Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Povazska Bystrica

Detská tour Petra Sagana 7.kolo – posledné preteky pred prázdninami

Detská tour Petra Sagana 7.kolo – posledné preteky pred prázdninami

Krásne námestie v centre mesta Považská Bystrica síce ešte v piatok nepôsobilo cyklisticky, to sa však veľmi rýchlo zmenilo a vznikol na ňom dynamický, 1,5 km dlhý okruh, ktorý si mohli vyskúšať všetky súťažné kategórie.
Cyklistický klub v Považskej Bystrici otvára brány!

Cyklistický klub v Považskej Bystrici otvára brány!

Cyklistický klub na Považí, pôsobiaci v Považskej Bystrici, Finančné centrum, o.z. sa dlhodobo venuje cyklistike a ľuďom, ktorí majú radi tento výnimočný šport pre výnimočných ľudí. Výnimočný teda môže byť každý, stačí chcieť predsa, či nie? Určite áno! Vďaka šikovným ľuďom, FC team uskutočnilo nejedno podujatie, kde mohli mnohí zakúsiť atmosféru MTB maratónu a zažiť aj spolu s rodinou pekné momenty. Dali kus svojho času a práce, aby vytvorili priestor pre druhých a dali možnosť zakúsiť výnimočné momenty na dvoch kolesách, menom bike.
Pozvánka na Karpatské preteky kuriérov PR článok

Pozvánka na Karpatské preteky kuriérov

Týmto by sme Vás chceli pozvať na Karpatské preteky kuriérov, ktoré sa konajú v dňoch 29.4. - 4.5.. Po prvýkrát sa preteky budú konať v krajinách Višegrádskej štvorky - Slovensko, Česká republika, Maďarsko a Poľsko. Presný harmonogram si môžete pozrieť na plagáte. Určite sa ale oplatí prísť hlavne pozrieť na dojazd do Považskej Bystrice, kde bude aj koncert skupiny Lavagance (od 15,30 hod) a výstava elektromobilov pred Mestským úradom (vstup voľný).
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up