Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Moskva

ME XC Moskva: Tituly do Nemecka a Nórska

ME XC Moskva: Tituly do Nemecka a Nórska

Slovenská reprezentantka Janka Števková skončila v nedeľňajších pretekoch žien - elite na majstrovstvách Európy v cross country horských cyklistov v Moskve na 16. mieste. Prvenstvo si vybojovala Gunn Rita Dahleová-Flesjaová z Nórska pred Esther Süssovou zo Švajčiarska. V mužskej kategórii triumfoval Nemec Moritz Milatz tesne pred Sergiom Mantenconom Gutiérrezom zo Španielska.
ME Mosvka: Bebčák na 36. mieste, triumf Čecha Cinka

ME Mosvka: Bebčák na 36. mieste, triumf Čecha Cinka

Slovenský reprezentant Jozef Bebčák skončil v sobotňajších pretekoch mužov do 23 rokov na majstrovstvách Európy v cross country horských cyklistov v Moskve na 36. mieste. Prvenstvo si vybojoval Ondřej Cink z Česka pred Michielom van der Heijdenom z Holandska. V ženskej kategórii do 23 rokov triumfovala Švajčiarka Jolanda Neffová pred Paulou Goryckou z Poľska.
ME XC: V piatok zlato do Francúzska a Švédska

ME XC: V piatok zlato do Francúzska a Švédska

Víťazmi piatkových súťaží v juniorských kategóriách na majstrovstvách Európy v cross country horských cyklistov v Moskve sa stali Francúz Romain Seigle a Švédka Jenny Rissvedsová. Seigle triumfoval pred svojím krajanom Titouanom Carodom, tretí skončil Andri Frischknecht zo Švajčiarska.
SP: Slováci z Moskvy s jedenástimi bodmi

SP: Slováci z Moskvy s jedenástimi bodmi

Jedenásť bodov do hodnotenia Svetového pohára si odvážajú slovenskí dráhoví cyklisti z druhých pretekov štvordielneho seriálu v Moskve.
Najlepší výsledok dosiahol na olympijskom velodróme v Krylackom Jozef Žabka, ktorý obsadil v bodovacích pretekoch jednotlivcov 5. miesto a vybojoval svojich prvých šesť bodov do hodnotenia SP 2006/07. Čerstvý mladomanžel z AŠK Dukla Trenčín vyťažil zo svojho úniku, keď dal spolu s ďalšími štyrmi jazdcami zvyšku štartového poľa jedno kolo, za čo dostal navyše 20 bodov.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up