Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Ocenenie

Bicykle Canyon zbierali ocenenia za dizajn

Bicykle Canyon zbierali ocenenia za dizajn

Koncom marca sa uskutočnilo odovzdávanie renomovaných dizajnérskych cien Red Dot Design and German Design Awards.
Dizajnéri Canyon získali ocenenie „Red Dot Design Team of the Year 2017“

Dizajnéri Canyon získali ocenenie „Red Dot Design Team of the Year 2017“

Nie je vôbec štandardom, aby sa podobné ocenenie dostalo do rúk tímu, ktorý pôsobí v oblasti cyklistky.
Peter Sagan po prvý raz s prestížnym ocenením Vélo d´Or

Peter Sagan po prvý raz s prestížnym ocenením Vélo d´Or

Cyklistický dvojnásobný majster sveta Peter Sagan má už dávno po úspešnej sezóne, ale ocenenia zbiera naďalej. Najnovšie sa stal laureátom prestížnej novinárskej ceny Vélo d´Or (Zlatý bicykel), keď triumfoval pred víťazom Tour de France Chrisom Froomom a šampiónom Vuelty Nairom Quintanom.
GHOST Lector ULC World Cup 2016 vyhral prestížne ocenenie za excelentný dizajn vysokej kvality  Red Dot: Product Design 2015 PR článok

GHOST Lector ULC World Cup 2016 vyhral prestížne ocenenie za excelentný dizajn vysokej kvality Red Dot: Product Design 2015

Precízne spracovanie a elegantný čierno biely dizajn zaujme vzhľadom aj výkonom. Lector ULC World Cup je jasným dôkazom inovatínosti a pokrokového prístupu k bicyklom z produkcie GHOST.
CUBE: ELITE HYBRID - Znamenitý dizajn ocenený Red Dot Award PR článok

CUBE: ELITE HYBRID - Znamenitý dizajn ocenený Red Dot Award

E-Bike ELITE HYBRID sa stal víťazom Eurobike Gold Award aj the Design and Innovation Award a nedávno bol ešte ocenený navyše prestížnou cenou za dizajn produktu Red Dot Design. 38 renomovaných dizajnérov z 25 rôznych krajín vyberalo najlepšie „kúsky umenia“ z viac ako 4928 rôznych produktov a ELITE HYBRID zabodoval na celej čiare.
Dizajnérsky kúsok Ghost Riot Lector 9 s prestížnym ocenením Red Dot Award PR článok

Dizajnérsky kúsok Ghost Riot Lector 9 s prestížnym ocenením Red Dot Award

Ak máte radi pekné a zároveň dobre vybavené biky, tento kúsok z dielne Ghost bude určite niečo pre vás. Karbónový All-mountain bike má komplet výbavu Shimano XTR, prednú vidlicku Fox Forx 32F FIT Factory CTD Kashima so zdvihom 130 mm a rovnaký tlmiaci rozsah má aj zadné pruženie. Celková hmotnoť je tesne nad 11kg.
Bicyklová značka DEMA získala ocenenie Superbrands Award a zaradila sa tak medzi najsilnejšie značky na slovenskom trhu PR článok

Bicyklová značka DEMA získala ocenenie Superbrands Award a zaradila sa tak medzi najsilnejšie značky na slovenskom trhu

Na základe rozhodnutia odbornej poroty Brand Council zloženej z expertov z oblasti marketingu, médií, komunikácie a biznisu a preferencie slovenských spotrebiteľov získala slovenská bicyklová značka DEMA ocenenie Slovak Superbrands Award 2014. Ocenenie je dôkazom pozitívnej spätnej väzby a silného povedomia o značke.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up