Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Oblecenie

Video: Oblečenie (nielen) na prechodné podmienky

Video: Oblečenie (nielen) na prechodné podmienky

Ako sa obliecť, keď nie je ešte teplo na krátky rukáv, no ani zima na hrubé a teplé veci?
Test: Castelli Prosecco LS – ideálna vrstva pri intenzívnom výjazde, ak sa ochladí

Test: Castelli Prosecco LS – ideálna vrstva pri intenzívnom výjazde, ak sa ochladí

Hľadáte vhodný základ na intenzívne výjazdy pod bundu alebo dres, ktorý máte celkom na telo? Odpoveďou môže byť Castelli Prosecco LS...
SMS Santini – ideálne kúsky na jar a prechodné obdobie PR článok

SMS Santini – ideálne kúsky na jar a prechodné obdobie

Jar je bez debaty jedno z najkrajších období na cyklistiku – miznú nepríjemné kamienky pri ceste, postupne sa otepľuje a hlavne nechýba to nadšenie po zime. Môže byť ale trochu zradná, pretože prvé lúče slnka evokujú vyraziť hneď v krátkom, kedy nás ešte studený vietor vráti rýchlo späť do reality.
Test: Zateplený dres Santini Vega Acquazero, bunda do sychravého a chladného počasia

Test: Zateplený dres Santini Vega Acquazero, bunda do sychravého a chladného počasia

Santini vyrába kvalitné cyklistické oblečenie s označením Made in Italy a dokonca aj použité materiály sú vyrobené v Taliansku, nakoľko história a tradície sú pre rodinnú firmu Santini dôležité.
Guerciotti – made in Milano PR článok

Guerciotti – made in Milano

Taliansko je skutočne pre cyklistiku „zasľúbenou“ krajinou a ďalším dôkazom môže byť, resp. už dávno je - značka Guerciotti. U nás nemá ešte tak výrazné meno, no mnohých z vás určite prekvapí bohatá história a rovnako veľmi zaujímavé modely, ktoré ponúka.
SMS Santini – skutočné Made in Italy PR článok

SMS Santini – skutočné Made in Italy

Zrejme ste si všimli dres v slovenskej trikolóre, ktorý mal na sebe náš Peter Sagan pri zisku svojho prvého majstrovského titulu a tiež pri jeho úspešnej obhajobe. Rovnako ten, ktorý na seba následne slávnsotne „obliekol“ pri vyhlasovaní. Jedno mali tieto dresy spoločné – výrobcu, ktorým je talianska spoločnosť SMS Santini.
Bikovanie v zime: 7. časť - Zimné tretry alebo klasické návleky

Bikovanie v zime: 7. časť - Zimné tretry alebo klasické návleky

Na tému zimy sme už publikovali niekoľko článkov, ja osobne som trochu bližšie predstavil ako bojujem s chladom nôh aj trochu obsiahlejšie. V podstate sú 2 základné možnosti ako ochrániť nohy – buď siahnete po špecializovaných zimných tretrách alebo na svoje klasické letné použijete návleky. V tomto článku by som rád predstavil výhody a nevýhody pre niekoho, kto sa nevie rozhodnúť, ktorým smerom sa vydať, keďže vybavenie nie je samozrejme lacná záležitosť – u koníčka s názvom cyklistika to platí dvojnásobne :).
Bikovanie v zime: 6.časť - Neprefúkavá alebo "nepriestrelná" bunda – ktorú uživíme viac a kedy?

Bikovanie v zime: 6.časť - Neprefúkavá alebo "nepriestrelná" bunda – ktorú uživíme viac a kedy?

Na trhu máme momentálne množstvo rôznych materiálov. Niektoré sú odolné iba voči vetru a drobným prehánkach, ďalšie zase totálne „nepriestrelné“. Ktoré sa ale lepšie hodia pre použitie na biku a v ktorých situáciach?
Test: Roeckl Vreden - rukavice do našej pravej zimy

Test: Roeckl Vreden - rukavice do našej pravej zimy

Teploty čoraz častejšie padajú pod bod mrazu a mnohí práve teraz zháňajú teplé rukavice na pravé zimné jazdenie. Zaujímavou alternatívou môže byť model Vreden od Roeckl, ktorý som mal možnosť dlhšiu dobu testovať a ktorý má naozaj čo ponúknuť.
Endura –  keď vlhko, chlad a ani tma nie sú problémom PR článok

Endura – keď vlhko, chlad a ani tma nie sú problémom

Endura predstavuje značku, ktorá dokáže ponúknuť oblečenie do každého počasia, vrátane toho zimného a menej priaznivého. Ani sa nie je čomu čudovať, keďže má pôvod v Škótsku, kde vietor, sneh a dážď tvoria neoddeliteľnú súčasť výjazdov.
Bikovanie v zime - malé zhrnutie

Bikovanie v zime - malé zhrnutie

Tí ktorí sledujú pozorne tieto stránky si všimli, že na tému zimného jazdenia už som niečo „vypotil“. Lenže zima je tu opäť a tak mi napadlo, kým nebude hotová ďalšia časť, spraviť taký menší sumár. Možno príde vhod niekomu novému, kto práve uvažuje nad tým, či sa oplatí jazdiť aj teraz, alebo bicykel na 3 mesiace mumifikovať.
Rukavice určené špeciálne do zimných podmienok PR článok

Rukavice určené špeciálne do zimných podmienok

O tom, ako dlho zostaneme v zime na bicykli vonku, veľmi často rozhodujú naše periférie, teda prsty. Kvalitné zimné rukavice umožnia zostať v sedle poriadne dlhú dobu, aj keď teplota výrazne klesne, takže ich vhodnému výberu sa oplatí venovať pozornosť.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up