Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Muzi

Niekoľko tipov na vianočné darčeky pre cyklistu PR článok

Niekoľko tipov na vianočné darčeky pre cyklistu

Ak máte doma cyklistu, je to pomerne veľká výhoda, pretože môžete vyberať z poriadneho okruhu darčekov, navyše s istotou, že takmer vždy nájdu využitie.
MS Kodaň v slovenských farbách

MS Kodaň v slovenských farbách

Jeden z našich čitateľov, Dr. Šaling, nám zaslal do redakcie vyše 20 fotiek z majstrovstiev sveta v cyklistiky z Kodane. Aj keď už je skoro 2 týždne po funuse, nemohli sme s vami tieto fotky nezdieľať.
Titul pre Cavendisha, Sagan dvanásty

Titul pre Cavendisha, Sagan dvanásty

Brit Mark Cavendish sa stal v dánskej Kodani majstrom sveta v cestnej cyklistike. Dvadsaťšesťročný rodák z ostrova Man sa presadil v pretekoch mužov-elite s hromadným štartom na 266 km po dramatickej koncovke, v ktorej odsunul na striebornú priečku Austrálčana Matthewa Gossa. Bronz si vybojoval Nemec André Greipel. Doplnené o dojmy Petra Sagana a Velitsovcov
MS: Ženy, Juniori, Juniorky a Muži do 23 poznajú víťazov

MS: Ženy, Juniori, Juniorky a Muži do 23 poznajú víťazov

Francúz Pierre-Henri Lecuisinier sa stal v dánskom Rudersdale na predmestí Kodane novým majstrom sveta v cestnej cyklistike juniorov. V dramatickom finiši sobotňajších predpoludňajších pretekov odsunul na ďalšie pódiové priečky Belgičana Martijna Degreveho a Holanďana Stevena Lammertinka. Osemnásťročný talent Lecuisinier potvrdil úlohu jedného z favoritov, tento rok vyhral už aj majstrovstvá Európy.
MS: V časovke triumf Nemca Martina, Jurčo 38.

MS: V časovke triumf Nemca Martina, Jurčo 38.

Nemec Tony Martin sa v stredu stal časovkovým majstrom sveta v cestnej cyklistike, keď najrýchlejšie zdolal trať dlhú 46,4 km. "Už v posledných kilometroch som cítil, že zvíťazím. Je to fantastický pocit, veľmi sa teším," povedal čerstvý šampión v prvej reakcii pre Eurosport. Na druhej priečke skončil Brit Bradley Wiggins, ktorý zaostal za Martinom o 1:15 min.
MS: Titul pre favorizovaného Durbridgea, Schwabik 62.

MS: Titul pre favorizovaného Durbridgea, Schwabik 62.

Austrálčan Luke Durbridge potvrdil úlohu najväčšieho favorita a stal sa v dánskej Kodani majstrom sveta v cyklistickej časovke mužov do 23 rokov. Trať dlhú 35,2 km v centre Kodane zvládol za 42:47 min a triumfoval s 35-sekundovým náskokom pred domácim cyklistom Rasmusom Christianom Quaadem. + Čistiace auto vygumovalo cieľovú čiaru
Majstrovstvá Európy XC Dohňany - fotoreport

Majstrovstvá Európy XC Dohňany - fotoreport

Fotografie zo všetkých štyroch dní Majstrovstiev Európy zachytené objektívom mathosha (a v nedeľu aj Martina Goffu). Podľa všetkých výborne zvládnutá akcia (gratulujeme CK Epic Dohňany) kulminovala v nedeľu pretekmi žien a mužov, ktoré vyhrali Gunn-Rita Dahle-Flesja a Jarda Kulhavý. Nájdete tu výsledky, odkazy na reportáže a vyše 650 fotiek.
Kulhavý a Dahle-Flesja majstrami Európy v XC

Kulhavý a Dahle-Flesja majstrami Európy v XC

Majsterkou Európy v cross country horských cyklistov na kontinentálnom šampionáte v slovenských Dohňanoch sa v kategórii ženy-elite stala skúsená nórska pretekárka Gunn-Rita Dahleová-Flesjová. Janka Števková skončila na 17. mieste a Elena Ondášová 44. V mužoch Jarda Kulhavý porazil Juliena Absalona a pripísal si ďalší veľký triumf. Michal Lami skončil 37., Milan Barényi 47.
Dohňany: V sobotu tituly pre Kerschbaumera a Bressetovú

Dohňany: V sobotu tituly pre Kerschbaumera a Bressetovú

Majsterkou Európy v cross country horských cyklistov sa pre rok 2011 stala v kategórii žien do 23 rokov Julie Bressetová. Francúzska reprezentantka predstihla v cieli kontinentálneho šampionátu v slovenských Dohňanoch Britku Annie Lastovú o 52 s, bronzovej Nórke Elisabeth Sveumovej "nadelila" 3:53 min. V štartovom poli sa predstavili aj dve Slovenky: Michaela Maláriková obsadila 22. miesto, Monika Kadlecová skončila na 26. pozícii.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up