naštartovať kvalitný seriál pretekov v MTB maratóne pod záštitou Slovenského zväzu cyklistiky. Pretekári kategórie Elite už nie sú miešaní s hobíkmi ale majú vlastnú kategóriu, čo je prvý krok vpred. Všetci registrovaní pretekári majú zároveň zúčastneným organizátorom, pre najlepších v konečnom hodnotení sú garantované finančné odmeny. Pretekári sú takto viacej motivovaní, aby sa stali registrovanými členmi zväzu cyklistiky.
Kitzalp maratón 2013 – MS v maratóne na vlastnej koži

Kitzalp maratón 2013 – MS v maratóne na vlastnej koži

Každý, kto aspoň trochu viacej jazdí na biku a snaží sa pomaly zlepšovať určite niekde tam hlboko dúfa, že bude mať možnosť zmerať sily s tými najlepšími. Práve takáto príležitosť sa naskytla tento rok, keďže majstrovstvá sveta v maratóne sa konali v neďalekom Rakúsku. A to skutočne na kráľovskej trati. Veď parametre 94 km a 4400m sľubujú poriadnu dávku „uphillu“ ako sa patrí plus niečo navyše..
6. ročník Kráľovského MTB maratónu PR článok

6. ročník Kráľovského MTB maratónu

Propozície k 6. ročníku Kráľovského MTB maratónu
Majstrovstvá sveta v MTB XCM

Majstrovstvá sveta v MTB XCM

Len týždeň po vynikajúcom 10. mieste na ME cross-country dosiahol Michal Lami ďalší výborný výsledok. Na Majstrovstvách sveta v MTB maratóne v rakúskom Kirchbergu prišiel do cieľa na 15.
mieste, keď zdolal mnoho špecialistov na maratóny zo svetovej špičky. Michal sa viac venuje pretekom XCO a v tejto sezóne to bol len jeho 2. maratónsky štart.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up