Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Polsko

Ďalšie body do hodnotenia UCI na JBG-2 MTB RACE

Ďalšie body do hodnotenia UCI na JBG-2 MTB RACE

Ďalšie body do rangingu UCI získali v sobotu slovenskí reprezentanti na JBG-2 MTB RACE, pretekoch kategórie UCI C2 v Ustroni v Poľsku. V kategórii Muži Elite obsadil Michal Lami 2. miesto (20 bodov), Martin Haring 5. miesto (10 bodov) a Jozef Bebčák 10. miesto (1 bod). František Lami skončil v kategórii U23 na 2. mieste (6 bodov).
Sony VAIO Joy Ride Fest

Sony VAIO Joy Ride Fest

Koncom mája 2013 sa mestečko Kluszkowce na juhu Poľska premení na mesto cyklistiky v srdci Európy. 11 hudobných koncertov, NS Bikes Slopestyle, Diamondback Downhill, NS Bikes Pumptrack, Koxx Fighters Trial, EMTB Enduro, New Era Dual slalom, XC a maratón - toto všetko môžete zažiť na druhom ročníku najväčšieho bike festivalu v Poľsku.
Pozvánka na najväčšie a najprestížnejšie preteky DH v Poľsku PR článok

Pozvánka na najväčšie a najprestížnejšie preteky DH v Poľsku

Už budúci víkend odštartujú neďaleko slovenských hraníc najväčšie a najprestížnejšie preteky DH v Poľsku. Závod vo Wisle je prvým pretekom trojdielnej DH série.
Prológ Pretekov karpatských kuriérov zrušili

Prológ Pretekov karpatských kuriérov zrušili

Poľsko-slovenské cyklistické Preteky karpatských kuriérov kategórie UCI Europe Tour (2.2U) pre jazdcov do 23 rokov sa mali v stredu začať prológom na 1,3 km v Tarnówe, ale pre nepriazeň počasia ho zrušili.
Na Downhil Conteste vo Wisle víťazne Filip Polc PR článok

Na Downhil Conteste vo Wisle víťazne Filip Polc

Reportik od Filipa Polca: Posledny vikend sme uz tradicne zavitali na uvodny pretek sezony do Polska. UCI kategoria, dostupna vzdialenost a hlavne slnecne pocasie prilakalo haldy bikerov z Polska, Slovenska, Ceska a aj Lotiska, ktori si to chceli vyskusat na velmi peknej trati plnej zakrut a skokov.
Pozvánka pre slovenských jazdcov na Downhill Contest 2012 do Poľska PR článok

Pozvánka pre slovenských jazdcov na Downhill Contest 2012 do Poľska

Prišlo od našich severných susedov (dokonca po Slovensky): Kto si chce vyskúšať poľský DH, máte možnosť 27 apríl Wisła – Stozek (kúsok od hraníc), 21 júl Zawoja – Mosorny Gron, 09 september Miedzybrodzie Bialskie - Zar.
Powerade marathon Istebna 2011

Powerade marathon Istebna 2011

Poslednou zastávkou medzinárodnej Inter mountain série bol v sobotu 24.9. Powerade marathon v Istebne u našich severných susedov v Poľsku. Pre mňa už dá sa povedať „domáca“ lokalita, nikde inde som totižto vrátane MTB Trophy nebol častejšie. Nádherné počasie v septembri dáva zabudnúť na trochu nepodarené leto a tak obávaný beskydský terén bude tohto roku k bikerom o dosť milosrdnejší a o to viac si to vychutnáme.
ISTEBNA - Finále Inter Mountain Series 2011

ISTEBNA - Finále Inter Mountain Series 2011

V sobotu 24. septembra 2011 sa koná finálový MTB maratón Inter Mountain Series 2011 (IMS) v poľskej obci Istebna. Tento bikemaratón je originálny svojou traťou, ktorá vedie cez územie Poľska, Slovenska a Čiech a svojim medzinárodným charakterom je dôstojným zakončením medzinárodného seriálu bikemaratónov IMS.
Jurčo s ďalšími UCI bodmi z Poľska

Jurčo s ďalšími UCI bodmi z Poľska

Slovenský cyklista Matej Jurčo obsadil 3. miesto na pretekoch kategórie 1.2 o Pohár ministra národnej obrany v poľskom Plocku. Pretekár tímu Dukly Trenčín Merida prehral s domácim Tomaszom Kiendysom o 10 sekúnd. Pred Jurča sa ešte dostal nestarnúci bývalý víťaz Okolo Slovenska, 44-ročný Radoslaw Romanik. Jurčo si za svoj výkon pripísal 16 bodov do rebríčka UCI.
Istebna 2010

Istebna 2010

Poslednou zastávkou tohtoročnej Powerade Suzuki MTB Marathon série u našich severných susedov v Poľsku bola už druhý rok po sebe už takmer kultová Istebna. Zároveň bol tento pretek súčasťou päťdielneho seriálu maratónov krajín V4 a Rakúska pod názvom Inter-mountain-series (IMS).
Seriál pretekov o dve Škody Fabie v Poľsku už začal!

Seriál pretekov o dve Škody Fabie v Poľsku už začal!

Uplynulú sobotu sa v poľskej Chodziezi uskutočnilo prvé kolo seriálu
Škoda Auto Grand Prix, pretekov MTB cross country zaradených do 1
kategóie UCI. Seriál tvorí 7 pretekov a do celkového hodnotenia sa ráta
najlepších 5 umiestnení.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up